kendimi alıkoyamıyorum

şimdi fuckbudyy desem "yöööö öyle değiliz" gibi bir cevap alabilirim diye yumuşattım

ha bu arada konu sahibi bana göre iki insan sevişebilir gayet ama karşıdaki insan istemediği zaman onu etkileme yolları aramak en hafif tabirle eziklik oluyor bence. sal gitsin.

Adam bekar
Takılmak istemese mesaj atmaz diye tahmin edyorum mesalaşırken o kadar istekli konusuyor ki
Midenizin kalkacağı durum varsa tabi ki konudan uzaklaşabilirsiniz

Adam sadece sanal seks seviyordur, konusmalar onu sevismekten daha cok tahrik ediyordur. Cok yabanci gelmedi bana.
Evet buda olabilir .
Çünkü normalde buluştuğumuzda adamın üstüme atlaması gerekir o mesajları yazdığına göre
Ama bu şeklde olmuyor

neden evlenmeniz mümkün değil? bana bu cümle garip geldi. evlenmek istemeyebilirsiniz tabi de medeni durumunuz mu müsait etmiyor, eğer öyleyse çok yazık.
onun dışında ikiniz de bekarsanız durum başka tabi sizin hayatınız.
hissettikleriniz ''ego''nuz kaynaklı olabilir mi? istenmek istiyorsunuz çünkü

Adam bekar
Takılmak istemese mesaj atmaz diye tahmin edyorum mesalaşırken o kadar istekli konusuyor ki
Midenizin kalkacağı durum varsa tabi ki konudan uzaklaşabilirsiniz

Hiç bir kadın takılmak diye bir tabir kullanmaz. Takılmalık olduğunu söylemez. Linç yemeden Git yol yakınken fake olduğun çok belli k.bakma.

2 bekar insanin sevismesi neden mide bulandiriyormus bende bunu anlamadim

Konu sahibi size tavsiye veremem , sevisin , tadini cikarin ama cok da ustelemeyin , siz israr ettikce uzaklasir herif
2 bekar insanın sevişmesi mide bulandırmıyor da 2 bekar insanın sadece sevişmek için bir araya gelmesi biraz değişik :))

Hiç bir kadın takılmak diye bir tabir kullanmaz. Takılmalık olduğunu söylemez. Linç yemeden Git yol yakınken fake olduğun çok belli k.bakma.
Ne fake mi
İnanın o kadar tanındık bi üyeyim ki
Her neyse yoruma cevaben yazdım
Takılıyoruz yani ne diyeyim

Muhtemelen adamın birden çok benzer ilişkisi var. Ya da aslinda cinsel anlamda cok iyi olmadigini biliyor ve ters yansıtma psikoljisi yaşıyor.

Tarzınızı sorgulayacak degilim ama çok onemli bir tehlike var ve siz bunun farkinda degilsiniz.
Şöyle ki: siz bu adamı sadece cinsellik yasadiginiz biri olarak gormüyorsunuz. Beklentileriniz sizin bu konuyu duygusallaştırdığınızı gösteriyor. Yani yakında platonik acilar çekebilirsiniz, hatalar yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…