Kendimi ardan m alsam imdi?...

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
belki oyunanız vardır..erkek arkadasıma demiştim neden evlenme teklifi etmiyorsun diye.oda etmişti..sonrada 5 gun sonra benden beklemeliydin falan demişti..bende cok bozulmustum hevesim kırılmıstı..

ama şimdi sanki o evlilik teklifi gecerliymiş gibi evlilikten söz ediyo hazırlan diyo size gelicez artık..yüzük takıcaz falan diyo..ben kısmet deyince de kızıyo..aklım karıştıı hatasınıda anlamasını istiyorum birazda..sizce ne yapmalıyım ben....:enbuyukkk:

benden teklif beklemeliydin bizim zaten güzel bir beraberligimiz var aileler de tanıstı gibi laflar söylemişti..bense heyecandan sözümüz şöyle olsun böyle olsun falan dedikten sonra bunun gibi laflar duymak benım hevesimi kaçırıp üzmüştü..daha erken diyen biri şimdi böyle yapıyo anlamadım ben..

Evlenme teklifi etmesini istemişsiniz..
O da teklif etmiş..
Sonra kabul etmişsiniz..
Eeee şimdi yüzük,hazırlık gibi konuların konuşulması normal değil mi?
Sanki biraz fazla takıyorsunuz kafaya gibi geldi bana..kaydirigubbakcemile

heç çocuga evlilik teklif etmiyorsun diyorsun,hemde edincede kendimi agırdanmı alsam diyorsun..arkadaşım artık bi karar versen yani..
teklif de etmiş daha neyi bekliyorsunuzihemen resmiyete dökülsün...
sende rahat et bizde...

herseyi pat diye soylersen boyle olur canım
niye sen istiyorsun kı
onun aklı yok mu
bırak ne zman teklif edeceği zamanı blir eder yada etmez
şimdi ssusma zamanı

hayır konussun inanın mutluyum öyle davranınca..ama tekliften sonra sen hep benden once düşünüyorsun ben daha bişey demedim herşeyi planlıyorsun..ne gerek vardı zaten ilişkimiz gidiyodu..benden beklemeliydin ama sen beklemedin..zaten aileler tanısıyo elbet olur falan diyince cok üzülmüştüm..yoksa bende teklif etti diyee 5 gün hep konuuyordum şöyle olsun byle olsun diyee..en sonunda bana ne gerek vardı gibi laflar söyleyince boşuna konusmusum gibi geldii...ama konuyu ben acmayınca hemen o acar oldu son günlerde...ne deyişti bir anda ister oldu onu anlayamadım

hayır olay söyle oldu..ben senı cok özlüyorum hep yanımda ol ne olur..ben senı hep özlüyorum herşeyimsin..benden vazgecmeee hep bana destek ol yanımda kal akşamlarımı tüm günümü seninle geçirmek istiyorum deyince bende ona dedim ki o zaman neden bana evlenme teklifi etmiyorsun dedim..saka ile karısık..oda beklemedigim bir şekilde edince bende kabul ettim ama sonra bana birsürü şey söyledi...inşallah anlatabilmişimdirr....

bence onun kafasında bir evlenme teklifi vardı ama sen aceleci davranarak o anın büyüsünü bozdun... ama tabii seni üzmemek adına teklifi etti evet dedin ve konular konuşuldu... ama yeri geldiğinde de bu kırgınlığını dile getirdi... kırgınlığını dile getirmesi kararından ya da teklifinden vazgeçtiği anlamına gelmez ki...

ama tereddütlerin varsa ; senin zorlamanla olduğunu düşünüyorsan konuyu sen açma... ki öyle yapmışsın ama o yine de konuşuyor ... o zaman tereddüt edecek de fazla bir şey yok gibi...

çok takma bence de... bir de erkek olan o bırak bazı şeyleri o düşünsün ...

istediğin şey olmuş..yani ona o teklifi ettirmişsin...şimdi neden sorguluyosun ki...
teklif edipde o ağırdan alsaydı ne olcakdı ??? ne yapcakdın?? o suçlu olcakdı ..herşeyi akışına bırak tabi gerçekden seviyorsan...

bence onun kafasında bir evlenme teklifi vardı ama sen aceleci davranarak o anın büyüsünü bozdun... ama tabii seni üzmemek adına teklifi etti evet dedin ve konular konuşuldu... ama yeri geldiğinde de bu kırgınlığını dile getirdi... kırgınlığını dile getirmesi kararından ya da teklifinden vazgeçtiği anlamına gelmez ki...

ama tereddütlerin varsa ; senin zorlamanla olduğunu düşünüyorsan konuyu sen açma... ki öyle yapmışsın ama o yine de konuşuyor ... o zaman tereddüt edecek de fazla bir şey yok gibi...

çok takma bence de... bir de erkek olan o bırak bazı şeyleri o düşünsün ...

teşşekkür ederim benı anladııgın içinalkisalkisalkis..içim rahatladııı inan coook teşşkür ederim...yani benım zorumla degil demkki oda istiyo ki hala ben konusmasamda o konusuyooo...içim rahatladı gercektenn ....

