- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 48
- 30
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Zaten en başında da belirttim düşüncesi farklı olanlara saygı duyuyorum yazmasınlar diyeikiniz de bekarsanız istediğinizi yapmakta özgürsünüz.
kimse birşey diyemez.
Ne fake mi
İnanın o kadar tanındık bi üyeyim ki
Her neyse yoruma cevaben yazdım
Takılıyoruz yani ne diyeyim
Seni görünce hevesi kaçıyor demek kiEvet buda olabilir .
Çünkü normalde buluştuğumuzda adamın üstüme atlaması gerekir o mesajları yazdığına göre
Ama bu şeklde olmuyor
Aslında haklısınız.Muhtemelen adamın birden çok benzer ilişkisi var. Ya da aslinda cinsel anlamda cok iyi olmadigini biliyor ve ters yansıtma psikoljisi yaşıyor.
Tarzınızı sorgulayacak degilim ama çok onemli bir tehlike var ve siz bunun farkinda degilsiniz.
Şöyle ki: siz bu adamı sadece cinsellik yasadiginiz biri olarak gormüyorsunuz. Beklentileriniz sizin bu konuyu duygusallaştırdığınızı gösteriyor. Yani yakında platonik acilar çekebilirsiniz, hatalar yapabilirsiniz.
Ya aslında konu itibariyle gülmemem gerek belki ama buna niye bu kadar güldümAdamın karısından sana fırsat ayda bir adet dönemlerinde denk geliyordur
Evli değil ama nede bu kadar evlilik yorumu geldi anlayamadım ?Belki adam kullanıldığı düşünüyor olabilir mi? Evli olabilir mi... aklıma bu da geldi.
Şahsen benim çevremde birçok arkadasım var cinsel birliktelik yaşayanNiye yargılıyorsunuz ki kadını kime ne zararı var ? Siz böyle yaşamıyorsunuz diye yaşayanlar tü kaka mı oluyor yani ?
Evet buda olabilir .
Çünkü normalde buluştuğumuzda adamın üstüme atlaması gerekir o mesajları yazdığına göre
Ama bu şeklde olmuyor
Her ikiniz de bekarsınız. Bi başkasına zararınız yoksa bence bi sakincası yok bu durumun. Sonuçta herkes kendi seçimine gore yaşar.Aslında haklısınız.
Adamdan hoşlanıyorum çok sempatik hoş yakısıklı
Ama onun aklı fikri cinsellik ve benm de bu sebepten ötürü beklentim kalmadı
Onunla birşeyler yasamak hosuma gidiyor
He ben istemez miydim el ele gezip sarmaş dolaş olmayı
İsterdm ama şuan da cinsellik ağır bastı
Hayal kurarken daha istekli zatenValla bir sürü ihtimal var.
Ciplakken begenmemistir.
Yada hayal kurarken daha arzuludur.
Belkide sizden daha cok zevk duyduğu baska biri vardır sizde o zevki bulamamistir .
Daha cok var.
Gerçek üyeliğimde bayağı aktifim ve orada gizlik konusunda sorun yaşadım bir tanıdığım kullanıcı adımı öğrendi böylesi daha sağlıklı olduben bu üyenin kim olduğunu anladımmm bildiğim kadarıyla 2.üyelik ile açılan konuya asıl üyelikten mesaj yazmak yasak, eğer yazmazsa emin olurum. çünkü o kaçırmaz böyle konuları.
gerçek üyeliğinden de yazabilirdin kimse yadırgamazdı.
Hani böyle yorum atarken genelde sert yapan üye miben bu üyenin kim olduğunu anladımmm bildiğim kadarıyla 2.üyelik ile açılan konuya asıl üyelikten mesaj yazmak yasak, eğer yazmazsa emin olurum. çünkü o kaçırmaz böyle konuları.
gerçek üyeliğinden de yazabilirdin kimse yadırgamazdı.
Evet bunlar da ihtimaller arasındaevlidir, sevgilisi vardır, sizin gibi fuckbuddyimsi takıldığı birden fazla kişi vardır. yalnız değildir yani ve size anca sıra geliyordur.
Fazlasıyla aktif üyeyim merak etmeyinyalnız 2. üyelik olduğu kesin mi ki? keklenmeyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?