Benim hoşlandığım bi çocuk vardı ben hep görüyodum bunu takıldığım yerde sonunda biyerden ismini öğrendim facebookta aradım taradım buldum bunu.. işte kabul etti hemen eklediğim gibi 2 gün önce saat 1 suları faceteydim yine..baktım online cesaret edip yazdım (hiç tanımıyodum kendisini) meraba naber hangi okula gidiyosun filan kendisi üni. 1.sınıfa gidiyomuş ben daha 16'ma giricem..ertesi gece onu bekledim facebookta..(hep gece giriyor.) işte günün nasıl geçti filan dedim iyi güzeldi gezdim dedi bana konuşmam seni rahatsız ediyomu dedim hayır canım rahatsız etmiyo dedi (bende ipler koptu canım diyince o ayrı bi mesele..) işte fotoğrafımı filan beğendi..eeesi bu gece yine bişeyler yazıyım dedim maksat bişeyler konuşıyım arayı açmıyım..nerelisin dedim boşver nereli olduğumu dedi.. neden soruyosun dedi. bende:seninle konuşmak istiyorum ama havanda değilsin galiba dedim. o da dedi ki : beni tanımıyosun niye soruyosun dedi. bende:tanımaya çalışıyorum dedim. o:arkadaş gruplarımız farklı bizim filan işte anlarsınız ne demek istediğini.. bende dedim ki:senin böyle bi insan olduğunu düşünmemiştim dedim face'imden sildim..hala şaşkınım birden ne değişti anlamadım..keşke hiç konuşmasaydım eklemeseydim kendimi aptal gibi hissediyorum..
sadece paylaşmak istedim..kimse anlamıyo halimden..
sadece paylaşmak istedim..kimse anlamıyo halimden..
Son düzenleyen: Moderatör: