kendimi aptal yerine konulmuş hissediyorum

mevsim_

hiç bişeye değmezmissin
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
128
0
96
İstanbul
kızlar tesellinize ihtiyacım var..ne olur okuyun
2 yıldır çıktığım biri var ve onu çok seviyorum

bi siteye üyeymiş bende bunu nisan ayında öğrendim ama tesadüfen öğrendim.. girip baktım profili herkese açıkmış..
ve 300e yakın yabancı kız arkadaşı vardı kişi listesinde..kızların çıplak resimlerine iğrenç yorumlar yazmış:

bende bunu kendisine sorduğumda ne cevabı verdi bana biliyomusunuz..
benim değil arkadaşımın dedi.. ben ona çok eskiden üye olmuştum dedi kıvırdı yani..
ama ocak ayında birinin resmine çok seksisin diye yorum yapmışın dedim.dediki
ocak ayında seninle aramız kötüydü dedi

o üyeliği kapatmasını söyledim kapatacam demişti ama kapatmadı

ben bununla nisan ayından haziran ayına kadar konuşmadım .. üyeliği kapatırsan seninle görüşürüm dedim ama kapatmadı ..sürekli beni arayıp evi arayıp görüşmek istediğini o üyeliğin şifresini bilmediğini söyledi yalannnnnnnnn

ben bununla görüşmeye başladım onu seviyodum çünküsenağlama
üyeliği kapatmadığı halde onunla görüştüm ama en sonunda dayanamayıp ayrıldım..
ben ayrıldıktan sonra üyeliği kapattım diye mail gönderdi bana

ayrıcada faceye üyeymiş ve bana facede hesabım yok demişti ama ben onun tesadüfen facede üye olduğunu öğrendim arkadaşlık isteği gönderdim kabul etmedi uzun süre beklemede durdu.. bende başka bi isimle faceden hesap aldım arkdaşlık isteği gönderdim onu kabul ettisenağlama

ve benim sevgilim müslüman değildi bana çıkma teklifi ettiğinde müslüman olcağını söyledi.

2 sene boyunca müslüman olacağım diye beni oyaladı..cinselliğe çok düşkündü ileriye gitmeden sevişiyoduk senağlama.ilişkiye girmeden

bende en sonunda müslüman olda evlenelim dedim.. ne dedi biliyomusunuz:senağlama olmıyacağım
ve o kapattığı üyeliğini geri aldımafoldumben

ve bugünde mail göndermiş :
'' benden bu kadar..yolun açık olsun...

dayanıyorum bu duruma sabahtan beri ağlıyorum beni aptal yerine koydu
ben onu hala seviyorummmsenağlamasenağlama

Son düzenleme:
malesef bi insanin olduguna degil olacagina dair vaarlerine kanmissiniz. bundan sonraki hayatiniz icin sanirim fazlasiyla buyuk bedel odeyerek bir tecrube edinmis oldunuz hayat ve erkeklerle ilgili.
adimlarinizi daha saglam atarsiniz bundan sonra umarim. verilen sozlere degil olduguna bakarsiniz karsinizdakinin.. gecmis olsun ne diyim..

canim onceliklle uzulme.
yeni yila girerken gozyaslari dokme.
sevgilin yalancinin tekiymis zaten.
seni fiziksel olmasa bile aldatmis.
tum erkeklerin bahanesi olan"benim degil arkadasimin" diyerek uste cikmaya kendini aklamaya calismis.
onu affetmekle hata etmissin.keske orada bitirseydin.
diger konuya gelince hickimseden dinini degistirmesini bekleyemessin.
birbirinizi kabullenecekseniz oldugunuz gibi kabullenin.
en bastan keske cikmasaymissin onunla.
bir nevi uzulerek soyluyorum seninle gonul eglendirmis.
genc kizlar cok dikkat etmeli boyle kisilere.
sana vaadlerde bulunmus seni kandirmis.
uzulme gecer kurtulduguna sukr et bence.

