Kendimi anlamıyorum, çok bunaldım:((

CanSimidi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
163
88
298
Yarın beni istemeye geliyorlar, mutlu olmam gerekirken huzursuz hissediyorum kendimi. Göğsümde kocaman bir taş var sanki nefes almakta zorlanıyorum. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Şu anki duygularımın tarifi yok. Bu normal değil galiba. Gerçekten çıkış yolu bulamıyorum kendime.

Erkek arkadaşım ve ailesi geliyor. Duygularımın ayrımına varamıyorum şu an. İsteyip istemediğimi yani.

Hemen ayrın evlenecek değilsin ya , söz , nişan .. bunlar tanışma anlaşma dönemleri değilmi zaten..

normaldir böyle hissetmen...
sonucta büyük bir adim atilacak ve bundan sonra hayatin degisecek...
ama olumlu düsün ve bol bol derin nefes al...
ve dua et, ben öyle yapiyorum senin gibi hissettigimde...
umarim yarin hersey istedigin gibi olur...

Kızlar cok afedersınız , konuya balıklama dalacagım ama yenı konu acamıyorum. Konuyu yazacagım alan bos cıkıyor. Deneyebılırınız. Moderatorede bıldıremedım ... yardımcı olursanız sevınırım

Belki ailenizden ayrılacağınız ilk adım olduğu için üzgün olabilirsiniz
ama ne bileyim ben çok heyecanlıydım
sevmiyor musunuz yoksa?

Çok ama çok mutlu olursunuz inşallah!
Yaşadıklarınız çok normal,bol bol dua edin..
Eğer hayırlı ise saygı,sevgi ve aşk dolu bir yuvanız olacaksa evliliğiniz gerçekleşsin inşallah!

cnm yaa heyecan bu normal..nefesin daralır utangaçlık felan herşey biarada olur..kendini çok sıkma annenle paylaş durumunu belki rahatlatır seni..hayırlı olsun inşallahh

Evlilik ciddi bir adım, doğal olarak içsel kaygıların vardır. Şu anki hislerin, hem sevinç, hem üzüntü hepsini barındırırsın içinde. Bunlar gelip geçici tatlı heyecanlar bence, sen rahat olmaya çalış, herşey iyi olacak buna inan, içini karartma yeter..

konu sahibi bugün daha heyecanlıdır. :32:
benim de liseden sınıf arkadaşımı istemeye geldiler bayramda...
ben böyle bişiyi hiç yaşayamıycam büyük ihtimalle...

bencede normel cnm bende acaba pişman olurmuyum die aklımın ucundaydı çok stresliydm umarım bu durumun geçer ve çok mutlu olursun

acaba pişman olur muyum diye bir düşünce geçmesi başka o gün içinin sıkılması yüreğinin sıkışması ve mutsuz olmak başka.
Kesinlikle mutsuz olmaman gerekiyor arkadaşım. Bence sen bu işlere henüz hazır değilsin ondan.

Kaç günden beri kendimi sıkıyorum. Nasıl olacak, ne olacak gibi sorularla boğuşuyordum. 2-3 gündür bir şey de yiyemiyorum.Bir arkadaş demiş hata mı yapıyorum diye düşündüm falan diye evet bende de o vardı biraz. Ciddi durumlar işin içine girince insan daha çok sorgulamaya başlıyor kendini. Ben ince ince her ayrıntıyı düşünen bir insan olduğum için hiç çekilmez oldu bu durum. Hayırlısı artık bakalım.

Son düzenleme:
Back
X