kendimi aldatılmış gibi hissediyorum..

abartma sebebi şuymuş ona güvenmemem anlamadan dinlemeden ayrılmışım haklısın bidaha konuşmucam o tarz dedi ama bidaha nerde görcemki inşallah büyük bi yanlışa düşmemişimdir artık kendim ettim kendim buldum durumu olur

Homeostas, herkesin sevgi anlayışı farklı öncelikle, benimki doğrudur diye düşünüyor değilim ama önceki ilişkinde görmediğin şeyler seni gözü kapalı yapmasın. Mahçubiyet, pişmanlıkla, kendini haklı gösterme arasında fark var. Sevgini sorgula daima ama içinden yap

Sorgulanmayan şey mutlak doğru haline gelir, büyüdükçe herşeyi onun için yapmaya başlarsın, boşuna neden bu duruma gelmesine izin verdin soruları sevdiğim için şunu yapmıştım, sevdiğim için bunu yapmıştım diye cevaplanmıyor.

ilk gün çok mahcup oldu utandı sonra ben inanmayıp uzatınca güvenmemişim oldu o yüzden haklıymış gibi davranmaya başladı..şuan öyle çıkmazdayımki barışsam bi dert ayrılsam daha bi dert..güveniyorum desem yalan olur bu işin sonunu çok merak ediyorum

bu "haklı" oldugunuz herhangi bir konuda "uzattıgınızda" onun nasıl davranacagını gosteriyor...

alttan almak işe yaramıyorsa üste çık. bu mudur yani?!

sizin sevginizi vazgecememenizi anlıyorum, ama onun bu davranıslarına da izin vermeyin en azından diyorum....

zaten bundan sonra deneme ilişkisi gibi bişey olur şuan hala içim içimi yiyor nasıl güvenicem bilmiyorum

zaten bundan sonra deneme ilişkisi gibi bişey olur şuan hala içim içimi yiyor nasıl güvenicem bilmiyorum

hakkınızda hayırlısı...

en azından o sacma cumlelere ikna olmus gibi yapmayın gozunuzu seveyim ya.

ya da bana kız bulun cumlesini hemen hazmetmeyin diyecegim de....

burnundan getirmeye bile kıyamıyorsunuz o sizden vazgecmis olur diye....

çok doğru bir tespit
onların hayvanlıklarına katlanmanın tek yolu bu, sanırım bu yüzden.kendimizi normal bir durum olduğuna psikolojik olarak şartlandırıyoruz.
ya işte hayvanlığı yanımda yapsa bi dk düşünmücem ama zamana bırakıyorum artık bizim ilişki artık dengede değil en ufak bişeyde yıkılır zaten

peki biraz zaman geçip bu konu unutuldugunda onu deneyeyimmi yoksa hiç bulaşmıyımmı ne dersin

peki biraz zaman geçip bu konu unutuldugunda onu deneyeyimmi yoksa hiç bulaşmıyımmı ne dersin

denemek derken aldatacak mı diye mi?
boyle dusunceleriniz varsa hic baslamayın, yemesin icmesin kahrolsun ozur dilesin size gelsin sonra kaldıgınz yerden devam edin.
kaypaksa da deneseniz de yapar, su an tavır yapsanız da aynı noktaya baglar...

bu konuda dusuncelerim net,
erkekler böyle dusunebilir normal diyen uyeler belki daha iyi yönlendirir.
doldurusa getirerek mutsuzlugunuzun nedeni olmak istemem veya gozgore gore fikir verip sizin kabullenmenizi desteklemis gibi olup uzun vadede mutsuzlugunuzun bir parcası olmak da istemem.

teşekkür ederim düşünceleriniz çok önemli benim için..ama bu adam ilk gün yalvardı ertesi günde biraz konuştu oda kendi içim rahat diye daha fazla üstelemedim diyor beni anlamanı bekledim dedi o kadını görüp arkadaşıma laf attım kısa sürdü sonrada iş konuştuk gördügün gibi dedi bilmiyorum ya

