- Konu Sahibi baldankiz1
-
Siz bekar beyefendi de bekar ise, sizi kullanıyor diyemem. Tercih yaşam sizin. Cinsellik elbette bi ihtiyaç uyku yeme içme gibi... Acaba reel de değilde,sanal da mı daha çok zevk alıyor. Mesajlaşırken kendini daha mı rahat özgüvenli hissediyor. Yanyana gelince aynı hissi yaşayamıyor olabilir.Bütün bunlar ihtimal tabi.Arkadaşlar , bu benim 2. Üyelik
Yönetimin bilgisi dahilinde
Çok karışık bi durumun içersindeyim
Yargılayacak olanlar yorum yazmasın en baştan söyleyeyim
Herkesin tercihleri kendine özgüdür.
Yaklaşık 3 ay önce çalıştığım işyerinde bi adamla yakınlaştık
Bir anda oldu ben bile anlamadım ne olduğunu
Yan yana çalışıyorduk sonra ikimizin de nefes alışverişleri değişti resmen cinsel anlamda istedik birbirimizi
Yalnız o ana kadar hiç ona karşı böyle birşey hissetmemiştim
Sonrasında akşam mesaj attı bana birkaç gün mesajlaştık
Bu arada benden 10 yaş büyük ama inanılmaz sempatik
Her hareketi beni benden alıyor
Ama sevgili olmamız vs. Mümkün değil
Sadece cinsel anlamda sohbet ediyoruz ve onunla konuşmak çok hoşuma gidiyor
3-4 gün sonra birlikte olduk ve mesajlarda anlattığı gibi çok da iyi değildi genelde ben aktif ve istekliydim
O isteksiz gibiydi
Sonra 3 ayda 2 kez oldu kendimi tutamıyorum ona karşı koyamıyorum
Beni daha çok istesin arzulasın benim onu istediğim gibi
Ama yok
Kendini bana bırak diyorum bırakmıyor
Kasıyo
Aklımdan çıkmıyor
Adama kafaya takmış gibiyim
Ondan başka birisi amuda kalksa gözüm görmüyor
Ayda bir yazıyor ancak onda da kısa süre birlikte oluyoruz ve gidiyor
Ona bile razıyım ama fazlasını istiyorum
Kendimi geri çeksem belki o zaman daha fazla ister diye düşündüm ama yapamadım
Mesajlaşırken falan tamamen cinsel içerikli konuşuyoruz ve özgüveni tam gibi
Cinselliğe doymamış ama değişiklik istiyor
Adam çok istekli gibi konuşuyor ama yan yana gelince öyle değil
Beni istemese mesaj atmaz hiç ya da beğenmese
Çok değişik çözemedim
Her erkek senin gibi bi kadını ister diyo
Ama o ayda bir ancak istiyo bense onu hergün
Bu adam ne yapmaya çalışıyo
Kullanıyor seni falan demeyin
Cinsel birliktelik kullanılmak değil
Zaten cinsellşk dışımda beklentim yok
Beni daha çok istemesinden başka
Canım sen hakaretten bahsediyorsun ama kendi yaptığın ne peki?senin gibi ezik ve gerçek hayatın da mutsuz yüzüne bakılmayan zavallı kadınların kıskançlıklarını ne yapacağız acaba bu forumlar dahadi güle güle cnm
Canım sen hakaretten bahsediyorsun ama kendi yaptığın ne peki?
Ayrıca birine mutsuz yüzüne bakılmayan diyebilmen için yüzünü görmen gerekir.en azından ben olan durumla ilgili yorumumu yaptım.sende olan birşeye yorum yap bari
Siz aşırı güzel ve aşırı işinde başarılı bir kadınsınız diye karşınızda ki kadının da öyle olamayacağını nereden çıkarıyorsunuz peki?herkes sizin gibi reelde kendini kanıtlamak zorunda değil.bence bu 'mutsuz' 'kıskanç' ve 'ezik' tabirlerinizde ısrarınızda sizin içten içe mutsuzluğunuzu gösteriyor. Sizinle daha fazla muhattap olup da seviyenize düşmeyeceğim.bitti nokta.....Kendinizi çok belli ediyorsunuz hakaret küfür eden birinin avukatlığını yapman da ayrı bir ilginç ben de olan ne biliyomusun aşırı güzel ve aşırı işinde başarılı bir kadınım boş da atmıyorum burda beni reelde tanıyan çok arkadaşım var kanıtım da var bir kadın hiç tanımadığı bir hemcinsine bu kadar küfür edecek kadar nefret dolu laflar yazıyorsa reelde çok mutsuz kıskanç ve eziktir nokta .
Konu cınsellık oldugu ıcın kadının acık acık yazması konuyu kapattırmaz kıBu konu neden hâlâ kapanmıyor onu da anlamış değilim.biz kadına s...... birini yazdık diye banlaniyoruz ama kadın açık açık nasıl yaptığına kadar anlatıyor ona ses eden yok.
Pardon da niye kapansın ki konu?Bu konu neden hâlâ kapanmıyor onu da anlamış değilim.biz kadına s...... birini yazdık diye banlaniyoruz ama kadın açık açık nasıl yaptığına kadar anlatıyor ona ses eden yok.
ahahajajajajajajaAdam evli bence ve anlasılan karısı sizden daha iyi
ya bu arkadaşa niye cevap yazdınız yazık bunu kimse takmıyor belli ki burda deşarj oluyor yazık ya gül gül keşke yagülen bir insan olsan zaten buralarda böyle insanlara zehir saçan yazılar yazmazdın mutsuz olduğun o kadar belli ki herkes anlıyor yani neyse hadi güle güle :)
Canım sen hakaretten bahsediyorsun ama kendi yaptığın ne peki?
