kendimi alıkoyamıyorum

Bence biraz ara vermeni isterdim canım ya birak o sana gelsin

O noktalama işaretli şeyi yazan ben değilim. Hayatımda hiç öyle bi kelime kullanmadım. Benzerini dahi kullanmadım. Gözünle oku.

Zihniyetin küfür gibi zaten neyse nickler benziyor zihniyette aynı ayrıca hayvan küfür değilse bile mahkemelik bir kelimedir bana göre dolaylı yoldan da dokundurmaya çalıştın ama olmadı işte :)

bence bu konu fake. konuyu başına beri okuyorum bu sayfaya kadar geldim henüz. ama sürekli adamın seni övdüğünu, çok beğendiğini ve her erkeğin isteyecegi bir kadın olduğunu söylediğini yazmıştın şimdi böyle diyorsun. olmamış.

Neden fake bi konu açayım ki
Ayrıca tam aksine ,
Ben en basından beri adamın beni övmeyi bırak güzel bir iki söz sarfetmediğinden dert yakınıyorum.
Bu adama kadar çoğu erkeğin beni isteyebileceğini düşünüyordum güzel kadınım arzulu istekliyim...
Ama bu adamda o etki olmadı

Yazdı mı adam ne yaptın patron oglu sorunu cozuldu mu

Yazdı mı adam ne yaptın patron oglu sorunu cozuldu mu
Patronun oğlu sorunu çözüldü gibi şimdilik herkes hiç birşey olmamış gibi davranıyor canım
Diğer adam da yazmadı.
He ama bizim şoförü aramış Pazar günü
Cuma akşamı ne oldu İstanbul’a gidiyorum gitmeden anlat merak ediyorum diye
Akrabalar diye söylemiştim
Patron sanırım benim o adama bahsetmiş oğlunun yaptıklarından ama tam anlatmamış ki şoförü arayıp sormuş
Olan biten bu şuan için
Kesin patronun oğluyla birlikte olduk sanıyor
Zaten ilk mesajlaşmaya başladığımız zaman sormustu bana
X seni hiç istedi mi diye bende saçmalama o Benim patronum dışarıda da arkadasım olabilir mi öyle birşey sen nerden böyle bi soru sordun demiştim
Oda tatlı kızsın bide X i tanıyorum o yüzden demişti

:)) istedi deseydın heyecan yapardı adam zaten grupcu ama bu adam bahsetmiş olabilir patronunun ogluna yada patronun oglu demıstır belkı istiyorum gibisinden aman dikkat et o adamlada konusma bir daha ıkısı de aynı anda senden bırseyler istiyor olabilirler

Tepkisi ne olurdu bilemiyorum valla :)
O adam asla bilmesinler dedi zaten bana o yüzden söyleyeceğini düşünmüyorum açıkcası
Ama patronun oğlu bekli bahsettiyse...

konunun devamını okuyunca fikrim değişti sanırım o kısmı yanlış okumuşum.

Bu arkadaşla ilgili yorumum şöyle, aslında gece çoklu alıntı yaparak hangi cümlelerinden dolayı böyle düşündüğümü yazacaktim ama okurken uyuyakalmışım:)

sen eminim çok güzel, alımlı bir kadınsın ama bu adam seninle ilgili bir şeyden dolayı irrite olmuş bence. asansöre öpüşerek gelmişsiniz sonuçta ama adam sonrasında yalama hiç hoşlanmam demiş. Sen şimdi kendini çok ateşli ve istekli olarak tanımlıyorsun ama bu adamın beklentilerinin altında kalan bir şey var o kesin. zevk ve renk meselesi zaten bu ya da tamamen ten uyumu. Bi arkadaşımın çok ciddi olmayan ama fazlasıyla hoşlandığı bi kız vardı, kız da çok hoş bir kızdı ama bizimki seninki gibi takıntılı aşırı detaycı bir tiptir, tipik ıssız adam anlayacağın. kız bir gün evde cekmeceden bir şey alacakken yere çömmüş (arkadaş böyle ifade ediyor) hani egilmek ya da dizleri kırarak nazikçe yapmamış bunu, alaturka tuvalet pozisyonu diyeyim. Adam o an kızdan öyle bir irrite oldum anlatamam bir anda nefret ettim apar topar çıktım bir daha da aramadım kızı demişti.

böyle adamlar sıradan erkekler gibi değiller ve bana göre biseksüellige ve sıra dışı ilişkilere eğilimli tipler hep bunlardan çıkıyo. iç dünyalarında mutlaka bi sapkınlık oluyor, bu bahsettiğim arkadaşın vardı öyle ufak tefek huyları sohbet esnasında anlıyorsun bi şekilde hoşlandığı filmlerden falan.

