• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi asalak gibi hissediyorum :(

Bence size s.. git diye küfür etmesi çok çirkin. Ne olursa olsun böyle söylememeliydi. Çünkü biraz klişe eve ama saygı herşey. Saygının olmadığı evlilik çekilmez. İtişmeler bencillikler küfürler böyle olmamalı bence.

Önce siz biraz kendinize dönün ve kendinize biraz daha bakın, bakımlı olun. Sonra nebileyim kitap alın okuyun, kurs imkanınız varsa kursa gidin, ehliyetiniz yoksa ehliyet kursuna gidebilirsiniz mesela. Ona ilgi alaka göstermeyin. Uzaklaşın biraz ondan ve kendinizle kalın. Aileniz, kardeşlerinize yönelin. Kim olursa olsun fazla ilgi alaka görünce şımarır ve şunu yapma diye inatlaşınca gider yapmayacağı bile varsa onu yapar. Mail falan göndermeyin ona. Bırakın ne hali varsa görsün. Biraz süre verin kendinize. Sonra da o sizin üstünüze düşünce, konuşmaya çalışınca oturur açık açık konuşursunuz. Diğer arkadaşların dediği gibi konuşacağınız şey ilk önce şu küfürler olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun bol bol dua etmeyi unutmayın. İnşallah Rabbim gönlünüze serinlik verir...

erkekler kıskanıldıklarını hissettiklerinde biryerleri kalkar afedersiniz.onun için tavsiyem kendi haline bırakın hatta ilgilenmiyor görünün.unutmayon her zaman kaçan kovalanır.

evet kalktı kendını bulunmaz hint kumaşı sanıyor

onun içimden hiçbirşey yapmak gelmıyor soğudum

Eşiniz ne yaptı da bu denli sarstı güveninizi?

düğünden önce ve sonra ailesiyle bir olup bana yapmadığı söylemediği söz kalmadı

bilmıyorum insanın ağzı dili bağlanıyor mu ne? yine de oldu bu düğün

evlendiğimiz ilk aylar ben bu duruma daha fazla dayanamadım.Ayrılıyorduk dava açıldı avukat tutuldu.

bir şekilde barıştık ve dava kapandı sorun yok diye düşünürken kullandığı net siteleri öğrendım.

bir çok hepsine üye,mesela partner siteleri neymiş fotolara bakmış sadece (kaç aylık evlısın ki ne işin var böyle iğrenç sitelerde)

arkadaşlık sitelerınde bazılarına fotosunu bile koymuş

sözde üni. mezunu bence onun kendıne güveni yoktu.

önce bağırdım çağırdım,gidecektım zorla konuşalım falan sadece meraktan dedi ağladı.Bir süre sonra yıne barıştık

yine barıştık :(

nette izlediği videolar inan şuan bile midem bulandı

etrafındakı herkese kötü niyetle baktığını düşünüyorum

şimdi kötü olan ben mıyım hala?

içime sinmiyor güven kaybelınce kazanılması zor

Bence size s.. git diye küfür etmesi çok çirkin. Ne olursa olsun böyle söylememeliydi. Çünkü biraz klişe eve ama saygı herşey. Saygının olmadığı evlilik çekilmez. İtişmeler bencillikler küfürler böyle olmamalı bence.

Önce siz biraz kendinize dönün ve kendinize biraz daha bakın, bakımlı olun. Sonra nebileyim kitap alın okuyun, kurs imkanınız varsa kursa gidin, ehliyetiniz yoksa ehliyet kursuna gidebilirsiniz mesela. Ona ilgi alaka göstermeyin. Uzaklaşın biraz ondan ve kendinizle kalın. Aileniz, kardeşlerinize yönelin. Kim olursa olsun fazla ilgi alaka görünce şımarır ve şunu yapma diye inatlaşınca gider yapmayacağı bile varsa onu yapar. Mail falan göndermeyin ona. Bırakın ne hali varsa görsün. Biraz süre verin kendinize. Sonra da o sizin üstünüze düşünce, konuşmaya çalışınca oturur açık açık konuşursunuz. Diğer arkadaşların dediği gibi konuşacağınız şey ilk önce şu küfürler olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun bol bol dua etmeyi unutmayın. İnşallah Rabbim gönlünüze serinlik verir...

