- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi homesweethome3
-
ondanda emin olamıyorumki kimine çok güzel anlatıyo sevdigini söylemiş(bunuda gizliden gördüm)bikaç arkadaşı var onlara böyle artistlik yapıyo kafamı çok karıştırıyo
peki size şunu desem yanımda çok saygılı hiçbi ters hareketini görmedim gözümün içine bakar benim için tek tek harfler kesip onlardan hoşgeldin prensesim şimdi arka koltuga bakarmısın? diyip arka koltukta çiçegin olması zımba tellerinden tek tek ismimi yazmak için ugraşması her kuyumcu gördügünde elimi tutup çekip alyans bakması ve daha birsürü şey bu kadar şey yalan olabilirmi sevmedigini göremeyecek kadar salakmıymışım gerçekten?
şimdi anladım demek istediginizi erkekler atıp tutmayı çok severmiş senin sevgilin daha çok seviyodu erkekligini kanıtlamaya çalışıyor ama hep lafta dedi arkadaşı ama artık inanacak gücüm kalmadı güvenimi yitirdiHayır demek istediğim sevdiğini söylemesi vs. değil, sevgilisinin sen hariç başka kadınlar hakkındaki düşünceleri seninle kötü olduğunuzda nasıl davranacağına ışık tutar.
peki bişey daha sorsam insan kaybetmekten çok insan kazanmak isterim her zaman hayatta..böyle bi insanın hiçmi olur yanı yok hiçmi düzelmez yapabilecegim bişey yokmusevmiyor demedim ki...
eminim sizin icin cok özel anlar biriktirmissinizdir.
anlattıklarınız da gercekten cok hos seyler... ama keske size deger verdigi kadar hani "zeki cevik ahlaklı" deniyor ya, işte ilişkisi konusunda da her seyi yapıp son maddeyi es gecmeseymis keşke.
ayrıca sizin degerinizi baskalarının davranısları belirlemez,
onun kisiligine gore kendiniz icin cıkarım yapmak su an dusuceginiz en buyuk hata olur
sevmedigni de dusunmuyorum, sadece bunu gosterme ve yasama bicimleriniz farklı...
erkek arkadasınızdaki asıl sorun "saygı" bence.
peki bişey daha sorsam insan kaybetmekten çok insan kazanmak isterim her zaman hayatta..böyle bi insanın hiçmi olur yanı yok hiçmi düzelmez yapabilecegim bişey yokmu
diyologlarımız hep olumluydu kendi söylediğinde diretmezdi ''doğru söylüyosun öyle yapayım'' bunu çok duyardım mesela..ama ben bu adamı tanıyamamışım önceki kız arkadaşından bahsetmişti terketmiş bunu ama cezasını ben çekiyorum sanırım..herkes az ya da cok degisebilir, hayatım boyunca hep buna inandım,
oncelikle buna acık olması gerek,
fakat herkesin belli sınırları ve tıkandıgı noktalar var, olmayınca olmuyor...
hem tumden degistirmek kisikligini hamur gibi yogurmak olur, o da riskli...
hele o kadar emege deger mi... olumsuz sonuclanmasını goze almak gerek.
herhalde diyalog kurmaya devam edeceksem ne bicim adamsın, ne igrenc kelimeler bunlar diye çıkışırdım.
cunku önceliklerim farklı.
devam edip etmemek sizin kararınız fakat siz varken konusmasının yanı sıra boyle bir kelimeyi hic kullanmaması gerekliligini anlayıp bunun icin de pismanlık duymalı BENCE.
belki o zaman tekrar dusunurdum... yine kararım olumsuz olabilir ama dusunmeye dahi deger gormekten bahsediyorum.
bence biraz kendinize zaman verin...diyologlarımız hep olumluydu kendi söylediğinde diretmezdi ''doğru söylüyosun öyle yapayım'' bunu çok duyardım mesela..ama ben bu adamı tanıyamamışım önceki kız arkadaşından bahsetmişti terketmiş bunu ama cezasını ben çekiyorum sanırım..
