kendimi aldatılmış gibi hissediyorum..

Diyar palanın sarkısı geldi aklıma pompalamasyon die igrenc bir sarkı kucukken bunun anlmı bilmeden hep mırıldanırdım ..annemin bana bagırmasıyla igrenc bir sarkı oldugunu farkettim simdi o geldi aklıma heyyyy allahım ya ne kadar salaktım ..

arkadasım 1 sans ver bence..

Erkekler iste daha ne muhabbetler donuyor da biz bilmiyoruz.. Ben bile elime geçerse telefonu erkek arkadaşlarıyla olan konusmalarina bakiyorum çünkü erkek muhabbetleri daha çok ele veriyor.. Bence aldatmamis ama erkekler için hep bi kalici kadim vardır o ssaflar biz oluyoruz bi de birlikte olduklarında ya da konuştuklarında aldatmaktan saymadiklari kadinlar vardır halbuki gözle bakmak da bi nevi aldatmaya girmez mi.. Bence sevgilin bi eylemde bulunmamis ama bos kaldigi an yapicak erkeklerden. Ki geneli öyle of off..,

yaptigi seyler iyice ortaya cikmasin deseleme diye silmistir korkudan inanma gercekten sen uzulme diye dusunen insan senden baska kadinlarla isi olmazdi

simdi esime pompaci nedir diye sordum :) aldigim yaniti tam yazamicam :) ama sukadar soluyeyim cok sevisken azgin kuduruk gibi biseymis :)

Ayyy bizim üniversitede bi hoca vardı. Poposu çok güzeldi. Brazilian butt yani bildiğin. Erkekler arkasından latin pompiş derlerdi. Pompacının kısaltılmışı oluyo demek ki bu şimdi anladım

Bence ayrıl diye akıl vermek doğru değil. Kocası aldatan kadınlar affediyor okuyoruz. Sevgilisi erkek muhabbeti yapmış ha ben de hoşlanmaz deli olurdum ama ayrıl diyemem adam pişmanmış utanmış işte
bilmiyorum içimden hiç konuşmak gelmiyo ben varken başka bi kızın adı geçmesi üstelik pompacı adı altında midemi bulandırdı

bide peşimden koştu gerizekalı ne diye geliyosun o zaman defol git istediginin pompacının peşinden koş!

güvenimi sarstı bundan sonra güvenebilecegimi sanmıyorum çok değer veriyodu ama ben öyle sanıyomuşum

faceten tanıyor olabilecegin kişilere bakıyomuş bu kızı görmüş ortak arkadaşa bakmış sonra mesaj atmış dalga geçmiş güya bizidemi yoldan çıkarcan yazmış sonrada iş güç konuşup bitmiş konuşma bende çok igrendim yüzüme bakamadı zaten utancından çaresiz olmasam arabasına bile binmezdim ama mecburdum

Kızlar da aralarında konuşmazlar mı arada yakışıklı vs erkekler hakkında..
Önemsiz aslında ama önemliymiş gibi yansıtın da gözü korksun..
en son dün akşam konuştuk benim tavrımın net oldugunu anladı rahatsız etmeyeyim seni dedi bende teşekkürler dedim dahada bişey demedi böyle biter umarım

Bence bu öylesine konusulup kapatılmış bi geyik muhabbeti degil. Aman yenge duymasın, yengen görmesin (su yenge lafina da uyuzum) burdan yazma baska yerden yaz diye muhabbetin devamına çağırmış adam.

İğrenç sözcükler ve sizi kücük düsürücü konusmalar. Bence affetmeyin.

üniversitede bikaç tane böyle terbiyesiz muhabbet yaptıgı arkadaşı varmış onları çıkarıcakmış hayatından benim mutlulugum için herşey yaparmış!
tatlım ben de diyorum ki arkadaşı bir şey dememiş ki seninki durup dururken pompacı demiş.Seninki terbiyesiz yani.

bende konuşmam başka bi erkegin lafını bile geçirtmem ama onlar için doğal şeyler farkında bile degilmiş terbiyesiz herif

hiçbi sorunumuz yoktu gayet ilgili ve kibardır yanımda ama bu konuşma çok canımı sıktı dalga geçtim arkadaşımla diyor barışacagımızı sanmıyorum

doğru söylüyosun arkadaşım kız arkadaşlarını bilirim pek muhabbetide yoktur erkeklerle çok sıkı fıkıdır ama şimdi ben bidaha nasıl güvenicem bu adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…