- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
bir erkek bir kadina kahbe ve buna benzer bir seyler diyorsa o zaman kendisi nedir?ve bu kelme yuzunden insanlar evliliklerini bile bitiryorlar inan kendini hic mi sevmiyorsun canim ?daha cok gencsin boyle hakaret kufur eden birinden sana ne sevgili ne es ne de arkadas hic ne olmaz iletisimi kes sevgi de gecer inan basda cok zor olur ama zamanla oh iyibe kurtuldum dersn inan bana .internetde tanismaklasa bunlarin alakasi yok ben de esimle face de tanisdik ben bakude o izmidre 1 il konustuk sonra bakuye geldi ,ttanisdik konusduk 2 yl sonra evlendik simdi 2 yillik evliyik cok sukur cok iyi bir insandir yani internetde agzini kufurle acib kadina siddet uyqulayan birine de rastalaya bilirsin iyi birine de bu bir az sans kismet isi8 aydir bir iliskim var omu cok seviyorum onun da beni sevdigini dusunuyorum internetten tanistik uzak sehirlerdeyiz erzurum ve ustanbul iki ayda bir girysuyoruz ama artik dayanamiyirum iliskiyi yyryten taraf hep bendim onun icin cok fedajarlik yaptim bi gun kavga ettik gece yurttan kacip erzuruma gittim sunumum vardi ertesi gun sifur aldim arkadas grubum bans kystu 5 kisi birden oraya gittigim icin o gun arkadasima mesaj atmisti kizlarlayim demistim ama bi erkek arkadasima onu anlatuyodum bana kotu davraniyoe kufur ediyo duye tel acilmus duymus kiz arkadsslarima salak hepsini duydum demis bemi rezil etti instagramimda iki fitomdan biri onunla onun instagraminda fitomuz yok facesinde de bi kere koydu ailesi kizmis bu arada kavga edunce faceden emgellisti beni hala oyle ben onun soyadiyla face actim ve sifrem onda var bu de eendikten sonra urfada yasiycaz diyo urfa olmazsa olmazmis ordsm geri donersin sen sana guvenmiyorum diye de bagiriyo hep fedakarlik yapan benim o hicbisey yapmiyor ve herkesten kiskaniyo surekli bana kahpe adi diyo irospu diyo biri bana laf atsa ya da instagramdan bi erkek arkadasimin fotosunu negensem napayim ayriliyim mi onu seviyorum ama beni cok uzuyo
8 aydir bir iliskim var omu cok seviyorum onun da beni sevdigini dusunuyorum internetten tanistik uzak sehirlerdeyiz erzurum ve ustanbul iki ayda bir girysuyoruz ama artik dayanamiyirum iliskiyi yyryten taraf hep bendim onun icin cok fedajarlik yaptim bi gun kavga ettik gece yurttan kacip erzuruma gittim sunumum vardi ertesi gun sifur aldim arkadas grubum bans kystu 5 kisi birden oraya gittigim icin o gun arkadasima mesaj atmisti kizlarlayim demistim ama bi erkek arkadasima onu anlatuyodum bana kotu davraniyoe kufur ediyo duye tel acilmus duymus kiz arkadsslarima salak hepsini duydum demis bemi rezil etti instagramimda iki fitomdan biri onunla onun instagraminda fitomuz yok facesinde de bi kere koydu ailesi kizmis bu arada kavga edunce faceden emgellisti beni hala oyle ben onun soyadiyla face actim ve sifrem onda var bu de eendikten sonra urfada yasiycaz diyo urfa olmazsa olmazmis ordsm geri donersin sen sana guvenmiyorum diye de bagiriyo hep fedakarlik yapan benim o hicbisey yapmiyor ve herkesten kiskaniyo surekli bana kahpe adi diyo irospu diyo biri bana laf atsa ya da instagramdan bi erkek arkadasimin fotosunu negensem napayim ayriliyim mi onu seviyorum ama beni cok uzuyo
Kendimi aptal gibi hissediyorum demişsiniz başlıkta, mesajınızda koyu renkle belirttiğim olumsuzluklara rağmen hala ben ne yapacağım diye düşündüğünüz için böyle hissediyor olabilir misiniz acaba?hep fedakarlik yapan benim o hicbisey yapmiyor ve herkesten kiskaniyo surekli bana kahpe adi diyo irospu diyo biri bana laf atsa ya da instagramdan bi erkek arkadasimin fotosunu negensem napayim ayriliyim mi onu seviyorum ama beni cok uzuyo cok sinirliydim agliyodum o sekilde yazdim ainda o kadar kotu buri degil yanlis anlattim tabi biraz netten tanistik ama ortakarkadasimiz vardi ve oyle sulu yapiskan biri degil ickisi sigarasi yok bendem once de sevgilisi olmamis bana hep hediyeler alir yanima gelebilmek icin para biriktiriyo surekli bana hic para harcatmaz sadece cok kiskanc benim instagramimda virys var su an aurekli benden habersiz birileri takip ediliyo bi erkek takip edilmis ondan sinirlenip oyle kufur etti bikac gun konusmasam akli basina gur mi biz normalde iyiyiz ben aramadan arar hep hergun gunatdin mesaji atar ki gun icinde de hep konusuruz ailesi de beni hiliyo arkadaslari da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?