canim onceliklle uzulme.
yeni yila girerken gozyaslari dokme.
sevgilin yalancinin tekiymis zaten.
seni fiziksel olmasa bile aldatmis.
tum erkeklerin bahanesi olan"benim degil arkadasimin" diyerek uste cikmaya kendini aklamaya calismis.
onu affetmekle hata etmissin.keske orada bitirseydin.
diger konuya gelince hickimseden dinini degistirmesini bekleyemessin.
birbirinizi kabullenecekseniz oldugunuz gibi kabullenin.
en bastan keske cikmasaymissin onunla.
bir nevi uzulerek soyluyorum seninle gonul eglendirmis.
genc kizlar cok dikkat etmeli boyle kisilere.
sana vaadlerde bulunmus seni kandirmis.
uzulme gecer kurtulduguna sukr et bence.
malesef bi insanin olduguna degil olacagina dair vaarlerine kanmissiniz. bundan sonraki hayatiniz icin sanirim fazlasiyla buyuk bedel odeyerek bir tecrube edinmis oldunuz hayat ve erkeklerle ilgili.
adimlarinizi daha saglam atarsiniz bundan sonra umarim. verilen sozlere degil olduguna bakarsiniz karsinizdakinin.. gecmis olsun ne diyim..
canım yaa çok üzülüyorum
ben dinini şu sebebten dolayı değiştirmesini istemiştim nikahımız olmaz müslüman olmazsa bu durumu çok araştırdım acaba oluyomu diye ama olmuyomuş
bugün bi arkdaşımla msnde görüştüm benim bu ilişkimi bilen bi arkadaşım..başından beri bırak onu diyodu keşke o arkadaşımı dinleseydimde bıraksaydım..oseni gene arar dedi ama sakın yüz verme dedi
bundan sonra daha dikkatli davranırım tabi ama
onu çok seviyorum.. içim yanıyo bana yaptıklarını hazmedemiyorum
seni anlamaya calisiyorum hicbirsey icin gec degil.
arkadasini dinlememissin olsun kendi kendine yasadin herseyi gozun arkada degil simdi.
kurtulmussun sevinmelisin.
yazik etme gozyaslarina. karsina cok daha iyileri cikar. dunya durmadiki donuyor.
kendine gel seni kullanmaya calismis biri icin kendine eziyet etme.
iyi guzel seviyorsun da bu iliski de aldatilip aldatilmadigni bilmiyorsun net degil hadi ama seni din degistircem diye kandirmis mi kandirmis surekli cinsel birseyler yasamaya calismis mi calismis. yani biraz uyanik olman gerekmiyormuydu sence de? ya da tamam anlamadin ama o siteye uyeliginden sonra ayrilmisisn neden geri dondun ki ya.. ya yanlis anlama kizmiyorum ama kendini boyle harap etmis olman cok uzucu bisey. oncelikli olarak insan kendisini dusunecek o adamin senle evlenmeye niyeti olsaydi senin bunu dediginin hemen ertesinde din degistirirdi ya da degistirmicem beni boyle kabul et derdi, tamam tamam deyip birseyi yapmamak cok acik ve net kandiriyor oldugunu gostermez mi zaten?
yasin kac bu arda bilmiyorum ama aci bi tecrube edinmis oldun. erkeklere guvenirken 3 kere dusunceksin cinsel birseyler paylasirken de 20 kere en az. zaman kotu kimin niyetinden emin olabilitsin kimin sevgisinden emin olabilirsin ki?.
yine de ondan kurtuldugun icn sevinmelisin bence.
çok teşekkür ederim biraz olsun içim ferahladı..
maili okuyunca deliye döndüm..beni kullandın dedim senden nefret ediyorum dedim..ne dedi biliyomusun : senden beni kullandın. ben seni sevmiştim. sen dini bahane ettin dedi saçmaladı durdu:çok üzgünüm:
ben son bi kaç aydır bana dokunmasına izin vermemiştim
onun tek derdi beni biraz daha kullanmaktı
iyi ya iste sende buna daha fazla izin vermedigin icin uzulme.
hala onun icin kendini yipratma.
tabiki oda seni suclayacak. evet seni kullandim simdide terk ediyorum mu demesini mi bekliyorsun.
bak guzelim asmin arkadasimizda yazmis erkeklere cok dikkat ediceksin.
bu zamanda herkes kendini farkli gosteriyor.
guzelsin derler canimsin cicimsin sekerimsin derler senden istediklerini alirlar sonrada ayrilmak istediklerinde bulamayacaklari bahane yoktur.
eleştirebilirsiniz kızabilirsiniz hiç sorun değil gerçekten benim için tecrübe olur.
23 yaşındayım..
ilk başlarda müslüman olcağım araştırıyorum dedi..ben işi ciddiye bindirince kıvırmaya başladı en sonunda olmıcam dedi..
haklısın beni sevseydi o an müslüman olurdu
benimle oyalanmazdı
beni sanal alemden aldattı evet
ama ondan bi türlü vazgeçemedim benim zayıflığım
allaha havale ediyorum onu
ya neden kullanmışsa kullanmış işte. bu kullanmak senin tabirin. sana zorla bişimi yaptırdı? işkenceye mi tabi tuttu? yoo. o zaman kullanıldım deme. yaşadıkların için pişman olsan da bunu arkanda bırakman lazım. ah vah edince günler geri gelmiyo. önüne bak ve bu adamdan uzaklaş. pişmanlıklar ders almak için vardır. bunu yaşaman lazımmış.
Ah be güzelim neden böyle yaptın sewiyosun aşıksın kendini neden werdin ona bu sewişmekte olsa müslüman bile değilmiş yapma canım yapma töwbe et unut onun için değmez sükür etki ayrıldın sakın birdaha böyle hatalar yapma ağlamada sakın kimin için ağlıyyosun sexs manyagı içinmi değmez unut onu hayırlısını iste rabbimden
Allah yar we yardımcın olsun
zorla yapmadı tabi.. bana vaadler verdi beni kendine aşık ettirdi..
şuna şükrediyorum sevişirken ileriye gitmedi ilişkiye girmedik yani
kendimi vermedim ona sadece seviştik ileriye gitmedik yani cinsel ilişkiye girmedik..
off ya ona inandığım için kendimi aptal gibi hissediyorumsenağlama
bu yeşilçam hüzünlerini bırakın artık lütfen kızlar ya. 15lik saftirik gün görmemiş kız değiliz ki hiçbirimiz. vaat ettiyse kanmak zorunda değildin yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?