- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi homesweethome3
-
sana değer veriyor bence,seni seviyor içimden sadece erkek muhabbeti yapmışlar gibi geldi..evet eskiden böyle muhabbetler yoktu sanırım..şimdi lise ve ünüversitede erkeklerin ağzı çok bozuk..bence ona şans vermelisin..bugün sevgilimle bulundugumuz şehire yakın biyere gittik gezmek için..sonra biyere oturduk o yemekleri almaya gitti telefonu masadaydı bende onu beklerken kurcaladım..bi arkadaşıyla konuşmuşlar,utanarak yazıyorum ama demişki:bu konuştugumuzu yengen görmesin o yeni ekledigin kız kim pompacımı öyleyse bilelim demiş gülmüş eger öyleyse sakın faceten yazma yengen görür beni mahveder ,burdan yaz(whatsap) demiş,sonrada işten güçten konuşup bitirmişler muhabbeti..ben bunu okudum çok üzüldüm sonra yemekleri alıp mutlu bi şekilde geldi,bende telefonu uzattım baktı napcagını bilemedi bişeyde diyemedi sonra ben yemeye başladım bişey olmamış gibi o hiçbişey yemedi sonra ben bianda dayanamadım aglamaya başladım,üniversitede böyle pis arkadaşlarım vardı dedi yapıyoduk kız muhabbetleri yalan söyleyemem bunları gördügün için çok utanıyorum dedi ve buna benzer biton şey..sonra ben kalktım masadan gidiyorum dedim hiçbişey demedi çıktım bulundugumuz yerden uzaklaştım başka şehirdeyiz nereye gidecegimide bilmiyorum tabi..sonra defalarca aradı açmadım en sonunda açtım deli gibi beni arıyomuş heryerde çok korkmuş sonra bindik arabaya bütün yol boyunca o konuştu ben sustum beni aldatmadıgını kimseye yan gözle bakmadıgını böyle erkek muhabbetleri oldugunu beni üzdügü için çok mutsuzmuş beni haketmiyomuş sürekli konuştu ben cevap vermedim evime yaklaştık teşekkür ederim getirdigin için dedim oda çok utandıgını söyledi ben hoşçakal dedim indim arabadan evimin oraya geldim baktım oda orda bekliyo hiçbişey demeden girdim içeri yani ayrılmış olduk size göre doğru yaptımmı?(bu arada olay sırasında hemen o arkadaşını sildi faceten)
Bana hicte tuhaf gelmedi konusmalari.
Bir erkek iliskisi var diye , rahibe kiligina girmiyor bu bir gercek, erkek erkege hep boyle konular konusuyolar ..
Kimse simdi burda igrenc felan demesin..
Tabiji hos degil konusma bicimleri ama malesef bu gercegi yok sayamayiz..
Ayrilmismi oldunuz bilmiyorum oyleyse bile, barisacaginizdan eminim.
Boyle konusmalarin hosuna gitmedigini vs anlatirsin guzel bir dilde.
Ama ayriligi hak etmiyor iliskiniz.
Sonunda biri söyledi ya.Ben de ben mi yanlış anladım diyorum..Ahlaksigi yapan kendi, arkadasini niye seviyor ki faceten
Siliyor yazacaktim seviyor yazmisim yaSonunda biri söyledi ya.Ben de ben mi yanlış anladım diyorum..
Bence gereksiz olmuş
Tabi bence
Kadınlar bile aralarında ne muhabbetler çeviriyorlar
Yani biz çeviriyoz sizi bilemicem
Bir insanin kendini aklama cirpinislariyla da olsa sucsuz olan arkadaşını hayatindan çıkarıyor olabilmesi de karakter eksikligi bence. Senin yerinde olsam hic hosuma gitmezdi cunku ben sevgilimin karakteriyle ilgilenirim. Saf bi kiz da aa arkadasini benim icin sildi diye mutlu olur ki sevgilinin bekledigi de bu.senin mutlulugun için herşey yaparım bunun gibi bikaç arkadaşımı çıkarıcam hayatımdan diyip sildi evet bende aynısını dedim muhabbeti yapan kendisi ortak arkadaş olarak onu görmüş ondan arkadaşına laf atmış üç aydır beraberiz
Katilmakla birlikte konu sahibini uzulerek barismaya yakın goruyorum nedense oyle hissettiriyor.Iyide just'um pompaci ne demek yahu! Cook igrenc bir tabir, ve ayrica aldatmayi normal gören bir tabir (yenge duymasin). Yani demekki arkadaslarida konu sahibi hakkindada öyle konusuyorlar.
Kadinlara karsi saygisiz ve son derece itici buldum. Bu erkek muhabeti degil, af edersin oküz muhabetidir! Ve konu sahibi ayrilmakla cok iyi yapmis.
Bazi seyler ciddi degildir ama hu adamda zaten bi karakter oturma problemi var baksana kendi ettigi muhabbetten dolayi arkadasini silmis. Ne alaka. Cok enteresan.ya canım bazı şeyler ciddi değildir ha ciddi olarak gidip kızın peşine düşse falan haklısın ama biz şurda kkda bile ne geyikler çeviriyoruz bazen evli barklı kadınlarız ama hep geyiğine işte
ama cidden gidip karı kız peşinde koşuyorsa haklısın
yine de bir şey diyemem herkesin kendi görüşü
Hatunlar da erkek muhabbeti yapar da hayatında sevdiği biri varken "aa yeni birini eklemişsin kim bu çocuk" bile demez, hatta farketmez bile. Bu hiç de "erkek muhabbeti" denen şey değil, aldatmaya meylim var sinyali direk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?