canım yaa çok üzülüyorum
ben dinini şu sebebten dolayı değiştirmesini istemiştim nikahımız olmaz müslüman olmazsa bu durumu çok araştırdım acaba oluyomu diye ama olmuyomuş

bugün bi arkdaşımla msnde görüştüm benim bu ilişkimi bilen bi arkadaşım..başından beri bırak onu diyodu keşke o arkadaşımı dinleseydimde bıraksaydım..oseni gene arar dedi ama sakın yüz verme dedi

bundan sonra daha dikkatli davranırım tabi ama
onu çok seviyorum.. içim yanıyo bana yaptıklarını hazmedemiyorum

seni anlamaya calisiyorum hicbirsey icin gec degil.
arkadasini dinlememissin olsun kendi kendine yasadin herseyi gozun arkada degil simdi.
kurtulmussun sevinmelisin.
yazik etme gozyaslarina. karsina cok daha iyileri cikar. dunya durmadiki donuyor.
kendine gel seni kullanmaya calismis biri icin kendine eziyet etme.

bundan sonra daha dikkatli davranırım tabi ama
onu çok seviyorum.. içim yanıyo bana yaptıklarını hazmedemiyorum

iyi guzel seviyorsun da bu iliski de aldatilip aldatilmadigni bilmiyorsun net degil hadi ama seni din degistircem diye kandirmis mi kandirmis surekli cinsel birseyler yasamaya calismis mi calismis. yani biraz uyanik olman gerekmiyormuydu sence de? ya da tamam anlamadin ama o siteye uyeliginden sonra ayrilmisisn neden geri dondun ki ya.. ya yanlis anlama kizmiyorum ama kendini boyle harap etmis olman cok uzucu bisey. oncelikli olarak insan kendisini dusunecek o adamin senle evlenmeye niyeti olsaydi senin bunu dediginin hemen ertesinde din degistirirdi ya da degistirmicem beni boyle kabul et derdi, tamam tamam deyip birseyi yapmamak cok acik ve net kandiriyor oldugunu gostermez mi zaten?
yasin kac bu arda bilmiyorum ama aci bi tecrube edinmis oldun. erkeklere guvenirken 3 kere dusunceksin cinsel birseyler paylasirken de 20 kere en az. zaman kotu kimin niyetinden emin olabilitsin kimin sevgisinden emin olabilirsin ki?.
yine de ondan kurtuldugun icn sevinmelisin bence.

çok teşekkür ederim biraz olsun içim ferahladı..
maili okuyunca deliye döndüm..beni kullandın dedim senden nefret ediyorum dedim..ne dedi biliyomusun : senden beni kullandın. ben seni sevmiştim. sen dini bahane ettin dedi saçmaladı durdu:çok üzgünüm:
ben son bi kaç aydır bana dokunmasına izin vermemiştim
onun tek derdi beni biraz daha kullanmaktı

Yaşadıkların kolay şeyler değil..

Allah sabır versin atlatabilcek güç versin..

Ama kendini bu kadar harab etme kendine ediyorsun çnkü ona olan bişey olmuo..

İki gün snra muhtemelen arıycaktır arkadaşınında dedği gbi ama sen sakın aman seviyorum napm acımı çekym fln diyip dönme bence..

Zaten bu zamana kadar noldunu belli etmiş..

Birazcık gözünü açman yeterli olcaktır bence..

Kimsenin seni üzmesine fırsat vermezsen bu kdr gözyaşı dökmezsin..

Hayat bi oyun ve kartların açık oyna fakat kartlarını önce kime açacağını iyi analiz et..

2010'un sana çook güzel bi aşk getirmesi dileğiyle.. opuyorumnanaktan

eleştirebilirsiniz kızabilirsiniz hiç sorun değil gerçekten benim için tecrübe olur.
23 yaşındayım..
ilk başlarda müslüman olcağım araştırıyorum dedi..ben işi ciddiye bindirince kıvırmaya başladı en sonunda olmıcam dedi..
haklısın beni sevseydi o an müslüman olurdu
benimle oyalanmazdı
beni sanal alemden aldattı evet
ama ondan bi türlü vazgeçemedim benim zayıflığım
allaha havale ediyorum onu

iyi ya iste sende buna daha fazla izin vermedigin icin uzulme.
hala onun icin kendini yipratma.
tabiki oda seni suclayacak. evet seni kullandim simdide terk ediyorum mu demesini mi bekliyorsun.
bak guzelim asmin arkadasimizda yazmis erkeklere cok dikkat ediceksin.
bu zamanda herkes kendini farkli gosteriyor.
guzelsin derler canimsin cicimsin sekerimsin derler senden istediklerini alirlar sonrada ayrilmak istediklerinde bulamayacaklari bahane yoktur.