evet o sözleri söylemeyecekti soğudum yüzünü görmek bile istemıyorum

inş sağol

düğünden önce ve sonra ailesiyle bir olup bana yapmadığı söylemediği söz kalmadı

bilmıyorum insanın ağzı dili bağlanıyor mu ne? yine de oldu bu düğün

evlendiğimiz ilk aylar ben bu duruma daha fazla dayanamadım.Ayrılıyorduk dava açıldı avukat tutuldu.

bir şekilde barıştık ve dava kapandı sorun yok diye düşünürken kullandığı net siteleri öğrendım.

bir çok hepsine üye,mesela partner siteleri neymiş fotolara bakmış sadece (kaç aylık evlısın ki ne işin var böyle iğrenç sitelerde)

arkadaşlık sitelerınde bazılarına fotosunu bile koymuş

sözde üni. mezunu bence onun kendıne güveni yoktu.

önce bağırdım çağırdım,gidecektım zorla konuşalım falan sadece meraktan dedi ağladı.Bir süre sonra yıne barıştık

yine barıştık :(

nette izlediği videolar inan şuan bile midem bulandı

etrafındakı herkese kötü niyetle baktığını düşünüyorum

şimdi kötü olan ben mıyım hala?

içime sinmiyor güven kaybelınce kazanılması zor

Şimdi parçalar yerine oturdu.

Arkadaşım suclu ya da sucsuz yok bu konuda, kendini haklıyken haksız duruma düşüren var. Geçmiş geçmişte kalmalı, eğer eşin yasadıklarından ders cıkardıysa ne ala, yok cıkarmadıysa bu evliliği devam ettirmenin manası da yok. Sen tek başına eşine güvenemezsin zaten, güveni ancak o verebilir sana.

iş yerinde herşey farklıdır bizler evimizden çok iş yerimizde arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz öyle an oluyor ki hanımı beyi unutup ismimizle hitap ediyor olabiliyoruz fakat bu kötü anlama çekilmemeli facede bile yeri geldiğinde sohbet edebiliyoruz ve yahut akşamları tel. çalabiliyor konuşmak zorundayız ne olanların eşi nede bizlerin eşleri hiç bir zaman kıskançlık krizlerine girmedik.. hiç birimize yasaklar konmadı..
bu konuda eşinize yasaklar koymayın bence... siz ona yasaklar koydukça o tam tersini yapacaktır ve aklında olmayan şeyleri belkide aklına siz getireceksiniz...
siz eşinize güvenmek istiyosunuz fakat bu yasaklar konarak değil karşılıklı konuşup anlaşarak olmalı ve tek taraflı değil eşinizde sizin kendisine güvenmeniz için çaba göstermeli..

bence siz aranızda herşeyi bitirmişiniz daha fazla birbirinizi yıpratmadan yolları ayırın.

ha ben bu evliliği kurtarmak istiyorum diyosanız dırdırı bırakmaktan başlayın. kocanız da sağlam pabuç değilmiş ama buna rağmen evlenmişiniz demek bir bildiğiniz var.

hayır öyle takıntılarım yok

düz kesımlı saçıma kahkuül kestırdığımde fark etmedı

o foto hemen tanıyınca bozuldum galıba

o gereksiz mailleri niye gönderiyorsun
gönderme boşver
adam zaten iş bitse de çıksam diye düşünüyor
sen bir de ona ek iş yolluyorsun evden

sen o mailler yerine ayda bir kere
kocacım seni çok özledim diye mail yollasan
bence cevap verir

ben senin çok baskıcı biri olduğunu düşündüm
bence eşin senin tavırlarından sıkılmış
adamı biraz rahat bırak
rahat bırakmadan önce de söyle
seni çok mu sıktım diye sor
bilsin değişeceğini
sen bişiler yapma çabasındayken adam da farketsin farkı

kahkülünü görmemesi çok kötü birşey
bu durumda fotoyu tanımasına bozulman çok normal
ama dediğim gibi bence senden sıkılmış artık suratına bile bakmıyor
tabi söylemediğin başka şeyler yoksa

ekleme: son yazdığını şimdi okudum.. başka şeylerde varmış
partner sitelerine girmiş, arkadaşlık sitelerine foto koymuş, nette videolar var
bu kadar güvenmediğin adama bu kadar maili neden attın anlamadım

Son düzenleme:
Şimdi parçalar yerine oturdu.