Telefonunu karıştırmak en doğal hakkın biz avrupalı değiliz kimse babamızın oğlu değil bende facebookunu patlattım birde ne göreyim aynen konuşma var buluşma yok telefon alıp verme yok arkadaşlarımın gafletine geldim dedi bi şans ver dedi verdim ama sonuçlarına katlanırsın dedim nitekim çok uzun süre çektirdim katlandı bazı erkeklerin sarsılmaya ihtiyacı olur uzun süre gözlemledim konuyu ona bir daha dile getirmedim karşımda hep utandı ezildi ben aldatırmı demedim aldatıcakmısın demedim ben ona sadece bu şabsın bir ikincisi olmaz beni aldatıcak mı diye düşünmem dedim ben bitiririm hayatına 3 kuruşluk insanlarla devam edersin dedim şimdi o şunu çok iyi biliuor eğerki ben beggy e bunu yaparsam dönüşü yok ertesi günde unuturum aşkından ölsemde anlıyorum seviyosun denemek istiyorsan dene ipler artık senin elinde yaparsa en fazla gider hayata onunla gelmedin onunla ölmezsin kendine güven hiçbirşey kaybetmezsin sen kalbinin sesini dinle

Mesele bu çocuğun seni sevip sevmemesi değil. Çok sevse ne değişecek, çocuğun karakteri sorun. Şu an seni istiyor elde edince sana olan arzusu azalınca ne olacak.. Gerçek yüzünü göreceksin o zaman. Temiz aile çocuğu mu ona bak.. Pek güvenin olmadığını söylemiştin hissetmişsin belkide. Biz sadece anlattığını biliyoruz. Ancak o tarz konuşan kimi kişi insanı kızdırmaz şakalaşıyor erkek muhabbeti der güler geçilir, kimininkide kızdırır , bu farklı tutumların nedeni de, Ona duyduğun güvenden veya güvensizlikten kaynaklanır.. canını en çok sıkan aslında ısrarla yengen duymasın demesi olmuştur, konuşulanların espri şaka vs olmadığını çok gizli olması gerektiğini gösteriyor zaten..Söylendiği gibi erkek muhabbeti değilde iş çevirme gibi bişey.

bi kızla konuşmamı gördügünde gel istedigini yap ama erkek arkadaşlarıma karışma lütfen dedi..şuan seven bi kalbim oldugu için(ne yazıkki) içim bir şans ver diyor ama bundan sonraki en ufak yanlışında biter bu ilişki

kimbilir kadın nerde ne yapabilirimki dedi sadece dalga geçeriz o orada kalır bana güvenmen gerekir falan filan..bana olan arzusu azalırsa başka bi tarafa artar zaten o zaman yanlış yaptıgımı anlarım belki yanlışın içindeyim bilmiyorum çok mutsuzum endişeliyim

Valla ipler sende oldumu okadar rahat olıyorsun ki ben arkadaşlarına şunu söyledim arkadaşınızın iyiliğini istiyorsanız bir süre konuşmayın kuşa taksam ters uçacak beyninizle benimi kandırmaya çalışıyorsunuz dedim aklınız varsa arkadaşınıza söyleyin bir şansı daha yok defolur gider dedim bak nişanlandım ailesinede diorum böyle bir durumda bırakır giderim dedim benimkinin şimdi ne face ne watsap ne twwit hiç bişeyi yok açmıyo evinde bilgisayar bile yok heryeri rapor ediyor teli üç kere açmazsam korkuyor annemi arıyor eli maşalı ol zarar gelmez seviyorsan şans ver ama ben nişanlımada söledim bu benim için aldatmadır aldatmanın en kötüsü yalan ve arkadan işevirmedir üzülme kendine önem ver onu sallama bak neler oluyo

ne güzel ayar çekmişsiniz takdir ettim bugün face kapatayım sen yeterki yanlış şeyler düşünme dedi bende gerek yok orası senin boş vakitte eglendigin biyer..ben çok safım galiba ya bu adam beni kandırır

Tatlım sen bu çocuğa hiç güvenmiyorsun ama seviyorsun, ne diyeyim barışcaksanda hiç taviz verme bi ayağın kapı da dursun... Kendini kaptırma tanımaya çalış, önemli olan hayatına aldığın kişiyi çok sevmen değil sadece, iyi bir insan olması ve sna değer vermesi. 2 3 aydan fazla vakit harcama derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…