kendimi alıkoyamıyorum

Siz bekar beyefendi de bekar ise, sizi kullanıyor diyemem. Tercih yaşam sizin. Cinsellik elbette bi ihtiyaç uyku yeme içme gibi... Acaba reel de değilde,sanal da mı daha çok zevk alıyor. Mesajlaşırken kendini daha mı rahat özgüvenli hissediyor. Yanyana gelince aynı hissi yaşayamıyor olabilir.Bütün bunlar ihtimal tabi.

senin gibi ezik ve gerçek hayatın da mutsuz yüzüne bakılmayan zavallı kadınların kıskançlıklarını ne yapacağız acaba bu forumlar da hadi güle güle cnm
Canım sen hakaretten bahsediyorsun ama kendi yaptığın ne peki?
Ayrıca birine mutsuz yüzüne bakılmayan diyebilmen için yüzünü görmen gerekir.en azından ben olan durumla ilgili yorumumu yaptım.sende olan birşeye yorum yap bari

Kendinizi çok belli ediyorsunuz hakaret küfür eden birinin avukatlığını yapman da ayrı bir ilginç ben de olan ne biliyomusun aşırı güzel ve aşırı işinde başarılı bir kadınım boş da atmıyorum burda beni reelde tanıyan çok arkadaşım var kanıtım da var bir kadın hiç tanımadığı bir hemcinsine bu kadar küfür edecek kadar nefret dolu laflar yazıyorsa reelde çok mutsuz kıskanç ve eziktir nokta .

Siz aşırı güzel ve aşırı işinde başarılı bir kadınsınız diye karşınızda ki kadının da öyle olamayacağını nereden çıkarıyorsunuz peki?herkes sizin gibi reelde kendini kanıtlamak zorunda değil.bence bu 'mutsuz' 'kıskanç' ve 'ezik' tabirlerinizde ısrarınızda sizin içten içe mutsuzluğunuzu gösteriyor. Sizinle daha fazla muhattap olup da seviyenize düşmeyeceğim.bitti nokta.....

Bu konu neden hâlâ kapanmıyor onu da anlamış değilim.biz kadına s...... birini yazdık diye banlaniyoruz ama kadın açık açık nasıl yaptığına kadar anlatıyor ona ses eden yok.

Bu konu neden hâlâ kapanmıyor onu da anlamış değilim.biz kadına s...... birini yazdık diye banlaniyoruz ama kadın açık açık nasıl yaptığına kadar anlatıyor ona ses eden yok.
Pardon da niye kapansın ki konu?
Herkes evlenmeden olmaz kafasında mı olmak zorunda? Cinsellik bölümünde konu farkındaysanız..

Muhtemelen sana daha çok bağlanmamak yada cinsellik dışında aşık olmamak için kasıyor kendini. Yada taktik seni daha çok çıldırtmak için.

Ya valla siz ayrı bir komiksiniz ya
Cok mutsuzum hüüüüü dur şuraya zehir saçayım
Daha önce de bana yüzüne bakılmıcak kadar çirkin yazan kişisiniz sanırım
Niye kendinizi kanıtlamya çalışıyosunuz sürekli güzelim başarılıyım vs

Güzellik göreceli değil miydi ya belki biz beğenmicez yani

İnsanın tek bir adamı sevmesi, sadece ona bağlanması onunla yaşlanmak istemesi ve aynı şekilde bir adamın da tek bir kadını sevmesi ve onunla yaşlanmak istemesi size cok tuhaf geliyor anlıyorum. Bir insan ya cook çirkindir ya namus -suz size göre. Cümlelerinizden bunu anladım.
Dünya sandığınız kadar küçük değil mutlu bayan... Önemli olan kalbimiz güzel olsun.

Cevap yazmayın derken niye hala alıntılıyosun ki yazma geç madem
Konunuz acaip baydı bu arada. Cevab yazmayın gerçekten.

Yazdıklarımı yediremiyor mantıklı bi cevab da veremiyor. Kendi hayal dünyasında bişey kurmuş kendini tatmin etmeye çalışıyor ablamız. Uyandırma boşver hı hı evet ben gördüm bi gözü büyük bi gözü küçük ağzı burnu bi yerde kimse bakmıyo kaswaya ondan böyle oldu

Eğer mutlu ve güzel bi kadın olsaydım

"Kim oldugu belirsiz bir adam ben herşeyimi vermeye can attığım halde ayda bi geliyo yaaağğ hatta hiç beni sevmiyo ama yinede gelsin işini görsün bunu nası sağlayabilirim" falan yazmalıydım. Dimi?!

Son düzenleme:
Bunlar gibileri için parmaklarımızı yormaya değmez.aciyorum derken gerçekten acıyorum bu kadar ucuzluklarina.
Diline de dolamış yüzüne bakilamayacak kadar çirkin diye.baska bildiği yok garibimin.

bir kadın hiç tanımadığı bir hemcinsine bu kadar küfür edecek kadar nefret dolu laflar yazıyorsa reelde çok mutsuz kıskanç ve eziktir nokta .

"bir kadın hiç tanımadığı bir hemcinsine bu kadar küfür edecek kadar nefret dolu laflar yazıyorsa reelde çok mutsuz kıskanç ve eziktir nokta ."

Bir insanın kendi kendini gömüşü.

"bir kadın hiç tanımadığı bir hemcinsine bu kadar küfür edecek kadar nefret dolu laflar yazıyorsa reelde çok mutsuz kıskanç ve eziktir nokta ."

Bir insanın kendi kendini gömüşü.
o kadar cahilsin ki nerde kendimi gömdüğümü ispatla yoksa cehaletini kabul ettiğine inanıcam :) sen hakaret edeceksin bizde ay çok sağol diyeceğiz dimi öle mi ? küfür de etmedik zaten onu yapan da sensin kendini bilen insan olmak zordur tıpkı senin mutsuzluğunu anladım gibi çok acıyorum sana valla bak

başedemeyince tabi destanlar yazılıyor istediğimi yazarım yazıp haddini bildirmek için hep burda olucam ve evettt aşırı güzelim sen beğenmesen ne olur ya hahahahha DDDDDDDDDDDDDDDD

Küfür ettiğimi ispatla.

Çirkefleşmeye başladın hayırdır.
Kendi kendine devam et seviyenle beraber mutlu yaşamında başarılar
Baydın.

Küfür ettiğimi ispatla.
noktalama işareti koyup yazdıklarını diyorum kendi yazdığını bilmiyormusun ya da o noktaları koyunca küfür olduğunu anlamadık mı yani zeka seviyen belli git konun başında bak bulursun yazdıklarını başından beri sana bu yüzden ayar oluyorum yoksa kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez namusmuş senden mi öğrenicek konu sahibi namusu haysiyeti sen önce iyi insan ol namusun da sana kalsın bize ne yani kim namuslu kim değil hala da yaptığın yanlışı anlama kendini rezil et

O noktalama işaretli şeyi yazan ben değilim. Hayatımda hiç öyle bi kelime kullanmadım. Benzerini dahi kullanmadım. Gözünle oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…