Ayrıca birine mutsuz yüzüne bakılmayan diyebilmen için yüzünü görmen gerekir.en azından ben olan durumla ilgili yorumumu yaptım.sende olan birşeye yorum yap bari
Bunlar gibileri için parmaklarımızı yormaya değmez.aciyorum derken gerçekten acıyorum bu kadar ucuzluklarina.Yazdıklarımı yediremiyor mantıklı bi cevab da veremiyor. Kendi hayal dünyasında bişey kurmuş kendini tatmin etmeye çalışıyor ablamız. Uyandırma boşver hı hı evet ben gördüm bi gözü büyük bi gözü küçük ağzı burnu bi yerde kimse bakmıyo kaswaya ondan böyle oldu
Eğer mutlu ve güzel bi kadın olsaydım
"Kim oldugu belirsiz bir adam ben herşeyimi vermeye can attığım halde ayda bi geliyo yaaağğ hatta hiç beni sevmiyo ama yinede gelsin işini görsün bunu nası sağlayabilirim" falan yazmalıydım. Dimi?!
reel de çirkin olup bazı şeyleri hazmedemediğinizin gayet farkındayız o yüzden namusluyum elini oynuyorsunuz ve en ufak açığını bulduğunuz kadına yükleniyorsunuz ama bunun gerçek hayatı var işte aynaya bakınca anlarsınız
bir kadın hiç tanımadığı bir hemcinsine bu kadar küfür edecek kadar nefret dolu laflar yazıyorsa reelde çok mutsuz kıskanç ve eziktir nokta .
"bir kadın hiç tanımadığı bir hemcinsine bu kadar küfür edecek kadar nefret dolu laflar yazıyorsa reelde çok mutsuz kıskanç ve eziktir nokta ."
Bir insanın kendi kendini gömüşü.
o kadar cahilsin ki nerde kendimi gömdüğümü ispatla yoksa cehaletini kabul ettiğine inanıcam :) sen hakaret edeceksin bizde ay çok sağol diyeceğiz dimi öle mi ? küfür de etmedik zaten onu yapan da sensin kendini bilen insan olmak zordur tıpkı senin mutsuzluğunu anladım gibi çok acıyorum sana valla bak"bir kadın hiç tanımadığı bir hemcinsine bu kadar küfür edecek kadar nefret dolu laflar yazıyorsa reelde çok mutsuz kıskanç ve eziktir nokta ."
Bir insanın kendi kendini gömüşü.
başedemeyince tabi destanlar yazılıyor istediğimi yazarım yazıp haddini bildirmek için hep burda olucam ve evettt aşırı güzelim sen beğenmesen ne olur ya hahahahhaYa valla siz ayrı bir komiksiniz ya
Cok mutsuzum hüüüüü dur şuraya zehir saçayım
Daha önce de bana yüzüne bakılmıcak kadar çirkin yazan kişisiniz sanırım
Niye kendinizi kanıtlamya çalışıyosunuz sürekli güzelim başarılıyım vs
Güzellik göreceli değil miydi ya belki biz beğenmicez yani
İnsanın tek bir adamı sevmesi, sadece ona bağlanması onunla yaşlanmak istemesi ve aynı şekilde bir adamın da tek bir kadını sevmesi ve onunla yaşlanmak istemesi size cok tuhaf geliyor anlıyorum. Bir insan ya cook çirkindir ya namus -suz size göre. Cümlelerinizden bunu anladım.
Dünya sandığınız kadar küçük değil mutlu bayan... Önemli olan kalbimiz güzel olsun.
Cevap yazmayın derken niye hala alıntılıyosun ki yazma geç madem
Konunuz acaip baydı bu arada. Cevab yazmayın gerçekten.
o kadar cahilsin ki nerde kendimi gömdüğümü ispatla yoksa cehaletini kabul ettiğine inanıcam :) sen hakaret edeceksin bizde ay çok sağol diyeceğiz dimi öle mi ? küfür de etmedik zaten onu yapan da sensin kendini bilen insan olmak zordur tıpkı senin mutsuzluğunu anladım gibi çok acıyorum sana valla bak
noktalama işareti koyup yazdıklarını diyorum kendi yazdığını bilmiyormusun ya da o noktaları koyunca küfür olduğunu anlamadık mı yani zeka seviyen belli git konun başında bak bulursun yazdıklarını başından beri sana bu yüzden ayar oluyorum yoksa kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez namusmuş senden mi öğrenicek konu sahibi namusu haysiyeti sen önce iyi insan ol namusun da sana kalsın bize ne yani kim namuslu kim değil hala da yaptığın yanlışı anlama kendini rezil etKüfür ettiğimi ispatla.
noktalama işareti koyup yazdıklarını diyorum kendi yazdığını bilmiyormusun ya da o noktaları koyunca küfür olduğunu anlamadık mı yani zeka seviyen belli git konun başında bak bulursun yazdıklarını başından beri sana bu yüzden ayar oluyorum yoksa kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez namusmuş senden mi öğrenicek konu sahibi namusu haysiyeti sen önce iyi insan ol namusun da sana kalsın bize ne yani kim namuslu kim değil hala da yaptığın yanlışı anlama kendini rezil et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?