kendimi alıkoyamıyorum

Gerçek üyeliğimde bayağı aktifim ve orada gizlik konusunda sorun yaşadım bir tanıdığım kullanıcı adımı öğrendi böylesi daha sağlıklı oldu

Ama arkadaşlar, bu yapılmaz ki
Ölelim mi meraktan.
Neyse benim de bi tahminim var, eğer o isen sana sesleniyorum "Kız seviş yaa, amaan kime ne"

Duygusal bir şey hissetmiyorsunuz her ikinizde. Hayatında tek kadın olmadığınız çok yüksek ihtimal. Birde konuşmayı, fantazi kurmayı, sevişmekten daha çok seviyor olabilir. Yada sizden aldığı cinsel karşılık konuşmak kadar tatmin etmiyordur onu.

Her 2 ihtimalde de kullanılıyorsunuz. Siz duygusal bir bağ kurmaya müsaitsiniz ama adam asla kurmayacak çok belli.

Evli değil aynı işyernde değiliz iş gereği arada bir araya geliyoruz.
Adama nedn bu kadar taktım bende bilmiiyorum belki de umduğum kadar beni arzulamadığı için
Değişik bir şeklde istiyorum onu
Bazen oda diyo neden ısrarla ben
Genç yaşıtların var seni isteyen adamlar var diye
Yok ille de sen olacaksın diyorum
Her hareketine hayran kalıyorum

Ne fake mi
İnanın o kadar tanındık bi üyeyim ki
Her neyse yoruma cevaben yazdım
Takılıyoruz yani ne diyeyim
dedektf arkadaslarin seni bulmak.icin bu mesajin uzerine harekete gececektir.

Bir de dansoz kiyafeti giy ve karsila belki de adam disisinin dans ederek kendini etkilemesini istiyordur

Ortada iki bekar insan var ve hür iradeleri ile sevişiyor bunun tam olarak neresi iğrenç oluyor ?
Herkesin ahlak anlayısı farklı.
Vereceğim tek tavsiye olur o da şu ki bizim ülkemizde kendine çok dikkat etmen.. Birisi ile yakınlık kurmak isterken gerçekten kendini kötü yerlerde görebilirsin bazı erkekler maalesef sevişmeyi onursal bir görev gibi gördükleri için etrafına bunu gururla aksediyorlar..

Ben burda 1dk daha durursam ban yiyeceğim. Ben gidiyorum zaar. Size iyi fuckbuddymsler

kimsin kimlerdensin deyiver hele bi sen

bu konuyu konustunuz mu peki?
Yani mesajlasirken daha isteklisin ama yanimda oyle degilsin gibisinden?
Kafasini kurcalayan sizinle ilgili bir mesele olabilir,
is stresi su bu gibi genel bir mesele de olabilir,
ve kis ayinin sinir bozucu dusuk enerji ve olu metobolizma sorunu olabilir,
bir cok sey olabilir direk sizin duzeltemeyeceginiz,
bosa kurek cekmeyin, konusun sorunu bulun once.

Bilinçaltı kirliliğin hakkında yorum mu bekliyorsun yoksa fantazilerinden haberdar etmek mi?
Yönetimin haberi var mı cidden bu tuhaflıktan
Tuhaflık derken ?
Cinsellik mi ayıp
Çocuck mu şikayet ediyorsunuz yönetime
25 yasında genç kadınım biriyle birlikte oluyorum bu gayet normal geliyor bana söz konusu evli olmamış olmamızsa sizde yorum yapmayın bu düşüncedeyseniz

2 bekar insanın sevişmesi mide bulandırmıyor da 2 bekar insanın sadece sevişmek için bir araya gelmesi biraz değişik :))
Burda bir arkadaşımın yaşam tarzını beğenmediğim için ilişkimi kestiğimden bahsettiğimde linç yemiştim şimdi de herkes yaşam tarzından dolayı kadını linç etmiş. İkiniz de evli değilseniz sorun yok ama iş arkadaşlığında böyle şeyler çok sıkıntı yaratır yol yakınken vazgeçin.

Yaşı benden 10 yaş büyük demişsiniz ama adamın yaşını yazmamışsınız. Ben 35 üzeri olduğunu tahmin ediyorum. Dolayısıyla onun neslindeki erkeklerin pratikte çok sekse doyamadıklarını ve tecrübesi olmadığını düşündüm. Ama sanal seks konusunda hatta yabancılarla bu konuda iletişim konusunda pek acemi değil. Böyle palavracı, atıp tutan adamlara benzettim.

Ayda bir konusuna gelince, nerden iletişim kuruyorsunuz? Whatsapp mı? Sürekli çevrimiçi mi? Sizden başkalarıyla da bu şekilde seks içerikli konuşmalar yapıyor olabilir mi?

Belki yapmak değil konuşmak daha çok zevk veriyordur, kimbilir. Bu forumda öyle değişik erkek tipleri olduğuna şahit olduk ki...

Yaa kusura bakmayın hiç medeniyet adı altında bu basitliğe aaa iki hür insan canım tabikii olabilir diyemicem. Saygı duymakla birlikte şaşıp kaldım bu kadarmı nefsinize engel olamıyorsunuz o kadar düşmüşsünüz ki adamın peşine ne oluyor ya olmuştur adamı etkileme çabası dışında başka şeylerle meşgul edin kafanızı bence sonu hüsran gibi....

Psikokojik açıdan baksak ilk atış ya annenizden yada babanizdan yeterli kadar ilgi görmediniz ve cocukken bile o kişinin ilgisini cekmek için 40 takla attiniz. Ama yinede istediginiz ilgiyi görmediniz. Böyle şeyler sonra tekrarlanıyor. Bir düşünün bence

Değişik bir O kadar da ilginç
Sanırım bu amcanın başka ilişkileri de var.
Ancak sizin sorunuzu anlamadım.
Beni çok istemeli diyorsunuz da nasıl bir akıl verilmesini istiyorsunuz. Yatak pozisyonu önerilerimi ?
Aslında tam olarak şunu sormak istiyorum ;
Mesajlaşırken beni bu denli istediğini belirten bi adamın sürekli benmle brlikte olmak için talepte bulunması gerekmez mi
Buna şaşırıyorum.
Öyle şeyler yazıyor ki cinsel anlamda bu adam gece gündüz beni ister diyorum o gece konusuyoruz sonra 1 ay geçiyo aradan

Evli değilse niye sevgili olmuosunuz?Sevgili olmakdamı istemiyor adam.Sen dersenki illede sen diye tabiki adam geri kaçar.Bilmiomusun kaçan kovalanır.Sen bütün kozları eline vermişin.Daha ne bekliosun o adamdan.Bilmiomusun bizim insanımızı.Ne kadar değer verirsen o kadar kötü.Biraz kendini çek.Hakim olamıom kendime vs deme.Zaten sen kendini çekince gelmeyen adamdan hayır bekleme.Gerçi sadece cinsellikte istiom dion.Kız ne denirki vallaha bilemiom.Eger o kadar cok cınsellıkte ıstıosan hayatındada olsun istersın bence.Geri çek kendini.İllede sen flnda deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…