• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi asalak gibi hissediyorum :(

oncelıklı uzerıne cook duserek onun kendısını bır halt sanmasına sebeb olmussun o da her defasında afedersın verdıgın degerı tepıp senı ozguvenınden etmıs ılk etapta kendını onun ustunden cekeceksın ılgını alakanı herseyını sıfıra ındıreceksın yokmus gıbı davranacak onemsemeyeceksın meraktan catlasan hatta can versen sormayacak kurcalamayacaksın bak bakalım nasıl tutusuyor tabıı bu arada yerlerde surunen ozguvenın ıcınde yardım alacaksın psıkıyatrıstten kendı basına halledemezsın cunku ve bunlar oyle 3 gunde bır haftada olacak seyler degıl belkı bır kac ay boyle gececek ......yol harıtan bu canım yapabılırsen rabbımın ıznıyle basarı yuzde yuz garantı tecrubeyle sabıttır

bence bakımlı ol suslen ve esının ıs yerıne gt ugra bı bahane ıle daha sonra ne mevzunusun bılmıyorum ama ışe grmek ıstedgını soyle sonucta iş yerındekı muhabbetı kendınden dolayı bılır bı tepkısını olç derim

aminnn sorunu çözdüm ne yapacağım boşansam 2 evladım var boşanmasam güvenim kalmadı bunları onada söyledm zaten. dedimki affettim seni herkes hata yapabilir ve bir kerelik affedilmeyi hak eder ama bundan sonra çok dikkatli olacaksın. zaten bana istediğin gibi araştırma yapabilirsin, bir kerelik cahillik yaptım merak ettm 3 5 gün konustm dedi ve devamın da hiçbirşey olmadıgı konusunda büyük yeminler etti kurana el bastı. çook özürler aflar diledi bakalm affettik. daha yapacagını sanmıyorum ama yinede asla güvenemem. bundan öncede yapmaz diyordum çünkü..

bence yemıne ınanma herkes yemin ediyor yemin etmek oyle kolay kı

İlk mesajınızdan yola çıkarak yorum yapıyorum, ara sayfalarda ekstra bir detay yazdınız mı bilmiyorum fakat ilk mesajınızdan yola çıkarsak, eşinizin size sarf ettiği kelime kötü, ağır bunun için sizden özür dilemeli fakat objektif olmak gerekirse sizde kıskançlığı abartıyorsunuz bence, insanlar işyerlerinde saatlerce bir aradalar, ilk işe başlandığında isimlerin arkasına bey ve hanım sıfatları eklenir ama zamanla kurulan arkadaşlıklar sebebiyle doğal olarak hanım, bey sözleri ortadan kalkar, insan aynı statüde çalıştığı arkadaşlarına ismiyle hitap ediyorsa bir süre sonra hanım, bey demesi dikkat çeker.

Bıkmadan usanmadan mail atıyorum demişsiniz, maillerinizi yoklama gibi görüyor olabilir, olabilir değil öyle görmüş ki size kıskançlık üzerine yazılar yollamış.
Eşinizi seviyorsanız kendinizi frenleyin, eşinize ve evliliğinize güvenin, en önemlisi kendinize güvenin, evliliklerde karşılıklı güven olmazsa ne sevgi kalır ortada ne de saygı.

Ve eğer çalışmıyorsanız çalışmayı düşünün ya da hobiler bulun kendinize.

bence yemıne ınanma herkes yemin ediyor yemin etmek oyle kolay kı

haklısın bende çok yemin eden yok yalan söyler dedim ama cocuklarının üzerine yemin etti kuranı kerime el bastı ne bileym inanmak istiyor insan galiba birde istedigin kadar takip et diyor al telefonum sende kalsın facemin şifresini degiş sen kullan diyor

bu erkek türü nasıl biliyor musun, evdeki karısına köpek muamelesi yapar, ama dışardaki kadınlara kibar centilmen erkek kesilir! böyle bir insanla yaşamak çok zor çok yıpratıcı. sakın kendini ezdirme.

aynen dediğin gibi

kendımle ılgılı bır sorunum yok

ama onun davranışları tavırları benı kötu etkılıyor bana ıyı gelmıyor

oncelıklı uzerıne cook duserek onun kendısını bır halt sanmasına sebeb olmussun o da her defasında afedersın verdıgın degerı tepıp senı ozguvenınden etmıs ılk etapta kendını onun ustunden cekeceksın ılgını alakanı herseyını sıfıra ındıreceksın yokmus gıbı davranacak onemsemeyeceksın meraktan catlasan hatta can versen sormayacak kurcalamayacaksın bak bakalım nasıl tutusuyor tabıı bu arada yerlerde surunen ozguvenın ıcınde yardım alacaksın psıkıyatrıstten kendı basına halledemezsın cunku ve bunlar oyle 3 gunde bır haftada olacak seyler degıl belkı bır kac ay boyle gececek ......yol harıtan bu canım yapabılırsen rabbımın ıznıyle basarı yuzde yuz garantı tecrubeyle sabıttır

