kendimi aptal gibi hissediyorum

Şu yazdıklarını okuyunca kim sana akıllı derki?

Koş evladım peşinden aynı tempo, koş yakala, yeterki bir erkekte sen kafesle, kendini nasıl hissettiğin, dışardan nasıl gözüktüğün hiç önemli değil.

Onun da sizi sevdiğine nerden kanaat getirdiniz acaba. Internet'ten tanışılmış, arada km'ler, hakaretler.. Sevgi bunun neresinde?

İnsan sevince aşık olunca kör olur diyorlar da bu kadarıda fazla be arkadaşım sana o...pu diyo kahpe diyo sen hala seviyorum napim ayrılımmi diyorsun pes yani pes bir insan hiç mi kendine değer vermez ya aklım almıyor sana şimdiden bunları yapan insan ileride neler yapar idrak edemiyormusun sen Allah akıl fikir versin biran önce ne diğim ben daha

Koskoca 3 sayfa aklini basina getirmen icin arkadaslar yazmis sana.Eminim daha fazlasida yazilacaktir.Sana simdiden boyle hakaretler eden bir erkegin kulu kolesi olma derim.Benim de kizim var boyle bir adamla evlenmesini asla istemem.

Yapma, yapma.. Devam etme buna, üzüyor seni ve üzecek de. Otur bir düşün, sana gerçekten değer veriyor olsa bu şekilde davranır mı? Bak, yaptıklarının da farkındasın, onun zihniyetini de az çok anlamışsın, seviyorsun ama iş sevmekle bitmiyor. Dön bir bak oluru var mı bu işin? Onun için kendinden vazgeçme, yazık etme..

bir erkek bir kadina kahbe ve buna benzer bir seyler diyorsa o zaman kendisi nedir?ve bu kelme yuzunden insanlar evliliklerini bile bitiryorlar inan kendini hic mi sevmiyorsun canim ?daha cok gencsin boyle hakaret kufur eden birinden sana ne sevgili ne es ne de arkadas hic ne olmaz iletisimi kes sevgi de gecer inan basda cok zor olur ama zamanla oh iyibe kurtuldum dersn inan bana .internetde tanismaklasa bunlarin alakasi yok ben de esimle face de tanisdik ben bakude o izmidre 1 il konustuk sonra bakuye geldi ,ttanisdik konusduk 2 yl sonra evlendik simdi 2 yillik evliyik cok sukur cok iyi bir insandir yani internetde agzini kufurle acib kadina siddet uyqulayan birine de rastalaya bilirsin iyi birine de bu bir az sans kismet isi

ya nasıl insanlarsınız ya, bu erkekler haklı valla ya,senin gibi insanlara az bile, önce toparlan yazını düzelt sonra kendine çeki düzen ver, ne kadar ezik olmuş bu kızlar ya, adam seni sallamıyor bile sevmiyordur, sevmemekte sallamamakta haklı yani, seviyorum diye insan kendini bu kadar küçültmez ki ya, küfür bile ediyor sana

O sana bunca hakaret ediyor ve sen hala onu seviyorsan sapik olan sensin. Cocukta suc yok inan ki. Sana inanamiyorum

Onun soyadıyla face açmalar, okulu umursamayıp adi bir herife koşmak, hakaretlerine "ne diyorsun lan sen, ağzını topla" diye karşılık verememek, bütün bunlara rağmen onu çok sevmek...
"Fitolarınızı" çerçeveleyip her yere asın da millet bu öküzün sizin olduğunu bilsin.
Memlekette erkek kalmadı çünkü, kadınlar olarak zor durumdayız.
Bu bulunmaz Hint kumaşının alamet-i farikası nedir kuzum?

hiçbir erkek için bu kadar fedakarlığa değmez kendini yıpratırsın sonundada sıfıra sıfır elde var sıfır.

Okumayı unuttum yeminle, gözlerimin derecesi arttı..

Allah aşkına konu sahibi şu yazıyı bir düzeltir msin lütfen?
Bizde telden yazıyoruz ama yanlış oldu mu düzeltiyoruz.
Ayy fenalık geldi valla..

Kendimi aptal gibi hissediyorum demişsiniz başlıkta, mesajınızda koyu renkle belirttiğim olumsuzluklara rağmen hala ben ne yapacağım diye düşündüğünüz için böyle hissediyor olabilir misiniz acaba?

Valla yalan değil sonuna kadar okumaya usendim.gerçi ilk iki cümlesi , gayet konunun bütününü anlamaya yeterli olmuş.devam et canim.iliskine sahip çık.sakin ayrılma.evlen ve çocuk dogur.sonrada eşim beni dövüyor bosanmakta istemiyorum napcaaaaam diye konu aç.bizde yorum yapalım..biraz akıl lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…