özetle seninki de o an senin bir şeyinden irrite olmuş ve o yüzden artık sana karşı o kadar hevesli değil. üzülme lütfen ama çok zorda kalmadıkça sana gelmiyor gibi bir hali var. ama bu seni yanlış yapar mı tabii ki hayır. sadece onun beklentileri farklı olabilir. sonuçta sen de ondan memnun değilsin aslında ama hırs yapmışsın tamamen. çok yazılmış ama seni bir daha aradığında hiiicc yüz verme. gerçekten sallamadigin biri olsa nasıl davranacaksan buna da oyle davran. ararsa meşgule at mesaj atarsa müsait değilim de mesela onun yaptığı gibi. biraz da o hırs yapsın sonra da herkes yoluna.

Ayrıca ben de çok merak ettim bu egosantrik arkadaşı

Ay o patronlu konudaki sen miydin? hani çocuk sana geliyor alkollü, sonra sabah sen başkasından duyulmasin diye sofore anlatıyorsun o gidiyor patrona söylüyor. bizim ofisteki ortama çok benzetmiştim ordan kalmış aklımda. Bu egoist sizin olaylardan patronun oğluna bahsetmis olabilir mi ? patronun oğlu bu yüzden kafayı takmış olmasın sana? biz erkekler dedikodu yapmıyor sanıyoruz ama onların yanında kadınlar halt etmiş

Öncelikle üşenmeyip bütün konuyu yorumları okuduğun için teşekkür ederim .
Yazdıklarının çoğuna katılıyorum .
Asansöre ilk öpüşerek girdiğimiz gün onda da bana ilk defa dokunmanın heyecanı vardı
Ama daha sonraları alıştığı elde ettiği bir kadın oldum
Beklentilerine bakarsan çok uç şeyler ama o ne kadar karşı tarafın beklentisini karşılayabiliyor ?
Üstelik onun beklentilerini karşılayacak çok mu kadın var sanki
Bu şekilde bahsediyor ama
Zaten çok inceleyen bi tip
İlla ki onun haz etmediği bir hareketim olmuş olabilir
Ama ondan ziyade bana kalırsa bu adam da elde etme hırsı vardı
Elde ettikten sonra baktı ki ben de hiç hayır demiyorum onun keyfine göre hareket ediyorum
İstediği gibi davranmaya başladı
Zaten tuhaf sapkınlıkları da var
Dün çalıştığım ofise geldi mesela
Yüzüne bile bakmadım
Ama o bi ara çaktırmadan arkamdan bakıyordu ama özellikle de gözleri beni de aramıyor buda belli birşey
Bugün onların ofisine gitçem
Bugüne dek onunla çalışıyordum
Ama bugün orada ki farklı bir personele yönelcem direkt
Hem de güzel alımlı giyindim bugün
Belki içi gider bi nebze de olsa diye
Kendimi geri çektim bariz
Ve kendi kendime artık baldan o seni tatmin etmiyor boşver şunu diyorum aklıma geldikçe
Ama gördükçe de sinir bozucu tuhaf bir heyecan kıpırtı oluyor içimde istemsizce

Of evet maalesef bendim.
Bahsetceğini sanmıyorum çünkü yakın akrabalar kuzenler hatta
Özellikle duymasınlar asla anlamasınlar diye üstüne basa basa bana söyledi

canım güvenip fotoğraf attığın için teşekkür ederim. tanışmıyoruz emin olabilirsin. :) gayet tatlı ve güzel bir kızsın maşallah. yalnız ıssız adam konusundaki genel kanıya katilamiycam adam hiç fena değil. öyle bi anlatmışlar ki kel göbekli bi şey bekledim:)) adamın bakışlarından belli hiç masum bi tip olmadığı, feleğin çemberinden geçtim ben teheyyy diyor resmen :)) yalnız irrite olmuş dediğim yorumuma ek olarak, bu adamın 1 dakikada bitmesi cok ters değil mi bu duruma? Yani erkekler çok istedikleri zaman genelde dayanamıyor diye biliyorum. eğer öyle değilse de ki önceki yorumunda da söylediğim gibi öyle durmuyor, o zaman bu adamın o anlamda sıkıntısı var çok net. Yani yanına geldiginde ne kadar ateşli olsa da yine 1 dakikada bitecek her şey bence, o kısım tamamen sağlık sorunu gibi duruyor ama diğer tavırları tamamen artistlikten. zoru seven bi tip gibi duruyo.