önemli soru şu aslında çekidüzen verse bile ben buna ne kadar inanırım,eminim artık hiçbi iz bırakılmıcak bütün konuşmalar silinicek arkada bişey bırakmıcak bende değişti diye düşünücem kendimi kandırıcam sadece,güven ne kadar önemliymiş ya kaybetmesi anlık kazanması çok zor..değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim..bence biraz kendinize zaman verin...
belki olayın sıcaklıgı gectiginde cok daha sogukkanlı dusuneceksiniz...
o sure icerisinde onun tavırlarındaki degisiklik ondan hepten uzaklasmanıza neden olacak veya tam tersine tekrar dusunmeye itecek...
alıntıladıgınz cumle gercekten onemli. ama bazı konular kolay kolay degismiyor...
hatta sonradan edinmek de zor oluyor...
bahsettiginiz kisi kendisine ne derece cekiduzen verir bilemem.
önemli soru şu aslında çekidüzen verse bile ben buna ne kadar inanırım,eminim artık hiçbi iz bırakılmıcak bütün konuşmalar silinicek arkada bişey bırakmıcak bende değişti diye düşünücem kendimi kandırıcam sadece,güven ne kadar önemliymiş ya kaybetmesi anlık kazanması çok zor..değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim..
çok teşekkür ederim inşallah hep iyi yürekli insanlarla karşılaşırız..rica ederim...
keske elimizde cozume dair birsey gelse,
bir sure dusunmeyin bence, hayatınıza o yokmus gibi devam edin, bu olayı asıl dusunup nedenlerini sorgulaması gereken siz degilsiniz cunku.
onunla veya onsuz farketmez, mutlu olmayı, her seyden onemlisi "huzur" u hakediyorsunuz...
canım valla eşime sordumda önce saçma sapan şeyler sorma dedi kızdı sonra adamın karakterine bağlı şakada yapmış olabilir kötü niyetlide olabilir ben nebileyim dedi yani iş sana düşüyor burada erkek arkadaşının karakterini en iyi sen bilirsinteşekkür ederim canım
işte sorunda bu ben kız arkadaşlarımla biraraya gelipte saçmasapan şeyler konuşmuyorum onun konuşmasını nasıl kabullenicem bidaha nasıl güvenicembence saçma olmuş... adam bir arkadaşıyla erkek muhabbeti yapmış.. tamam çok hoş bir konuşma değil, kelimeler itici ama kendimizi kandırmayalım şimdi kendi aralarında bu tarz konuşmaların geçtiğini herkes biliyor.. kadınlar kendi aralarında neler konuşuyor bir araya gelince.. bence biraz abartılı bir tepki olmuş.. inşallah düzelir..
benim yüzümden sorun olduysa özür dilerim canım sadece erkek gözüyle ne düşünülüyo merak ettim..canım valla eşime sordumda önce saçma sapan şeyler sorma dedi kızdı sonra adamın karakterine bağlı şakada yapmış olabilir kötü niyetlide olabilir ben nebileyim dedi yani iş sana düşüyor burada erkek arkadaşının karakterini en iyi sen bilirsin
yok canım önemli değil sorun yokbenim yüzümden sorun olduysa özür dilerim canım sadece erkek gözüyle ne düşünülüyo merak ettim..
işte sorunda bu ben kız arkadaşlarımla biraraya gelipte saçmasapan şeyler konuşmuyorum onun konuşmasını nasıl kabullenicem bidaha nasıl güvenicem
ben anında bitirmiştim canım bugün görüşmek istedi görüştük sandığım gibi değilmiş dalga geçmiş arkadaşıyla erkek muhabbeti böyledir sen bilemezsin orda yengen görmesin duymasın demem bile sana olan sevecenliğimdendir dedi bilmiyorum artıkama canım benim herkesin senin gibi olmasını bekleyemezsin.. sen konuşmuyosun ama insanların çoğu konuşuyor.. yani burada niyet illa birşey yapmak değil.. bunlar klasik erkek muhabbetleri.. sen bunların her birisini görmeye kalkarsan başa çıkamazsın ki.. boş boş gevezelik etmiş deyip umursamayacaksın.. erkek yani sonuçta çoğu zaman çocuk gibi davranıyorlar.. ben erkek arkadaşımın böyle bir konuşmasını hiç görmedim ama görsem de inan salak der geçerim.. boşuna üzme kendini..
ben anında bitirmiştim canım bugün görüşmek istedi görüştük sandığım gibi değilmiş dalga geçmiş arkadaşıyla erkek muhabbeti böyledir sen bilemezsin orda yengen görmesin duymasın demem bile sana olan sevecenliğimdendir dedi bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?