kendimi aldatılmış gibi hissediyorum..

Of ihanete ne kadar merakli bu erkekler ya. Hayir madem aldatasin var o zaman sevgili yapma kendine. Gece gunduz takil farkli hatunlarla. E madem seviyosun niye pompaci mi verici mi diye kiz soruyosun? Abi bence bu erkekleri anlamak kadinlari anlamaktan daha zor...

sana değer veriyor bence,seni seviyor içimden sadece erkek muhabbeti yapmışlar gibi geldi..evet eskiden böyle muhabbetler yoktu sanırım..şimdi lise ve ünüversitede erkeklerin ağzı çok bozuk..bence ona şans vermelisin..

Olay sırasında senin gözünün önünde silmiş tatlımm ama göz boyamaca gibi geldi irtibatı keseceğini sanmamm..
Birde hadi arkadaşı dese ki bir kızla tanıştım bilmemne gel sanada ayarlıyalım fln sevgilinde aman istemez uzak dursun dese anlarımda hani demek istediğim o muhabbeti karşı taraf açmış olsa sevgilinde kendini geri çekse tmm da..
Baya sevgilin girmiş konuya kim o kız bilmemne diye meyilli olmasa niye sorsun..
Bence ayrılmakta hata yapmamışsın ben şahsen çok iğrenirdim...

Gayette iğrenç hatta iğrenç ötesi...

Kızlar da aralarında konuşmazlar mı arada yakışıklı vs erkekler hakkında..
Önemsiz aslında ama önemliymiş gibi yansıtın da gözü korksun..

Sen onun saf, temiz sevgilisisin onun gözünde. Şen köşede duracaksın zamanı gelince senle evlenecek ama bu arada o iğrenç tabiriyle pompacı dediği kızlarla takılmaktan da geri kalmayacak. Ben buradan bunu anladım. Allah'ın belası pompacı nasıl bir kelime ya midem bulandı.

pompacıysa bilelim... arkadaşı he ya kız pompacıymış dese ve pompacı olduğu kesinleşse ne yapacak gidip benzin mi alacak. ? bunu sevgilinin başlatması daha kötü konuya direkt o dalmış bu yüzden tepkini hakediyor arkadaşını silmesi de çözüm değil kendi fikirlerini silmesi lazım... bir de ben şunu öğrendim eğer huzur istiyorsan onun erkeklerle olan mesajlarını okumayacaksın ben o hataya bir kere düştüm ve sevgilimin shakira hakkındaki görüşlerini öğrendim sağolsun artık ahmetle mehmetle konuşmalarını okumam ama bir ayşe fatma görürsem o ayrı

Bana da erkek muhabbeti gibi geldi.. Ama onlara göre önemsizdir.. Karar sizin, ayrılmalık bir durum gibi durmuyor kaldırabiliyorsanız.
Ben bu muhabbetlerden iğreniyorum şahsen, geyik olsun diye falan farketmiyor.
Eski erkek arkadaşımın faceinde dahasını okudum, soğumuş gibi olmuştum..
Normal hayatında gördüğüm gibi olmasını beklerim bu kadar bozuk ağız vs. midem kaldırmıyor, garipsiyorum.
Bilmiyorum bazı şeylerin düşüncesini bile kaldıramazdım eskiden çok sinir olurdum ama zamanla kabullenmek zorunda kaldım, sakinleştim, "herkes yapıyor" lar ile, böyle düşünmezdim çünkü. Bu da onların içine mi girecek bilmiyorum, istemiyorum.
Şahsen ben benzer şekilde konuşmam hele sevdiğim varsa hiç konuşmam.
Herkese göre değişiyor tabi Hayırlısı olsun hakkınızda.

Bence gereksiz olmuş
Tabi bence
Kadınlar bile aralarında ne muhabbetler çeviriyorlar
Yani biz çeviriyoz sizi bilemicem

Iyide just'um pompaci ne demek yahu! Cook igrenc bir tabir, ve ayrica aldatmayi normal gören bir tabir (yenge duymasin). Yani demekki arkadaslarida konu sahibi hakkindada öyle konusuyorlar.

Kadinlara karsi saygisiz ve son derece itici buldum. Bu erkek muhabeti degil, af edersin oküz muhabetidir! Ve konu sahibi ayrilmakla cok iyi yapmis.

Bir insanin kendini aklama cirpinislariyla da olsa sucsuz olan arkadaşını hayatindan çıkarıyor olabilmesi de karakter eksikligi bence. Senin yerinde olsam hic hosuma gitmezdi cunku ben sevgilimin karakteriyle ilgilenirim. Saf bi kiz da aa arkadasini benim icin sildi diye mutlu olur ki sevgilinin bekledigi de bu.

Katilmakla birlikte konu sahibini uzulerek barismaya yakın goruyorum nedense oyle hissettiriyor.

Bazi seyler ciddi degildir ama hu adamda zaten bi karakter oturma problemi var baksana kendi ettigi muhabbetten dolayi arkadasini silmis. Ne alaka. Cok enteresan.

Hatunlar da erkek muhabbeti yapar da hayatında sevdiği biri varken "aa yeni birini eklemişsin kim bu çocuk" bile demez, hatta farketmez bile. Bu hiç de "erkek muhabbeti" denen şey değil, aldatmaya meylim var sinyali direk.

Evet! Bu erkekler bu sitede niye kusursuz melek olarak ilan ediliyor anlamadim. Biz kadinlar "hey o yeni ekledigin oglanin penisi büyükmü" diyemi soruyoruz?

Yani gercekten yanlisa yalnis, dogruya dogru demek lazim. Konu sahibi yukardaki örnekteki gibi konussaydi ve erkek arkadasi yakalasaydi, asla af etmezdi konu sahibini. Pis oruspu deyip basip giderdi. Hatta burda hic kimsede "olur canim kadin muhabeti" demezdi. Niyese bu sitede herkes erkekleri hayvan olarak görüyor ve öyle kabul ediyor.

Abartmışsın arkadaşları ile konuşması tabiki farklı olacak dalgasına söylemiş de olabilir...
Ohooo ben neler okuyorum benden çok erkek arkadaşları ile flörtlestigi bile oluyor abimin feysinde msjlarinda bile gordum en yakın arkadaşlarıyla ne sekil olduğunu :) Abim delikanliyim diye dolaşır ortalıkta misal :)
Ben de önce sert tepki verdim ama sonra baktim çok bozuldu ggüldüm geçtim
İliskiniz birbirinize olan sayginiz sevginiz yolundaysa yazık etmissin çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…