kendimi alıkoyamıyorum

Cok şükür ailem akrabalarım komşularım arkadaşlarım kalabalık bi ortamda büyüdüm ve hep güven ortamındaydım.

Ama tirsi kullanıcı isimli kişi gibi evli bi adamla olmayı kabul eden ve normal sayan siz gibi kişilere asla hiç bir hususta Güvenemem ve bu topraklarda doğup büyümüş anadolu insanının hepsi de benim verdiğim tepkinin aynısını verir. Çünkü sınırınız yok. Canınız bişey istediğinde Sizi tutan maddi manevi bir güç yok... Anlıyor musunuz?
Tabiiki Anlamıyorsunuz. Hayırlı geceler.

Hahahhahaa çok güldüm buna. Çocuğa dokunmasına bile izin vermezmiş. Zirve olmuş bu. Sokakta çok var bunlardan ayol kocanıza tasma takıp eve bağlayın bence. Malum bunlar(!) eve gelince kocanız üstüne atlar muhtemelen e sokakta da tehlike var. En iyisi adamlarınızı kısırlaştırın en temizi.
Bütün hayatını kocaya bağlamış, kocası kendini aldatacak diye ödü patlayan kadınlar alarmda.

Saygı duyuyorum herkesin özel hayatına sizin yapmadığınız birşeyi yapıp
Bence siz bunu anlayamıyorsunuz

Bende buna güldüm, biraz :))
Bizim cekincemiz yok ablacım eşime güvenmesem evlenmezdim. Sizin gibiler kırk takla atsa dönüp yüzüne bakmaz bizimkiler :)

Bizim cekincemiz yok ablacım eşime güvenmesem evlenmezdim. Sizin gibiler kırk takla atsa dönüp yüzüne bakmaz bizimkiler :)
Keşke birazcık samimi olsanız
Neyin kızgınlığı o halde bu ?
Ne bu hiddet hiç tanımadığınız bir kişinin özel hayatına dair ?
Kundaklara sarın eşinizi çalmak gibi bi niyeti yok kimsenin

Ne yapalım vazgeçelim madem. Ok kib bye.

Bu arada çoğunluk hiçbir şeydir. Hatta çoğu zaman cahilliktir. Bir şeye insanların çoğunun tepki göstermesi o şeyi yanlış yapmaz. Hele ki bunu kanıt olarak sunmanız cehalet göstergesidir. İşte o yüzden siz bu kafayla cahiliye toplumunda falan yaşamız olsaydınız işte o cahillerden olurdunuz. Onların sözü budur. Yıllardır atalarımızın bildiği yoldan dönmeyiz. Yanlış olaa onlar yapmazdı vs. Bazen beyni kullanmak lazım. Özellikle kadınlar için söylüyorum. Yoksa evliliği tek başarı zanneden, kafayı kv kp ile bozmuş, durmadan üreyen, çocuk doğurmayı beceri zanneden, ülkeye, üretime asla fayda sağlamayan ve hep bir erkek gölgesi altında ezilen biri olur çıkarsınız.

Diğer kadınları aşağılar ve kendinizi bir şekilde tatmin edersiniz. Kocayla kafayı bozan kadınlardan olmayın. Erken evlenmeyin. Durmadan doğurmayın. Bir şeyler üretin, çalışın. En önemlisi de azıcık beyninizi kullanın. Lütfen...

O kadar içten yazıyorum ki...
Hiç de kızmıyorum öyle gibi görünüyor bu işte bi yanlışlık var bunu anlatmak istiyorum sadece.. KENDİMİ ALIKOYAMIYORUM.
Tamam artık yazmıcam. Sizde alıntılamayın lütfen.

Alttan alta aşağılama barındıran Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Toplumumuzun ahlak yapısını hatırlamak adına yazdım o cümleyi. Bi de böyle düşünerek okuyun. ("Ahlaki değerlerimiz falan hani, hatırlarsınız belki")

Ahlaki değerlerinizde tanımadığınız bir kadın hakkında hakarete varan cümleler kurmakla ilgili bir değer yok sanırım. Ahlakı insanın sadece kendi istediği şekilde kullanması en büyük yanlıştır. En büyük ahlaksızlık budur.

Tavsiyelerimi dinleyin bence.
Daha fazla sizi buralarda tutmayalım. Kocanızın gönlünü hoş tutun boş bırakmayın. Hadi byes.

