kendimi aldatılmış gibi hissediyorum..

bizim dünyamız sana çok garip geliyo haklısın bişey diyemiyorum ama böyle artistlikler bütün erkekler arasında olur siz anlamazsınız o anda hem konuşmayı hemde arkadaşımı sildim nedenini bende bilmiyorum ama içim o kadar rahatki sana anlatamıyorum dedi anlamadan dinlemeden güvenmemişim buna bozulmuş bidaha dikkat edicem dedi ama homeostas nerden ögrencek artık arkasında delil bırakmaz

unutamıyorum, vazgecemiyorum, affetmek istiyorum ve sineye cekiyorum deseniz amenna.

ancak burda arkasından terbiyesiz, kabul edilemez vb seyler diyip, sonra bu acıklamaya "inanıyor gibi" yazmanız...

daha ne denir ki...

hatasını iki sacma acıklama ile kapatmasına goz yummus oluyorsunuz,

yarın bir gun eşimin agzı bozuk, saygısız vb seyler sıralamazsınız umarım...

o anlık sinirle sizde olsanız sizde aynı şeyi yazardınız benim zaten unutamadığım belli şuan belkide boş birini savunuyorum belki yine aynı şeyi yaşıcam habersiz yaşıyorum küfür mevzusunuda konuştuk trafikte benimle konuşma gerisinde dikkat ederim dedi

birde şey dedi ayrıldık arkadaşıma yazdım bana kız bulun dedim dedi bizde böyle işte dalga geçeriz sana bunu bile anlatıyorum ama sen anlamazsın dedi

ben o anki sinirle de her seyi derim,
sonrasında da kontrolsuzce dediklerim varsa onlarda geri adım atarım.
pompacı kelimesini kim olursa olsun uygunsuz ve saygısızca buluyorsam bu dusuncem "erkek arsında olur" ile degismez...

afedersiniz ama once yukarıdaki acıklamalar ile sıvamış,
trafikte bulasma diyip konuyu kapatmaya calısırken de tüy dikmiş.

size barısmayın asla demiyorum zaten.
ama bu sekilde de acık acık kandırılmaya da gözyummayın en azından.
daha mahcubiyet tasıyan, daha dogru duzgun cumleler ile ikna edilin...

@athenenoctua ile tamamen aynı fikirdeyim. Taa küfür konunda da aynı şeyi yazmıştım, küfür ederim ama kime bana ağzı bozuk diyemez çünkü nerde, nasıl, kimle beraberken edeceğimi bilirim, 3. kişiler duymaz bile bunu, sevdiğim insan da öyledir. Bir başka kadın hakkındaki laflarına dikkat ettiğine eminim çünkü. Benim de dikkat ettiğimi bilir.

Bütün erkekler arasında artistlik yapmak için böyle muhabbetler olmaz. Gerçekten öyle düşündüğü, yaptığı için edenler vardır, onlara yaranmaya çalışan tipler vardır bir de. Hangisi, onu sen tanırsan bilirsin ancak. Neden yaranmaya çalışıyor diye düşünmeye başladığın anda da zaten kalbindeki o kusursuz imaj parçalanır.

birde şey dedi ayrıldık arkadaşıma yazdım bana kız bulun dedim dedi bizde böyle işte dalga geçeriz sana bunu bile anlatıyorum ama sen anlamazsın dedi
gercekten bu cocukten midem bulandı.
kusura bakmayın.

amuda kalksa bile iyi birseyler dusunemem artık.
iyice yuzsuzluge vurmus.

sevgiline söyle tüm erkekler pompacı demez,kendini aklamasın..

yahu sırf bunu bir kadın icin kullandı diye bir erkegin baska erkek arkadaslarını uyarıp ilişkisini kestigine sahit oldum.

küfür baska sey, cinsel muhabbetler baska sey, böyle pis sohbetler ve bunu mesrulastırmaya calısmak bambaska birsey...

herseyi arkadaslariyla paylasiyor anlasilan.inanin bende guvenemedim bu cocuga.erkek biraz agir olur.bana olgun biri gibi gelmedi.ki faceden arkadasinin ekledigi kiza bakmasi hic normal gelmedi.tamam erkek muhabbeti olur ama gidipte resimlere bakilmaz kimmis nedir diye.insallah hakkinizda hayirlisi olur

gercekten bu cocukten midem bulandı.
kusura bakmayın.

