Kendimi affedemiyorum :(

Yaptır tabi ihmal etme üniversite hastanesinde yaptırmıştım testi ben.9 ay iğne yaptım kendime her gün.

bu yaşanılan olayda sizin ne suçunuz var,niye kendinizi cezalandırıyorsunuz ki?hamile olduğunuz 4 ay boyunca adet görmüşsünüz,korunduğunuz içinde aklınıza hamilelik ihtimali gelmemiş..zaten karnınız da 20.haftadan sonra çıkar genelde..lütfen kendinize bu eziyeti yapıp da acınızı ikiye katlamayın.

madem artık eskisi gibi değilsin eşinle
ve bebek de düşünüyorsunuz..kendini
bu kadar yıpratmaktansa neden yeni
bir bebeği düşünmüyorsunuz?
hamilelik döneminde bu tür şeyler çok oluyor ki
siz farkında olmadan hamile kalmışsınız..bilmeden
belki bir ilaç aldınız vs..sonra daha büyük sonuçlar da
olabilirdi..dediğim gibi yeni umutlarını olsun..

insanlar nelere dikkat ediyor hamileyken.. ben farkında olmadan o kadar çok şey yaptım ki sonradan düşündükçe aklıma geliyor.. tekrar bebek düşünüyoruz tabiki hemde çk istiyoruz ama önce iyice toparlanmak istiyorum

Canım geçmiş olsun. Allah evine öncelikle huzur versin. Daha sonra bebek versin inşallah. Her şey gönlünce olsun

Bilemezdin asla sebeplerini canım benım vicdan azabı yaşamana gerek yok üzüntünü tabiki anlayamayız ama senin bılebılecegın bir şey yokmuş ki her şeyin normal sürüyormus allah hayırlısını versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…