- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi homesweethome3
-
yaptigi seyler iyice ortaya cikmasin deseleme diye silmistir korkudan inanma gercekten sen uzulme diye dusunen insan senden baska kadinlarla isi olmazdisenin mutlulugun için herşey yaparım bunun gibi bikaç arkadaşımı çıkarıcam hayatımdan diyip sildi evet bende aynısını dedim muhabbeti yapan kendisi ortak arkadaş olarak onu görmüş ondan arkadaşına laf atmış üç aydır beraberiz
şu halde güldüm sabah sabah teşekkürlerpompacı erkeklere denmiyor mu yavv
bilmiyorum içimden hiç konuşmak gelmiyo ben varken başka bi kızın adı geçmesi üstelik pompacı adı altında midemi bulandırdıBence ayrıl diye akıl vermek doğru değil. Kocası aldatan kadınlar affediyor okuyoruz. Sevgilisi erkek muhabbeti yapmış ha ben de hoşlanmaz deli olurdum ama ayrıl diyemem adam pişmanmış utanmış işte
bide peşimden koştu gerizekalı ne diye geliyosun o zaman defol git istediginin pompacının peşinden koş!Of ihanete ne kadar merakli bu erkekler ya. Hayir madem aldatasin var o zaman sevgili yapma kendine. Gece gunduz takil farkli hatunlarla. E madem seviyosun niye pompaci mi verici mi diye kiz soruyosun? Abi bence bu erkekleri anlamak kadinlari anlamaktan daha zor...
güvenimi sarstı bundan sonra güvenebilecegimi sanmıyorum çok değer veriyodu ama ben öyle sanıyomuşumsana değer veriyor bence,seni seviyor içimden sadece erkek muhabbeti yapmışlar gibi geldi..evet eskiden böyle muhabbetler yoktu sanırım..şimdi lise ve ünüversitede erkeklerin ağzı çok bozuk..bence ona şans vermelisin..
faceten tanıyor olabilecegin kişilere bakıyomuş bu kızı görmüş ortak arkadaşa bakmış sonra mesaj atmış dalga geçmiş güya bizidemi yoldan çıkarcan yazmış sonrada iş güç konuşup bitmiş konuşma bende çok igrendim yüzüme bakamadı zaten utancından çaresiz olmasam arabasına bile binmezdim ama mecburdumOlay sırasında senin gözünün önünde silmiş tatlımm ama göz boyamaca gibi geldi irtibatı keseceğini sanmamm..
Birde hadi arkadaşı dese ki bir kızla tanıştım bilmemne gel sanada ayarlıyalım fln sevgilinde aman istemez uzak dursun dese anlarımda hani demek istediğim o muhabbeti karşı taraf açmış olsa sevgilinde kendini geri çekse tmm da..
Baya sevgilin girmiş konuya kim o kız bilmemne diye meyilli olmasa niye sorsun..
Bence ayrılmakta hata yapmamışsın ben şahsen çok iğrenirdim...
en son dün akşam konuştuk benim tavrımın net oldugunu anladı rahatsız etmeyeyim seni dedi bende teşekkürler dedim dahada bişey demedi böyle biter umarımKızlar da aralarında konuşmazlar mı arada yakışıklı vs erkekler hakkında..
Önemsiz aslında ama önemliymiş gibi yansıtın da gözü korksun..
Sonunda biri söyledi ya.Ben de ben mi yanlış anladım diyorum..
üniversitede bikaç tane böyle terbiyesiz muhabbet yaptıgı arkadaşı varmış onları çıkarıcakmış hayatından benim mutlulugum için herşey yaparmış!Ahlaksigi yapan kendi, arkadasini niye seviyor ki faceten
tatlım ben de diyorum ki arkadaşı bir şey dememiş ki seninki durup dururken pompacı demiş.Seninki terbiyesiz yani.üniversitede bikaç tane böyle terbiyesiz muhabbet yaptıgı arkadaşı varmış onları çıkarıcakmış hayatından benim mutlulugum için herşey yaparmış!
bende konuşmam başka bi erkegin lafını bile geçirtmem ama onlar için doğal şeyler farkında bile degilmiş terbiyesiz herifBana da erkek muhabbeti gibi geldi.. Ama onlara göre önemsizdir.. Karar sizin, ayrılmalık bir durum gibi durmuyor kaldırabiliyorsanız.
Ben bu muhabbetlerden iğreniyorum şahsen, geyik olsun diye falan farketmiyor.
Eski erkek arkadaşımın faceinde dahasını okudum, soğumuş gibi olmuştum..
Normal hayatında gördüğüm gibi olmasını beklerim bu kadar bozuk ağız vs. midem kaldırmıyor, garipsiyorum.
Bilmiyorum bazı şeylerin düşüncesini bile kaldıramazdım eskiden çok sinir olurdum ama zamanla kabullenmek zorunda kaldım, sakinleştim, "herkes yapıyor" lar ile, böyle düşünmezdim çünkü. Bu da onların içine mi girecek bilmiyorum, istemiyorum.
Şahsen ben benzer şekilde konuşmam hele sevdiğim varsa hiç konuşmam.
Herkese göre değişiyor tabiHayırlısı olsun hakkınızda.
hiçbi sorunumuz yoktu gayet ilgili ve kibardır yanımda ama bu konuşma çok canımı sıktı dalga geçtim arkadaşımla diyor barışacagımızı sanmıyorumAbartmışsın arkadaşları ile konuşması tabiki farklı olacakdalgasına söylemiş de olabilir...
Ohooo ben neler okuyorum benden çok erkek arkadaşları ile flörtlestigi bile oluyorabimin feysinde msjlarinda bile gordum en yakın arkadaşlarıyla ne sekil olduğunu :) Abim delikanliyim diye dolaşır ortalıkta misal :)
Ben de önce sert tepki verdim ama sonra baktim çok bozuldu ggüldüm geçtim
İliskiniz birbirinize olan sayginiz sevginiz yolundaysa yazık etmissin çocuğa
doğru söylüyosun arkadaşım kız arkadaşlarını bilirim pek muhabbetide yoktur erkeklerle çok sıkı fıkıdır ama şimdi ben bidaha nasıl güvenicem bu adamaErkekler iste daha ne muhabbetler donuyor da biz bilmiyoruz.. Ben bile elime geçerse telefonu erkek arkadaşlarıyla olan konusmalarina bakiyorum çünkü erkek muhabbetleri daha çok ele veriyor.. Bence aldatmamis ama erkekler için hep bi kalici kadim vardır o ssaflar biz oluyoruz bi de birlikte olduklarında ya da konuştuklarında aldatmaktan saymadiklari kadinlar vardır halbuki gözle bakmak da bi nevi aldatmaya girmez mi.. Bence sevgilin bi eylemde bulunmamis ama bos kaldigi an yapicak erkeklerden. Ki geneli öyle of off..,
şu pompacı lafını gördükçe sinirlerim altüst oluyor terbiyesiz ahlaksız igrenç yaratıkPompaci* diyen sevgilin, arkadasini silen yine sevgilin. Hadi patavatsiz diyelim ama milletin pompasindan ona ne ! Herkesin pompa(ci)si kendinediyesim geldi.
Bknz: *Erkek lugati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?