- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
-
öylemi diyosun canım ya ne bilim bana çok terstir bu tip şeyler çok kırıldım oda çok utandım dedi tanıyor olabilecegin kişilerde çıkmış oda bakmış ortak arkadaşa laf atmış öyle arkadaşına ama çok igrenç geldi banaBence gereksiz olmuş
Tabi bence
Kadınlar bile aralarında ne muhabbetler çeviriyorlar
Yani biz çeviriyoz sizi bilemicem
senin mutlulugun için herşey yaparım bunun gibi bikaç arkadaşımı çıkarıcam hayatımdan diyip sildi evet bende aynısını dedim muhabbeti yapan kendisi ortak arkadaş olarak onu görmüş ondan arkadaşına laf atmış üç aydır beraberizArkadasini silmesinin hiç bir anlami yok o muhabbeti yapan arkadasi degil kendisi bu 1. Aldatmamis bile olsa seni cevresine kucuk dusuruyor bu 2. Seni bilmelerine ragmen onlarla baska kizlarin muhabbetini yapmasi sana saygi duymadigi anlamina geliyor bu da 3. Sen yemegini yerken o da be yalan soylesem diye dusunmus heralde. Bu arada be kadar zamandir beraberdiniz?
tamam da pompacı diyen seninki değil mi?senin mutlulugun için herşey yaparım bunun gibi bikaç arkadaşımı çıkarıcam hayatımdan diyip sildi evet bende aynısını dedim muhabbeti yapan kendisi ortak arkadaş olarak onu görmüş ondan arkadaşına laf atmış üç aydır beraberiz
öylemi diyosun canım ya ne bilim bana çok terstir bu tip şeyler çok kırıldım oda çok utandım dedi tanıyor olabilecegin kişilerde çıkmış oda bakmış ortak arkadaşa laf atmış öyle arkadaşına ama çok igrenç geldi bana
evet kendisi igrenç pislik terbiyesiz yaratıktamam da pompacı diyen seninki değil mi?
evlenmeden karşıymış o tarz şeylere ama nerden bilcemki ben..herşey kabul ama karı kız düşkünü adamla yapamam dedim o çok zoruna gitti tamam ayrıl istiyosan ama beni öyle bilme dedibilmiyorum herkesin sınırları farklı yani
ben espri der geçerdim biraz da şakacıktan kızıyor gibi yapardım
mühim olan başkasıyla duygusal ya da fiziksel ilişki kurmasın yeter bence
evlenmeden karşıymış o tarz şeylere ama nerden bilcemki ben..herşey kabul ama karı kız düşkünü adamla yapamam dedim o çok zoruna gitti tamam ayrıl istiyosan ama beni öyle bilme dedi
henüz üç aydır beraberiz güveniyorum desem yalan olur güvenmiyorum şimdi böyle konuşuyo ilerdede peşinden koşarmı bilemem yani hep bu şüpheyle yaşamaktansa ayrılmak mantıklı degilmiya canım bazı şeyler ciddi değildir ha ciddi olarak gidip kızın peşine düşse falan haklısın ama biz şurda kkda bile ne geyikler çeviriyoruz bazen evli barklı kadınlarız ama hep geyiğine işte
ama cidden gidip karı kız peşinde koşuyorsa haklısın
yine de bir şey diyemem herkesin kendi görüşü
henüz üç aydır beraberiz güveniyorum desem yalan olur güvenmiyorum şimdi böyle konuşuyo ilerdede peşinden koşarmı bilemem yani hep bu şüpheyle yaşamaktansa ayrılmak mantıklı degilmi
şimdi yazmış yine çok üzgünüm utanıyorum diye kafam çok karıştı yadediğim gibi bence bunu söylemek için erken
bazı şeyler geyik olsun diye yapılır
üslup hoş mu değil
ama buradan karı kız peşinde mi aldatır mı anlaşılmaz
yine de madem size o kadar ters ayrılın
şimdi yazmış yine çok üzgünüm utanıyorum diye kafam çok karıştı ya
benzin istasyonlarında çalışıyorlar hatta dimipompacı erkeklere denmiyor mu yavv
benzincide çalışması gerekmiyor, eylemden ötürü hani ben şey ettim, pompalamak, ay neyse, daha detaylandırmasam iyi olur, belki bahsettikleri bir kız değildir, olmaz mı..benzin istasyonlarında çalışıyorlar hatta dimi
ben olayı anlattım sadece ayrılmak istemeseydim yol boyu susmazdım tam anlamıyla güvenmemişimki kurcalama geregi duymuşum haklısınız bu beraberlik hataydı
benzincide çalışması gerekmiyor, eylemden ötürü hani ben şey ettim, pompalamak, ay neyse, daha detaylandırmasam iyi olur, belki bahsettikleri bir kız değildir, olmaz mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?