onun için şuanda içimden hiçbişey yapmak gelmıyor

ama aklımda tavsıyelerın

İlk mesajınızdan yola çıkarak yorum yapıyorum, ara sayfalarda ekstra bir detay yazdınız mı bilmiyorum fakat ilk mesajınızdan yola çıkarsak, eşinizin size sarf ettiği kelime kötü, ağır bunun için sizden özür dilemeli fakat objektif olmak gerekirse sizde kıskançlığı abartıyorsunuz bence, insanlar işyerlerinde saatlerce bir aradalar, ilk işe başlandığında isimlerin arkasına bey ve hanım sıfatları eklenir ama zamanla kurulan arkadaşlıklar sebebiyle doğal olarak hanım, bey sözleri ortadan kalkar, insan aynı statüde çalıştığı arkadaşlarına ismiyle hitap ediyorsa bir süre sonra hanım, bey demesi dikkat çeker.

Bıkmadan usanmadan mail atıyorum demişsiniz, maillerinizi yoklama gibi görüyor olabilir, olabilir değil öyle görmüş ki size kıskançlık üzerine yazılar yollamış.
Eşinizi seviyorsanız kendinizi frenleyin, eşinize ve evliliğinize güvenin, en önemlisi kendinize güvenin, evliliklerde karşılıklı güven olmazsa ne sevgi kalır ortada ne de saygı.

Ve eğer çalışmıyorsanız çalışmayı düşünün ya da hobiler bulun kendinize.

özür dilemeye nıyetı yok,hiçbirşey yok gibi davranıyor benden olumlu tepkı alamyınca ikimizinde surat beş karış,herkes kendı halınde

hoş özür dılese iuan hıssettıklerım geçecek mi hayır

çok kırgınım kızgınım

kızgınlığım geçer belkı ama kırgınlığım ne olacak bılmıyorum

çekıp gıtmek istıyorum ama önce ıyıce düşüneceğim

özür dilemeye nıyetı yok,hiçbirşey yok gibi davranıyor benden olumlu tepkı alamyınca ikimizinde surat beş karış,herkes kendı halınde

hoş özür dılese iuan hıssettıklerım geçecek mi hayır

çok kırgınım kızgınım

kızgınlığım geçer belkı ama kırgınlığım ne olacak bılmıyorum

çekıp gıtmek istıyorum ama önce ıyıce düşüneceğim

Çekip gitmek istiyorsunuz sizin kararınız tabii de, sakin bir ortamda tartışmadan konuşun eşinizle, en azından nihayi kararınızı vermeden önce bir konuşmayı deneyin, eşiniz konuşmaya yanaşmazsa da kendi bilir, böylece ayrılmaya karar verirsenizde, son birkez konuşsaydım evliliğimiz kurtulur muydu gibi sorular kurcalamaz aklınızı.

Karikatürlerden şiirlerden felan bahsetmişsin kafam allak bullak oldu.

Bağlantı kurmakta zorlandım bir an :ssz:

Birincisi bu evlilikte saygının 'S' si yok.O ettiği hakaretten küfürden sonra ben hayatta bağlasa o evde durmazdım.

Karşısında kim var haberi yok onun galiba :20:

Sonra avukata git demesi...Dünden razı ayrılmaya baksana sen.:19:

Sen gene iyi duruyorsun o evde dedim ya ben olsam o an vurur kapıyı çeker giderdim yeminle :45:

İlk önce benle karısıyla düzgün konuşmayı öğrenecek ya öğrenecek ya öğrenecek arkadaş !!!

Senin odaklanman gereken ilk mesele bence bu küfür fotoğraftan tanımasıymış eşinin dikkatli olmasıymış bunlar boş uğraşlar boş işler.

Sana küfür etti mi seni kovdu mu ..evet önemli olan bu.

Diğer konularına da göz attım .Eşinin genel anlamda bir ilgisizliği mevcutmuş.

Umarım başka işler karıştırmıyordur bu adam !

Ayrıca....