Arkadaşım suclu ya da sucsuz yok bu konuda, kendini haklıyken haksız duruma düşüren var. Geçmiş geçmişte kalmalı, eğer eşin yasadıklarından ders cıkardıysa ne ala, yok cıkarmadıysa bu evliliği devam ettirmenin manası da yok. Sen tek başına eşine güvenemezsin zaten, güveni ancak o verebilir sana.

ona göre o konuların üzerınden yıllar geçti hata yaptı geçti bitti

diğer konularımda da yazdım zaten ilgisiz konuşurken çok kırıcı sanırım tahammülü yok bana bu durumda nasıl güveneyim ona

laubalilikten hiç hoşlanmam mesela bunu bılıyor ona göre davran çok mu zor

hassas bir yapıya sahıbım ona göre davran

zaten hiç umrunda değilim.niyeti hiçbirşey olmamış gibi davranmam söylediği o çirkin sözler için pişmanlığı da yok demekki

o arkadaşlarıyla program yapıyor gezmek için

ben sabaha kadar uyuyamıyorum :/

bence siz aranızda herşeyi bitirmişiniz daha fazla birbirinizi yıpratmadan yolları ayırın.

ha ben bu evliliği kurtarmak istiyorum diyosanız dırdırı bırakmaktan başlayın. kocanız da sağlam pabuç değilmiş ama buna rağmen evlenmişiniz demek bir bildiğiniz var.

anlamadım ne bildiğim olabılır

insanlar başına gelmeden anlayamıyor sanırım anlatması uzun oldu işte.

belki de nasip

o gereksiz mailleri niye gönderiyorsun
gönderme boşver
adam zaten iş bitse de çıksam diye düşünüyor
sen bir de ona ek iş yolluyorsun evden

sen o mailler yerine ayda bir kere
kocacım seni çok özledim diye mail yollasan
bence cevap verir

ben senin çok baskıcı biri olduğunu düşündüm
bence eşin senin tavırlarından sıkılmış
adamı biraz rahat bırak
rahat bırakmadan önce de söyle
seni çok mu sıktım diye sor
bilsin değişeceğini
sen bişiler yapma çabasındayken adam da farketsin farkı

kahkülünü görmemesi çok kötü birşey
bu durumda fotoyu tanımasına bozulman çok normal
ama dediğim gibi bence senden sıkılmış artık suratına bile bakmıyor
tabi söylemediğin başka şeyler yoksa

ekleme: son yazdığını şimdi okudum.. başka şeylerde varmış
partner sitelerine girmiş, arkadaşlık sitelerine foto koymuş, nette videolar var
bu kadar güvenmediğin adama bu kadar maili neden attın anlamadım

mailleri kestım çoktan.maillerin içeriği aynı sizin yazdınız tarzdaydı :(

bahsettiğim siteler, o izlediği çirkin videolar evlendiğimiz ilk seneydı.

siz olsanız hemen boşanırdınız değil mi?

bende öyle derim ama olmadı olamadı kolay :/

bir de tartıştığımız gün 'keşke tekrar barışmasaydık barışmasaydın gibi şeyler söyledi

benden sıkıldığını düşünüyorsun ve ben bunu anlamamakta ısrar etmişim hiç bılmıyorum :(

iş yerinde herşey farklıdır bizler evimizden çok iş yerimizde arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz öyle an oluyor ki hanımı beyi unutup ismimizle hitap ediyor olabiliyoruz fakat bu kötü anlama çekilmemeli facede bile yeri geldiğinde sohbet edebiliyoruz ve yahut akşamları tel. çalabiliyor konuşmak zorundayız ne olanların eşi nede bizlerin eşleri hiç bir zaman kıskançlık krizlerine girmedik.. hiç birimize yasaklar konmadı..
bu konuda eşinize yasaklar koymayın bence... siz ona yasaklar koydukça o tam tersini yapacaktır ve aklında olmayan şeyleri belkide aklına siz getireceksiniz...
siz eşinize güvenmek istiyosunuz fakat bu yasaklar konarak değil karşılıklı konuşup anlaşarak olmalı ve tek taraflı değil eşinizde sizin kendisine güvenmeniz için çaba göstermeli..[/QUOT

bırbırımızden uzakta ıken bile ona sorduğum ne yapıyorsun sorusu ona hesap sorma gıbı gelıyor

iki gün konuşmasa memnun.yorgun streslı ,kafa kazan gibioluyormuş.konuşacak halı olmuyormuş zaten burdan bellıymış adamın bana tahammülü yok ama işyerınden bır bayan olsa sınırsız sohbet

