• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi anlamiyorum

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
9 aylik ciktigim gecen ailesiyle benim ailemle tanismaya geldiler. Hersey cok iyi gecti.
Bana o gunden beri korku cikti. Ertesi gun sevgilimle bas basa gorustuk. O hayaler kurmaya calisti. Kac cocuk istersin dedi mesala bende bilmem dedim. Boyle boyle hevesiz cevaplar vermisim ona. En son da cocuk patladi cok hevesizsin sen diye.

Bilmiyorum ama korkuyorum, babam , eski erkek arkadaslarim hepsi kalbimi cok kirdilar. Sanki zamani gelicek o da kiricak gibime geliyor. Birde ailemle tanistirmisken. Cok korkuyorum sevgilimle hic ilgili dgl. Suc bende.

Bu korkudan nsl vaz gecebilirim?

Madem korkularin vardi neden aileleri devreye soktun ki kendinden emin olmadan? Bence soz/nisan icin acele etmeyin, emin olursan tak yuzugu

9 aylik ciktigim gecen ailesiyle benim ailemle tanismaya geldiler. Hersey cok iyi gecti.
Bana o gunden beri korku cikti. Ertesi gun sevgilimle bas basa gorustuk. O hayaler kurmaya calisti. Kac cocuk istersin dedi mesala bende bilmem dedim. Boyle boyle hevesiz cevaplar vermisim ona. En son da cocuk patladi cok hevesizsin sen diye.

Bilmiyorum ama korkuyorum, babam , eski erkek arkadaslarim hepsi kalbimi cok kirdilar. Sanki zamani gelicek o da kiricak gibime geliyor. Birde ailemle tanistirmisken. Cok korkuyorum sevgilimle hic ilgili dgl. Suc bende.

Sonuçta karşınızdaki babanızda, eski sevgilinizde değil, tamam korkmakta haklı olabilirsinde ona yansıtmamaya çalış, çok ihtiyaç duyarsan psikolojik destek alırsın.

sen kendını anlamazsan kımse anlamaz senı:KK66: her insan bşr degildir.
hayat böyle işte acılardan da kacılmaz varsa kaderde.
şunu da unutma; her zaman hayatında senı kıracak bırılerı olacak, insanız çiğ süt emdık :KK66:
sen bunlarla başa cıkması öğrensen ıyı edersın.

Sevgilimle ben cok eminim. Onu seviyorum. Mutlu olcayimizdanda cok fazla eminim. Korkular aileyi tanistirdiktan sonra basladi. Ona suan nsl davranicagimida bilmiyorum. Bidahasinda istemeye gelicekler. Biraz altan almayi calisiyorum. Daha verme falan olmadi diye. Oda suan hayaler kuruyor. Bende kuruyorum ama soyliyemiyorum..

YEni anlamadin heralde korkularini buzamana kadar vardi ve neden o cocukla paylasmadin neden aileler ise girdi ve bu saatten sonra onunda hevesini kiriyosun

Bence korku normal..

benim de uzun süreli bir ilişkim var, aileler tanıştığında ertesi sabah uyandım ve ben ne yapıyorum diye sordum kendi kendime..

sevgilim gel yüzük bakalım, kıyafet alalım dedikçe afakanlar basıyordu bana..ne zamanki yüzükler takıldı içime tarifsiz bir mutluluk doldu..

herkesin duygusal yapısı farklıdır, önemli olan bu süreci güzel hatırlayacak şekilde atlatmak :KK66::KK66:

Daha onceki kirginliklarinizdan dolayi ders almaniz, temkinli davranmaniz cok normal.
Ancak her erkek size ayni seyleri yapacak ve sizi uzecek diye bir kaide yok.
Ve hatta onceki kirginliklarinizin hesabini suanki erkek arkadasiniza kesmeniz cok uzucu.
Hayatinizdaki kimseye tamamen guvenmeyin, ancak herkesi kendi arti ve eksilerine gore yargilayin,mutluluklar..

Sevmiyor ya da ona guvenmiyorsaniz neden hayatinizda? Neden ailenizi tanistirdiniz ki? Simdi ailelerin beklentileri olacak bos yere...

Yaslariniz kac canim?

Back
X