Sana bu küfrü eden bu adam için kendini asalaklıkla suçlamana değiyor mu arkadaşım :20:

Sen asalak değilsin.Ama sana bu lafı söyleyen adam için aynı şeyi düşünemeyeceğim üzgünüm :19:

çok aşırı detaylara takılıp kendinizi yiyip bitiriyorsunuz...bu huyunuz ilerde sizi hastalıklara kadar götürebilir...
bence eşinizin bir kadını görünce hemen tanıyıp tanımamasına kafanızı takacağınıza, eşinizin avukata git demesine takılıp burdan düzeltmeye çalışmalısnız....demekki eşiniz bir çırpıda sizi silecek kıvamda...öncesinde neler yaşadınız bilemiyorum ama hiç bir erkek sırf karısı bu mailler ne demek oluyor sorusuna avukata git diye cevap vermez..öncesinde mutlaka bişeyler yaşamışsınız ki birikmiş ve patlamış gibi geldi bana....
bu arada eşinize böyle komik mailler yollamakta neden ısrarcısınız anlayamadım...bir kaç yolladınız baktınız karşılık yok ona saçma geliyor, o halde vazgeçin..neden gülünç duruma düşürüyorsunuz ki kendinizi onun gözünde.....
bu kadar detaycı olursanız sağlıklı bi evliliğiniz olmaz....bu kadar üzerine gitmeyin, herşeyi sorgulamayın....
bi tabir vardır ya, eş...ğin aklına karpuz kabuğunu getirmeyin....

Terbiyesiz adam...

Sana küfür etmesine karşılık verdiğin tepki doğru, arkasında dur ve evden birkaç gün uzaklaş. Arar gel derse git ve fazla samimi olmamak kaydıyla hiçbir şey olmamış gibi davran.

Arkadaşım bir daha bu adama mail gönderme ve derhal bir işe gir. Kendisini tek seçenek olarak görmesin. Ayaklarının üzerinde dur ve yüz verme.

Birde adamı denetlemeye çalışma niyeti olan senin yanında yapar. Canını da sıkma, çok kişi var bu tip şeyler yaşayan.

Sağlıcakla...

Uyurken seslendım ne demek bu yazdıkların dedim.O anda affedersiniz ‘s….git, gerizekalı’ dedi.ben gideceğim zaten diyince, cvbı ‘ avukata git’ oldu’.Aynen öyle yapacağım’dedım. İyice gerildim.Eşyalarını topla kafa dinleyeceğim bıraz sesını duymak, yüzünü görmek istemıyorum’ dedim.Kalkınca nerden çıktı bu şimdi falan dedi.
öncelikle normal şartlarda size bu lafı eden bir insanla bir saniye daha aynı havayı solumamanız gerekir. ama öyle bir zaman gelir ki insanı çıldırtmışsınızdır öyle bir anda kim olsa küfür edebilir. o kadar çıldırttıysanız bilemeyeceğim.

Eşinize işyerındekı hanımlarla samimi olma demez mısınız? samımı olacak olsa rahatsız olmaz mısınız? Kötü nıyetlı değil hiçbiri özellıkle bana yapılan bir şey cvplarından sıkıldım.
eşime "durduk yere" işyerindeki kadınlarla samimi olma demem! samimi olacak olsa değil samimiyse rahatsız olurum. o da samimiyetin derecesine bağlı.

İşyerınde bır hanım ismiyle hıtap ediyor tesadefen tlfda duydum.bey demeseı gerekmıyor mu?
insanın iş arkadaşına bey veya hanım deme zorunluluğu yoktur bence. hitap edebilir de etmeyebilir de. hanım ve bey kullanmıyor diye kötü niyetli denemez kimseye.

Bıraz uzun bır masa düşünün ortaya uzun bır tahta konmuş,bu masayı üç hanımla paylaşıyor.
kimle paylaşacağı eşinizin elindeyse ve kadınları tercih ediyorsa eşinizin karakterinde sorun vardır.

Daha öncekı konularımda ve yukarda söyledği kelımeler örnek.Bu hanımlar benım hakketmedığım saygıyı,hoşgörüyü hakkedıyor mu?Onlarla konuşurken ses tonu bıle değişiyor daha kıbar
Başka masaya geçmesını istedım daha önce.o masadakı adam çok konuşuyor aslında oturduğum yer daha ıyı dedi.
o kadınlar sizin görmediğiniz saygıyı haketmiyor. ama adamı bunaltıyorsanız sitem etmesi ve bıkıp kabalaşması normaldir. herkes kıskançlığa tahammül edemez. eşinizin rahatsız olduğu davranışları düzeltin bakalım o zaman eşiniz nasıl davranacak. aynı davranırsa evliliğinizi gözden geçirebilirsiniz. hiç çaba göstermeden değil.