işte bende buna sinir oluyorum oluyordum

siz eşinize güvenmek istiyosunuz fakat bu yasaklar konarak değil karşılıklı konuşup anlaşarak olmalı ve tek taraflı değil eşinizde sizin kendisine güvenmeniz için çaba göstermeli..[/QUOT

bırbırımızden uzakta ıken bile ona sorduğum ne yapıyorsun sorusu ona hesap sorma gıbı gelıyor

iki gün konuşmasa memnun.yorgun streslı ,kafa kazan gibioluyormuş.konuşacak halı olmuyormuş zaten burdan bellıymış adamın bana tahammülü yok ama işyerınden bır bayan olsa sınırsız sohbet

işte bende buna sinir oluyorum oluyordum

belkide soruş tarzın ona ters geliyor olabilirmi ?

şöyle desen aradığında bugün nasılsın hayatım işlerin yoğun mu? çok mu yoruldun? fazla yorma kendini hırpalama bu kadar vs. gibi
amacım size akıl vermek değil ama bazı erkekler soruş tarzından bile nem kapabiliyolar o açıdan diyorum..
bu erkekleri anlamak için müneccim olmak gerekiyor vallahi...
Allahım bol sabır versin size..

belkide soruş tarzın ona ters geliyor olabilirmi ?

şöyle desen aradığında bugün nasılsın hayatım işlerin yoğun mu? çok mu yoruldun? fazla yorma kendini hırpalama bu kadar vs. gibi
amacım size akıl vermek değil ama bazı erkekler soruş tarzından bile nem kapabiliyolar o açıdan diyorum..
bu erkekleri anlamak için müneccim olmak gerekiyor vallahi...
Allahım bol sabır versin size..

bence o benim soru sormamı bile istemıyor hepsi bahane

adama bırbırımızde uzaktayken iki günde bir konuşmak normal gelıyor

ben niye hergün konuşmak istıyorum garip
canı konuşmak bile istemıyor....

streslı ve yorgun oluyormuş

ben tavsiye almak için konu açtım

amin

Tartışmamızın üzerınden iki hafta geçti

hiç birşey olmamış gibi konuşmaya çalıştı birkaç defa

sadece bir kere 'ndn hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsun' dedim.Ve bıraz düşündü cvp bile vermedi

o söylediği sözler için hiç bir pişmanlığı yok demekki özür dilemeyı düşünmüyor

böyle yaptıkça daha çok sinirlenıyorum zor dayanıyorum patlamamak için.

hiç değerim yok artık buna eminim

rahat rahat arkadaşlarıyla plan yapıyor hemde haftaiçi

umrunda değilim ben ise sabaha kadar uyuyamıyorum

içimden çekip gıtmek gelıyor bu kadar mı gereksızım hayatımda

ne yapayım ben?????

Bastan sona okuyamadim ama neden bunlara katlandiginizi anlayamadim.
Sadece siddet , aldatma degil, sevgisizlik, degersizlik, umursamazlikta bir iliskinin bitmesi icin yeterlidir.
Once siz kendinize deger vereceksiniz ve ben bunlari hak etmiyorum diyeceksiniz.
Bazen kesip atmak gerekir, disardan konusmak kolay biliyorum ama bazen resmin butunu disardan daha net gorunuyor.
Keske barismasaydik diyen bir adam sizden hareket bekliyor demektir.
Eminim bitirelim deseniz hemen okey diyecek.
Kendinize bunu yapmayin ve hazir hissettiginizde gerekeni yapin.

Bastan sona okuyamadim ama neden bunlara katlandiginizi anlayamadim.
Sadece siddet , aldatma degil, sevgisizlik, degersizlik, umursamazlikta bir iliskinin bitmesi icin yeterlidir.
Once siz kendinize deger vereceksiniz ve ben bunlari hak etmiyorum diyeceksiniz.
Bazen kesip atmak gerekir, disardan konusmak kolay biliyorum ama bazen resmin butunu disardan daha net gorunuyor.
Keske barismasaydik diyen bir adam sizden hareket bekliyor demektir.
Eminim bitirelim deseniz hemen okey diyecek.
Kendinize bunu yapmayin ve hazir hissettiginizde gerekeni yapin.

haklısın yapmam gereken bu.gerçi özür dilese de ne olacak söylediği o sözler için

geçecek hepsi hayır

ağzından kaçmış,sinirle söylemiş olsa iki hafta beklemezdı zaten

ne kadar aptalım nelere katlandım ben

emeklerıme sabrıma yazıkkkk...

Back
X