bundan sonra mesaj atarsa veya ararsa bi taktik uygulayarak işleri tersine çevirebilirsin. ama bunu ileriye dönük bir şey düşünerek değil tamamen için rahatlasin diye yap çünkü fazla kafaya takmışsın ve adamın o halini görmeden bu hırs durumu bitecek gibi durmuyor.

takipteyim

Çoook teşekkür ederim
Adam da biliyor ne olduğunu da ondan geliyor zaten bu özgüven ona
Çok talep varmış beyefendiye
Bakışlarından belli dimi
Gündelik hayatta gör sen bide kısık gözlerle bakıyo diyorsun ki bunun aklından neler geçiyo acaba
Bir yanım ölüp bitiyor diğer yanımda baldan saçmalama bırak şunu diyor.
1 dk konusuna gelince yazdığını ben de düşündüm
Acaba fazlasıyla haz aldığı için olabilir mi diye
Ama emin de değilim
Çünkü adam birşey demiyor ki hiç
Hayır bana çok iyiyidi ondan böyle oldu diyecek birisi de değil zaten
Söylemez ne kadar zevk aldığını
Öyle huyları var
Onun dışında zaten neden erken geliyorsun diye sorduğumda dalga geçer gibi hastayım ben he ever sorunlarım var diyo gülerek
Tii ye aldı kısacası
Dün onların oradaydım , onunla çalışmadım bekle beni dedi yok benim işlerim var ben diğer beyefendiyle bakarım dedim
Ama hep böyle alttan alttan sırıtıyor pislik
Baldan hanımmm nasılsın diyişi bile baştan çıkartıcı
Naber ne var ne yok diyip göz kırpıyor mesela
Ben çıkıyorum diyorum nereye dedi eveee dedim hmm ev demek diyor gülerek
Sonra beni süzüp süzüp bakış atıyor değişik değişik
Bu arada bizim patron konusunu konuştuk
Meğerse hiçbir şeyden haberi yokmuş
Bizim şoför karıştırmış ortalığı
Bu bana yine gülerek ofis nasıl işler nasıl dedi göz kırptı
Ben de neyi sormak istiyorsunuz açık açık sorun dedim
Oda anlamadı ne olduğunu
Sonra ben de siz şoförü arayıp sormuşsunuz ya Cuma akşamı neler oldu diye onu diyorum dedim
Ne oldu ki Cuma akşamı bi anlatsana dedi
Sizin haberiniz yok mu dedim
Sen bi anlat ben anltcam dedi
Ben de anlattım sana da çocuğun babası anlattı zannettim şuna akıl ver gibisinden diye düşündüm dedim
Meğerse şöyle olmuş
Cumartesi bunlar hep birlikte içmişler
Bizim şoför de kaşla göz arasında buna dün akşam da neler atlattık valla sorma ya falan diye pat diye konuya girmiş
Sonra da X bey gelmiş kapanmış
Benim bu adam da sanmış ki kavgaya karıştı sıkıntı yaşadılar
Buna istinaden aramış Pazar günü de
Senin adının geçtiğini bilsem ben seni aramaz mıyım ayıktırırdım en azından dedi
Benim senden haberim bile yok dedi
Bizim şoför de yalancı bana diyor ki ona patron anlatmıştır
Hatta bana dedi ki sen bana azcık güveniyorsan eğer o şoföre güvenme ben bunların hepsinin ne olduğunu biliyorum
X konusunu da o kadar büyüten o olmuş ben seni anladım ters düşmemek için şoföre anlatmışsın ama kim bilir asıl patrona nasıl anlattı da bu kadar büyüdü mevzu dedi

Seninki gelmis herhalde yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…