Kendimi anneme nasil affettiririm?

Istiyodum hemde cok zaten kendim alcaktım ama bi hediye olunca onu bekledim . Ki gerçekten kolye taşlı ve ici bronz zinciri altınsarisi uyumsuz basit duran bi kolye 1300 etmez .buna sinirlendim yani o kolye o paraya değmez . Annemin hediyesi evet annem onu 10 liraya alsaydı annemin hatırası olarak kullanırdım ama ciddi bi para ödemiş bu şekilde düşünmekte haksızmıyım ?
ben de babama hep yaparim bunu ama elimde olmadan. alinmaz babam artik. mesela arabayi aldiginda adam bana surpriz yapmis kirmizi kurdele falan cidden ozenmisti ben sey demistim “offf bunun cam tavanlisini begeniyodum ben baba” :D o da hic bozuntuya vermeden “her seyi ben alirsam sen kendi parani kazaninca ne alicaksin” deyip gecmisti.

siz bence annenize burda soylediginizden daha agir konusmus olabilirsiniz. ama anneniz de bence fazla tepki vermis bilmiyorum iki taraf da fevri geldi bana.
Bisey diycem eger annen ne istedigini biliyorsa neden baska bisey almis ben olsam bende kizarim insan karsisindakine mutlu olacagi seyi almali kendi begendigi seyi degil

Gerçekten çok üzüldüm annen istediğin şeyin en güzelini yapmak istemiş sende kırmışsın hiç olmayacak yerde kadını. Yerinde olsam o kolyeyi takarım ve hiç çıkarmam ne kadar beğendiğimi her fırsatta söylerim ve annemin kalbini kazanmadan uyumam!

Bi ton özür diledim ama inanin kolye cirkin basit bi kolye yemin ederim paraya pula bakmam ama o kolyeyi taksitle ödeyecekmiş bide . Bana bir liralik bişey aldın önemli değil ama benim maaşımin nerdeyse yarışı kadar bi kolye bildiğin kazıklamış ben ona sok oldum en cok
Gerçekten çok üzüldüm annen istediğin şeyin en güzelini yapmak istemiş sende kırmışsın hiç olmayacak yerde kadını. Yerinde olsam o kolyeyi takarım ve hiç çıkarmam ne kadar beğendiğimi her fırsatta söylerim ve annemin kalbini kazanmadan uyumam!

Bi ton özür diledim ama inanin kolye cirkin basit bi kolye yemin ederim paraya pula bakmam ama o kolyeyi taksitle ödeyecekmiş bide . Bana bir liralik bişey aldın önemli değil ama benim maaşımin nerdeyse yarışı kadar bi kolye bildiğin kazıklamış ben ona sok oldum en cok
Yani kolyeyi beğenmediyssn gidip aldığı yerden beraber değiştirip yine istediğin gibi isim yazan başka bi kolye al o zaman olmaz mı

Yani kolyeyi beğenmediyssn gidip aldığı yerden beraber değiştirip yine istediğin gibi isim yazan başka bi kolye al o zaman olmaz mı
Bence annesi kendisi taksın onu.
Buda istediğini KENDİ parasıyla alsın. Belki ozmn kıymetli olur😶😶

Bugun benim doğum günüm . Ben yılladır kendime isim yazan kolye almak istiyodum . Annemde çok iyi biliyo . Annem bugun hediye almış bende hevesle açtım isim yazan kolye almıştır diye . Çok agir tarzda bi altın kolye almış bende şaşırdım ve 1300 lira olduğunu duyunca kızdım açıkçası niye bu kadar pahalı bişey aldın. Diye değişik bi tepki gösterdim . Cunku çok hayal etmiştim isimli kolyedir diye ve bunu saklayamadım onları çok üzdüm çok üzgünüm ama affettiremiyorim kendimi nasıl böyle iğrenç bi insan oldum bilmiyorum çok üzgünüm herseyi mahvettim yine bi boynuna sarılıp annem teşekkür ederim demedim . Annemde sonra aldı kolyeyi benden haketmeyene haketmediği şeyi almycan diye nasıl affetircem ben kendimi?
Kimisi almaz yaranamaz kimiside alır hiç yaranamaz

Back
X