yahu sende gariplik yok ki asik olan insan inanir da guvenir de zaten ama onemli olan hemen inanmamak supheli olmak arastirmak davranislarini incelemek tetikte olmak yani.
seni kandirmissa o kendini kandirmis demektir sen sevisirken sevdigin adamla sevistin mutlu oldun gezerken de oyle konusurken de oyle. asil midesizlik onda ki yeterince sevmedigi biri ile yasamis bunlari. aptal olan sen degilsin yani karsindaki.
çok acımasızsın
büyük konuşma aşk insana herşeyi yaptırıyo
kandım işte evliliği hayal ediyodum evlilik teklifi etti
ay bilmiyorum ruhsal sağlıyım bozuldu nisan ayından beri:çok üzgünüm:
omu çok midesiz
benimle tanışmadan önce evli kadınlarla msn sevştiğini anlatmıştı bana ..bende ona aşık oldum.. aman allahım şimdi düşünüyorumda ozaman aklım nerdeydi:sinifsinif:
ay yanlis mi oldu bunu demem senle alakali degil yani demek istedim insanin cok sevmedigi biri ile beraber olmasi kotu bisey manasinda dmeek istemistim aslinda yanlis anlasilma olmasin yoksa mide bulandirici anlaminda degil yani.
maili gönderdi bana şimdi mışıl mışıl uyuyodur bende burda kendimi harap ediyorum..
erkekler çok acımasız bana bişey olmaz deyip yapıyolar yapacaklarını
Evet cnm sana bunu yapan insanın öyle olduğunu söylüyoruz bizde..
O yüzden kendini üzme,ağlama yıpratma yaşadıkların sna bi tecrübe işte..
Erkeklere öcü gbi bakma ama herzaman aranda mesafe olsun..
3 yıllık bi ilişkin olmş az buzda değil bişler bekleyip bi adım atmak istemen gayet normal..
O gittiği yere kdr gitsin mantığındaydı heralde..
Şimdi önüne bakcaksın ve ilerde seni bekleyen üzel günlere..
Bu zamanlarını kendini yıpratıp ağlayarak harcama..
Tabikide acını çekiceksin üzülceksin ama abartmadan yerimseniben
evet bütün arkadaşlarım bunu söylüyo.gittiği yere kadar gider.sonra senin kafan dank edince seni bırakır demişlerdi arkadaşlarım.. keşke onları dinleseydim
benden bu kadar demesi çok ağırıma gitti ne demek istedi acaba yani bu sözün altında yatan anlam neydi.. ben aldım alacağımımı dedi
bende en sonunda müslüman olda evlenelim dedim.. ne dedi biliyomusunuz: olmıyacağım
beni aptal yerine koydu beni kendine aşık ettirdi benimle doyasıya sevişti ve beni bıraktı.
canım çok haklısın bu işler yapıcam edicemle olmuyomuş .. çok aşık oldum ona ondan kopamadım..canım anladığım kadarıyla sen çıkma teklifi ettiği sırada dinini değiştirmesini istemişsin. Yani bana inanılmaz saçma geldi bu. Tamam reddedebilirsin sen müslüman değilsin ben de müslüman olkmayan biriyle birlikte olmam diye. Ama yapıcam edicemler olmuyo. Bunu da zaten görmüş oldun.
Sana evlenme teklif etti mi? Yoksa sen durduk yere hadi müslüman ol da evlenelim mi dedin ona? Teklifi sen mi etmiş oldun? Zaten evlenmek isteyen biri belli eder.
kimse kimseyi aşık etmez, insanlar aşık olur. Doyasıya seviştiğinde sen de onunla sevişiyodun muhtemelen. Ya şunu bilinçaltımızdan bi çıkarabilsek. Seviştiğimizde erkekler zevk almıyo sadece karşılıklı duyguların sonucu bu. Ben zaten sevişmeden bi duygusal ilişki olabileceğine inanmıyoırum çünkü eğer sevgilim dediğin insanla sevişmiyosan yüzde 90 sevgilin başkalarıyla sevişiyodur - haklı olarak- e bu da çok daha iğrenç bi tablo. Yani cnim kisaca sen bi ilişki yaşamışsın ve bitmiş. Buna üzülebilirsin de kendini salak gibi hissedicek bişi yapmamışsın.
oyalamış seni malesef ki
sende inanmışsın haklı olarak ama keşke o profili kapatmadığında bitirseydin bu ilişkiyi
üzülmeye değmez bence sevgilin eski sevgilin daha doğrusu
ne söylesem az ona
tek diyebileceğim şey
allah ıslah etsin..
yavrum madem işi islamiyete döktün
kii sen işin dini boyutunu söylediğin için bunu söylüyorum yoksa hiç ilgilendirmez bizi
peki o halde bu kadar araştırırken rastlamışsındır nasılsa müslüman bir kadının evlenmeden cinselliği yaşamasına izin varmıymış acaba
of okurken sinir oldum yaa
en azından sonradan düzeltemeyecek oldgun bişi yapmamişsin cnm kendınden vermişsin ama tam olarak değil...
ilerde daha cok uzulecekmişsin
hı5 olayı allah tarafından bu insanın gerçek yuzunü gormen için bi vesile olmuş bence...
üzme kendını
hi5 olayından sonra bile onunla aptal gibi görüşmeye devam ettim
allah kahretsinmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?