Ah be güzelim neden böyle yaptın sewiyosun aşıksın kendini neden werdin ona bu sewişmekte olsa müslüman bile değilmiş yapma canım yapma töwbe et unut onun için değmez sükür etki ayrıldın sakın birdaha böyle hatalar yapma ağlamada sakın kimin için ağlıyyosun sexs manyagı içinmi değmez unut onu hayırlısını iste rabbimden
Allah yar we yardımcın olsun

ya neden kullanmışsa kullanmış işte. bu kullanmak senin tabirin. sana zorla bişimi yaptırdı? işkenceye mi tabi tuttu? yoo. o zaman kullanıldım deme. yaşadıkların için pişman olsan da bunu arkanda bırakman lazım. ah vah edince günler geri gelmiyo. önüne bak ve bu adamdan uzaklaş. pişmanlıklar ders almak için vardır. bunu yaşaman lazımmış.

onunla ilk çıkmaya başladığımızda ne iltifatlar ediyodu anlatamam: sen hayatımda gördüğümde en güzel en farklı kızsın seni kaybersem benim sonum olur benden bıkacağından korkuyorum vs. dahasıda aklıma gelmiyo
onunla tanıştımda 20 yaşındaydım ilk aşık olduğum erkekti iltfatlarıyla büyünlendim ne kadar aptalmışım allahım benmafoldumben

canim varya cok akli basinda bir kizsin.. sana neden kizalim zaten kiazak olanlar da olur belki ama asla kizamam ben sana. sen zaten dogrunun da yanlisin da farkindasin. buyuk yanlislarin olmus belki amahepsi sana bi tecrube olmus zaten gordugun uzere. bundan cikarman gereken dersleri cikar ve arkana bile bakmadan hayatini dolu dolu yasamaya devam et canim, uzme endini ama asla unutma da. bir erkege kolay kolay guvenme kolay kolay kendini de teslim etme. bu adam musluman olsa evlensen dahi sanal alemde yaptiklari yeter seni haketmedigini gostermesi acisindan.
uzme kendini artik o adam icin. kendi yolunu ciz arkana da bakma.

zorla yapmadı tabi.. bana vaadler verdi beni kendine aşık ettirdi..
şuna şükrediyorum sevişirken ileriye gitmedi ilişkiye girmedik yani

kendimi vermedim ona sadece seviştik ileriye gitmedik yani cinsel ilişkiye girmedik..
off ya ona inandığım için kendimi aptal gibi hissediyorumsenağlama

zorla yapmadı tabi.. bana vaadler verdi beni kendine aşık ettirdi..
şuna şükrediyorum sevişirken ileriye gitmedi ilişkiye girmedik yani

bu yeşilçam hüzünlerini bırakın artık lütfen kızlar ya. 15lik saftirik gün görmemiş kız değiliz ki hiçbirimiz. vaat ettiyse kanmak zorunda değildin yine de.

kendimi vermedim ona sadece seviştik ileriye gitmedik yani cinsel ilişkiye girmedik..
off ya ona inandığım için kendimi aptal gibi hissediyorumsenağlama

yahu sende gariplik yok ki asik olan insan inanir da guvenir de zaten ama onemli olan hemen inanmamak supheli olmak arastirmak davranislarini incelemek tetikte olmak yani.
seni kandirmissa o kendini kandirmis demektir sen sevisirken sevdigin adamla sevistin mutlu oldun gezerken de oyle konusurken de oyle. asil midesizlik onda ki yeterince sevmedigi biri ile yasamis bunlari. aptal olan sen degilsin yani karsindaki.

bu yeşilçam hüzünlerini bırakın artık lütfen kızlar ya. 15lik saftirik gün görmemiş kız değiliz ki hiçbirimiz. vaat ettiyse kanmak zorunda değildin yine de.

çok acımasızsın
büyük konuşma aşk insana herşeyi yaptırıyo
kandım işte evliliği hayal ediyodum evlilik teklifi etti
ay bilmiyorum ruhsal sağlıyım bozuldu nisan ayından beri:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…