- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Normalse neden 2. Üyelik aldınızZaten en başında da belirttim düşüncesi farklı olanlara saygı duyuyorum yazmasınlar diye
Cinsellik normal bir durum isteyen istediğyle yaşar
Hani böyle yorum atarken genelde sert yapan üye mi
ben bu üyenin kim olduğunu anladımmm bildiğim kadarıyla 2.üyelik ile açılan konuya asıl üyelikten mesaj yazmak yasak, eğer yazmazsa emin olurum. çünkü o kaçırmaz böyle konuları.
gerçek üyeliğinden de yazabilirdin kimse yadırgamazdı.
Gerçek üyeliğimde bayağı aktifim ve orada gizlik konusunda sorun yaşadım bir tanıdığım kullanıcı adımı öğrendi böylesi daha sağlıklı oldu
Evli değil aynı işyernde değiliz iş gereği arada bir araya geliyoruz.Adam 100/100 evlidir de ondan. Biriyle cinsel anlamda birlikte olursunuz felan beni alakadar etmez. Ama evliyse büyük vebal, üstüne aynı isyerinden. Ortaya çıksa adama bir cacık olmaz. Olan size olur. Siz bu adami neden bu kadar taktınız isteksiz olduğu halde
dedektf arkadaslarin seni bulmak.icin bu mesajin uzerine harekete gececektir.Ne fake mi
İnanın o kadar tanındık bi üyeyim ki
Her neyse yoruma cevaben yazdım
Takılıyoruz yani ne diyeyim
Açık yazcam kusura bakmayınAyda bir sevişesi geliyor demek ki?
Klavye Dom Juan'ı da olabilir.
Evli değil aynı işyernde değiliz iş gereği arada bir araya geliyoruz.
Adama nedn bu kadar taktım bende bilmiiyorum belki de umduğum kadar beni arzulamadığı için
Değişik bir şeklde istiyorum onu
Bazen oda diyo neden ısrarla ben
Genç yaşıtların var seni isteyen adamlar var diye
Yok ille de sen olacaksın diyorum
Her hareketine hayran kalıyorum
Tuhaflık derken ?Bilinçaltı kirliliğin hakkında yorum mu bekliyorsun yoksa fantazilerinden haberdar etmek mi?
Yönetimin haberi var mı cidden bu tuhaflıktan
Burda bir arkadaşımın yaşam tarzını beğenmediğim için ilişkimi kestiğimden bahsettiğimde linç yemiştim şimdi de herkes yaşam tarzından dolayı kadını linç etmiş. İkiniz de evli değilseniz sorun yok ama iş arkadaşlığında böyle şeyler çok sıkıntı yaratır yol yakınken vazgeçin.2 bekar insanın sevişmesi mide bulandırmıyor da 2 bekar insanın sadece sevişmek için bir araya gelmesi biraz değişik :))
Evli değil aynı işyernde değiliz iş gereği arada bir araya geliyoruz.
Adama nedn bu kadar taktım bende bilmiiyorum belki de umduğum kadar beni arzulamadığı için
Değişik bir şeklde istiyorum onu
Bazen oda diyo neden ısrarla ben
Genç yaşıtların var seni isteyen adamlar var diye
Yok ille de sen olacaksın diyorum
Her hareketine hayran kalıyorum
Aslında tam olarak şunu sormak istiyorum ;Değişik bir O kadar da ilginç
Sanırım bu amcanın başka ilişkileri de var.
Ancak sizin sorunuzu anlamadım.
Beni çok istemeli diyorsunuz da nasıl bir akıl verilmesini istiyorsunuz. Yatak pozisyonu önerilerimi ?
önüne gelenle yatıp kalkmak sana göre normalse neden tanıdığından çekindin ki.Gerçek üyeliğimde bayağı aktifim ve orada gizlik konusunda sorun yaşadım bir tanıdığım kullanıcı adımı öğrendi böylesi daha sağlıklı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?