Konunu dağıttık kusura bakma lütfen. Ama bazen dayanamıyorum bu cahilliklere. Daha fazla boş mesajlara sebebiyet vermemek adına alıntı yapıp bir başkasına cevap vermeyeceğim.
Çok güçlü bir kadınsın. Hayatında mutluluklar diliyorum.

Çoğu boş yoruma cevap dahi verme gereği duymadım sizde öyle yapın en güzeli
Böyle insanların seviyesine düşmek istemedim
Midesi bulanan mı dersin iğrenç diyen mi dersin küfür eden mi
Herkes kendine yakışanı yapıyor sonuçta saygı duyuyorum
Bütün yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum

Valla baya da tanıdık hanımefendiyi.en gizli hallerinde neler yaptıgını noktası virgülüne kadar biliyoruz mesela
Ben eşimle ilgilenirim dee
Siz de canınızın çektiği herhangi bir adamı nasıl ayartabiliriz onu düşünün biririnize yardımcı olun sayın cok üretken bayanlar!

Evli bir erkekle olmadığı müddetçe yani bir insanı aldatmaya yeltenmediğiniz müddetçe bence bir sıkıntı yok. Kadınlar da erkekler gibi cinsel bir hayata sahip olmalı ki sonuçta hormonlarınız var. Değer yargıları, günahları tamamen sizin sorumluluğunuz, kimsenin bence buna yorum yapmaya hakkı yok. Siz de takmayın bence çünkü hep karşımıza çıkacak bir durum.
sorununuza da yorum ne yapsam bilemedim. Yaşlarınız kaç onu da merak ettim. Hani bir problemi olabilir mi acaba çünkü yazışmak sonuçta basit birşey ve gerçek duyguları,halleri göremezsiniz. Öyle bir problem olabilir

Kesinlikle
Erkekler yapınca kimse böyle yükselmiyor
Hemcinselerim kendi kendilerine biz kadınları erkeklerden ezik konuma düşürüyor
Cinsellik bize ayıp
Bir adamı benim arzulamam istemem onun için çabalamam iğrençlik
Ama bi adam beni bu denli isteseydi bu yorumların çoğu gelmezdi eminim
Çünkü o bir erkek
Bu zihniyetten kurtulamadığımız sürece kendimiz olamayız.
Ben 25 o 35 yaşında
Oldukça tecrübeli olduğunu söylüyor bu arada
Sen gençsin ben tecrübeli diyor
Tecrübelerinden de hiç yararlanamadık ama

Yaşlarınız da aslında tam yaşlarıymış, konuştunuz mu peki bu durumu onunla, yani hissettiğiniz gibi?

Sanki özellikle gizli birşeyi çözmüş beni basmış gibisiniz
Anlattığım için biliyorsunuz ve anlatmaktan çekinmiyorum
Canımın çektiği her adamı ayartmak ?
Keşke birazcık konuyu anlasaydınız
Derdim zaten o adamdan başkasını canımın çekmemesi
Neyse olmayacak sizinle
Anlatamıyorum
İyi geceler

Yaşlarınız da aslında tam yaşlarıymış, konuştunuz mu peki bu durumu onunla, yani hissettiğiniz gibi?
Konuşmaya çalıştım
Çok tuhaf cevaplar verdiği için hiçbir zaman tam anlamıyla içimden geçenlerden bahsedemedim
Kendimi kötü hissettim çünkü
Mesajlaşırken bile ben onu ne kadar yakışıklı sempatik tatlı bulduğumdan gördüğümde o an istediğimden bahsederken o hiç evet bende öyle bile demiyor ki
Ben böyleyim böyle yapacaksın tabi
beni memnun edeceksin tabi
Bu şekilde konuşmalar
Değişik bir kafa
İlk defa karşılaştım böyle birşeyle

Aslan burcu mu bu erkek
Çok değişik bir durum, bence biraz sizde o şekilde olmaya çalışabilirsiniz hani özgüveni tavan olan ya da siz hiç konuşmasanız o açar belki konuyu hani süslenin resimler atın falan çıldırtmak gibi belki o konuşmaya çalışır, biraz değişir. Bilemedim

ya bu arkadaşa niye cevap yazdınız yazık bunu kimse takmıyor belli ki burda deşarj oluyor yazık ya gül gül keşke yagülen bir insan olsan zaten buralarda böyle insanlara zehir saçan yazılar yazmazdın mutsuz olduğun o kadar belli ki herkes anlıyor yani neyse hadi güle güle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…