Bence artık siz birşeyler yapmaktan vazgeçin.
Akışına bırakın.
Hep benden önce davranıyorsun demiş ya size;
Bundan sonrada ona fırsat verin yapacakları için,izleyin bakalım.
Aceleci olmayın kararlı davranın.
Aileler tanıştı nasıl olsa demesinde haklı geldi bana sevgiliniz,yani neden evlenme teklif etmiyorsun sorusu bu durumda çok ta yerinde görünmüyor.
Siz sevgilinize inanıyor,güveniyorsanız tamamdır.
Yüzükle bağdaşlaştırmaya kalkmışsınız siz hemen.
Neyse;
Dediğim gibi bundan sonra akışına bırakmayı deneyin,öyle mi böyle mi davranayım diye düşünmeyin.

bencede senin zorunla yapılan bi teklif deildir canımm.hala ewlenmekten söz ediosa... sadece sen biraz acele etmişsinn.biraz daha bekleseydinn keşke.ama olan olmuşş.ağırdan alımmi diosunn.ama sen istemişsin zaten.şimdi ağırdan almak olmaz bencee . . . sen sewiosunn,ewlenmek istiosunn.e sewgilinde öle istio . . .
şimdiden mutluluklar güselim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar:

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...valide-ayn305-apartmanda-oturmak-do287ru.html
bu konunuzda evi hazırlıyoruz falan demişsiniz.? siz isteme söz nişan teklif vb. şeyler olmadan en son işten başlayıp bbaşa doğru mu gidiyordunuz? anlayamadım ben
bence eğer adım atılmadan siz ona her konuda konuşup karar verme hakkı verdiniz. sonra rahatsız olup evlenme teklifi beklediğinizi söylediniz. ve sonuç yine sizin canınız sıkıldı..

bence de ağırdan alın. herşey zamanı gelince sırasıyla olsun deyin.

belki oyunanız vardır..erkek arkadasıma demiştim neden evlenme teklifi etmiyorsun diye.oda etmişti..sonrada 5 gun sonra benden beklemeliydin falan demişti..bende cok bozulmustum hevesim kırılmıstı..

ama şimdi sanki o evlilik teklifi gecerliymiş gibi evlilikten söz ediyo hazırlan diyo size gelicez artık..yüzük takıcaz falan diyo..ben kısmet deyince de kızıyo..aklım karıştıı hatasınıda anlamasını istiyorum birazda..sizce ne yapmalıyım ben....:enbuyukkk:

olmasını istiyorsanız hiç gerek yok bence ağırtan satmanıza:kedi:

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...valide-ayn305-apartmanda-oturmak-do287ru.html
bu konunuzda evi hazırlıyoruz falan demişsiniz.? siz isteme söz nişan teklif vb. şeyler olmadan en son işten başlayıp bbaşa doğru mu gidiyordunuz? anlayamadım ben
bence eğer adım atılmadan siz ona her konuda konuşup karar verme hakkı verdiniz. sonra rahatsız olup evlenme teklifi beklediğinizi söylediniz. ve sonuç yine sizin canınız sıkıldı..

bence de ağırdan alın. herşey zamanı gelince sırasıyla olsun deyin.

inanın bende bir anlasam olanları..bugun annelerine gittim annesi dedi söz nişan ne zaman yapıcaksınız diye ama bakıyorum erkek arkadasımda tık yok..ilk kendi sylüyo herşeyi söyle olucak böyle olucak diyeee sonra hiç bişey demiyo...ben galiba anlatamıyorum derdimi kimselere..evlilikten evden eşyalardan herşeyden bahseden hep o oldu son 2 aydır..ben hiçbir şekilde cevap vermiyordum..o kendi kendine anlatıyordu cocuk olayından bile bahsetti..bende herşeyi konusuyoruz diye birde bana birsürü güzel laf söyleyince neden teklif etmiyorsun dedim..bende haklıyım ortada teklif yok isteme olayı yok sadece aiileler tanıstı bende garanti olsun istedim böylece bende fikirlerimi söyleyebilicektim..neden teklif etmiyorsun deyince etti..etmeyebilirdi ben onu zorlamadım evlenelim diye hiç bir zaman azımdan tek bir laf cıkmadı bu zamana kadar bu ilk olmustu..sonra benı beklemedin evlilik teklifimi falan diyince cok üzüldüm..herşeyden bahsediyor evimizden bile teklif yok..ailesi istiyo bana söylüyo adamda tık yok yaaaa..artık bende tek kelime sylemiyorummm ne yapayımmm..karmakarısıgım...

umarım anlatabilmişimdir derdimi sonunda...

:))
ay niye evlenme teklifi etmiyosun bana diye sorman hata bence.

bilmiyorum bana göre hata gelmiyo cunku kendi kendine evimizden eşyamızdan cocugumuza kadar herşeyden bahsediyoo..ben salak gibi sadece onu dinliyorum..bu yüzden sordum....herşeyi konusuyorsun ama ben teklif olmadıgı için bişey konusmaıyorum falan diye..sonrada zamanı gelicekti diyoo...yaaa ilk teklif edilir sonra evdir eşyadır dügündür cocuktur konusulur..ama benım sevgilim tersss demkki kii en sondan başlıyooo.. o yüzden kendimce artık kendimi haklı buluyorum..ben ne yim yanında gezdirdigi süs bebekmyim...

Back
X