amuda kalksa bile iyi birseyler dusunemem artık.
iyice yuzsuzluge vurmus.
şuan önümde iki yol var ya bidaha kandırılıcam yada hiçbişey görmeyip bana değer veren adamla mutlu olucam ilgisiz falan olsa onuda öne sürüp tamamen bitiricem ama beni hergün arayıp dikkatli git okuluna diyen biri..yaptığı iyilikler aklıma gelince böyle düşünmeye başlıyorum o mesajlar aklıma gelince yine üzülüyorum

tanısanız o kadar olgunki inanamadım zaten onun yazdığına sağ tarafta tanıyor olabilecegin kişilerde çıkmış ortak arkadaş olarak arkadaşını görüncede dalga geçmiş işte anlattıgı bu kafam çok karışık

anlamadım burayı ben yazdığı kişi arkadaş listesinde yok muymuş.

Trafik polisi gibi davranacağına, ne dediğine dikkat etsin önce.
Yaptığı iyiliklere girmiyorum, hayır kurumu olması onu ilgilendirir.

Şu değer, olgunluk, iyilik kavramlarını bir açıkla da bize de neye göre cevap verelim, onu anlayalım :)

anlamadım burayı ben yazdığı kişi arkadaş listesinde yok muymuş.
hayır kendisinde ekli değil sag tarafta çıkmış tanıyor olabilecegin kişilerde oda ortak arkadaşa bakmış sonra o arkadaşına laf atmış nerden buluyosun bu kadınları bizidemi yoldan çıkarcan diyip gülmüş salak salak

kızın fotoğrafından pompacı olduğunu anlamış yani..

Bence unutmaya çalışın ama dikkatte edin tabi ki.
Hoş değil tabi ki ama erkeklerin kendi aralarında ki muhabbetlerin bundan çok farklı olduğunu sanmıyorum.

size daha onceki sayfalarda (hatta yine safkelebek ile peşpeşe yorumlamıstık yanlıs hatırlamıyorsam. ) guzel anılarınız olabilecegini,
barısmanın sizin kararınız oldugunu,
sadece hatasını anlaması gerekliligi,
taviz vermeyeceginiz konuları gormesini,
kadına saygısı,
sizin sahsııza saygıyı....
bunların hepsine dair yazdıgımızı hatırlıyorum.

fakat beyfendinin bugun yaptıgı acıklamaya bakın...
ustelik daha sonra sorun cıkarmayın diye de ayrıldık kız bulun bana diye belaltına vurmus iyice...

o yuzden igrenc diyorum.
hatasını baska bir hatayla kapatma cabasını gorup, sizin kadar ona sevgi dolu bakmadıgım icin mantıgınızı devreye sokun diye uyarıyorum.

bazı hoslanmadıgınız diyalogları olabilir,
fakat bunlara dair acıklamaları, özrü, mahcubiyeti bence onemli olan.
kimi kadın hicbir sekilde kabul etmez,
kimi kadın normal karsılar,
kimisi de ikna olmak icin karsısındaki birseyler yapsın bekler.

sizin son verdigim ornekteki gibi oldugunuzu gorup, o yuzden asla unutmayın bu adamdan hicbir sey olmaz demekten de mumkun oldugunca geri durmaya calıstım.

fakat konuyu ilk actıgınızdaki onun ikna girisimleri cok daha kabul edilebilir duzeydeyken,
simdi iyice abartmıs... (olumsuz yönde)
bunu anlatmaya calısıyorum.

değeri şöyle diyebilirim önceki erkek arkadaşımdan görmediğim şeyleri gördüm şuanda o şunu yaptı şimdiki bunları yapıyo diye girmicem ama hissedersiniz ya değeri..yanımda o kadar kibar biriki gözümün içine bakar ilgisiz kaldıgım zamanlarda akvaryumu var onunla ugraşır bana resimler atar yani aklıma geldikçe inanamıyorum ya ne dersen de ama sevgimi sorgulama dedi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…