Bır konuda daha fıkırınızı almak istıyorum.Bır resım düşünün facede yarım çekılmiş ama uzaktan.fotoda yüzü zayıf saçları omuzda bır bayan.eşim fotoyu görür görmez tanıdı.
Aylar sonra aynı kişi başka foto.Boydan yüzü daha net,yanaklar daha dolgun saçlar göğüsleri geçıyor.bunu da eşim görür görmez tanıdı. Rahatsız olduğum konu, eşim çok dikkatlı ben aynı kişi olduğunu anlayamadım ilk bakışta farkettı eşim.
Kendı kendıme düşünüyorum, omuzdan göğüse gelmesı saçların enaz bır sene sürse
Ne kadar dıkkatlı bu adam.daha altı yedı aydır göruyorsun bu kadını sen.üstelık samımıyetım yok diyor.
çok çok normal. ben televizyonda dizilerde mesela popüler olmayan oyunculardan bir kez gördüğüm insanı kolay kolay unutmuyorum. eşim ve ailem tv de birini görünce bu şu dizide de oynamamış mıydı derler ben hemen doğrusunu söylerim veya yine onların hatırlamadığı oyuncuların hemen nerelerde oynadığını sayarım. eşiniz gibi bir kere görsem bile. bu konuyu kafanıza takmayın.

Ben mı abartıyorum. İnsanlara çok dikkat etmesınden nefret edıyorum bakmasından ne nıyetle bakıyor görüyor anlamıyor
Psikolojık baskı altında,beğenılmeyen ezık daha sayabıleceğim bırçok hissetırıyor eşim bana ve bu böyle gitmez.
Ben ne haldeyım arkadaşlarım?
birinin silüeti eşinizin aklında kaldı diye niye kötü niyetli olsun? bu kadar pinpirikli olmayın. sakin soğukkanlı olun biraz. bu davranışlarınızla eşinize pek diyecek bir şey bulamıyorum. sıkıntı tek taraflı değil gibi. siz kendinizi tutmayı deneyin. eşinizin size bu kadar kıskanç olma demeye hakkı kalmasın. bir de olaya öyle bakın. eşinizin aklında yoksa bile bu kadar sıkmakla sokarsınız.

Son düzenleme:
yüzünü görmek sesını duymak ıstemıyorum

ailem tarafımdan çok sevılır kıme ne nasıl anlatcam bılmıyorum

Hemen toplanıp gitmeniz gerekmiyor şu anda..
Öncelikle karşılıklı konuşmanız gerekiyor.. Eşinize "seninle konuşmak istiyorum" deyin..
Alın karşınıza ve birbirinize; sakince ve işi kavga boyutuna getirmeden neler hissettiğinizi ve birbirinizden beklentilerinizi açıkça anlatın.. o da siz de..
Sonuçta - içtenlikle - özür diler ve devamına karar verirseniz, tekrar deneyin.. Herkes 2. bir şansı hak eder..
Ama baktınız aynı tas aynı hamam.. O zaman da kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz..
O evde yaşayan ve küfre, hakarete maruz kalan sizsiniz..
Hiç olmadı " bana s..ktr çekip kovdu, avukata git dedi.. ben de öyle yapacağım" dersiniz.. Aileniz de sizi zorla geri yollamaz herhalde.??

Çekip gitmek istiyorsunuz sizin kararınız tabii de, sakin bir ortamda tartışmadan konuşun eşinizle, en azından nihayi kararınızı vermeden önce bir konuşmayı deneyin, eşiniz konuşmaya yanaşmazsa da kendi bilir, böylece ayrılmaya karar verirsenizde, son birkez konuşsaydım evliliğimiz kurtulur muydu gibi sorular kurcalamaz aklınızı.

haklısın ben ne yapacağımı düşünürken,o ne yapacak görmüş olurum

hiçbirşey olmamış gibi davranması çözüm değil bunun farkında değil sanırım

zamannnn....

Karikatürlerden şiirlerden felan bahsetmişsin kafam allak bullak oldu.

Bağlantı kurmakta zorlandım bir an :ssz:

Birincisi bu evlilikte saygının 'S' si yok.O ettiği hakaretten küfürden sonra ben hayatta bağlasa o evde durmazdım.

Karşısında kim var haberi yok onun galiba :20:

Sonra avukata git demesi...Dünden razı ayrılmaya baksana sen.:19:

Sen gene iyi duruyorsun o evde dedim ya ben olsam o an vurur kapıyı çeker giderdim yeminle :45:

İlk önce benle karısıyla düzgün konuşmayı öğrenecek ya öğrenecek ya öğrenecek arkadaş !!!

Senin odaklanman gereken ilk mesele bence bu küfür fotoğraftan tanımasıymış eşinin dikkatli olmasıymış bunlar boş uğraşlar boş işler.

Sana küfür etti mi seni kovdu mu ..evet önemli olan bu.

Diğer konularına da göz attım .Eşinin genel anlamda bir ilgisizliği mevcutmuş.

Umarım başka işler karıştırmıyordur bu adam !

bazen komik,bazen aşk sevgi sözleri içeren mailler gönderırdım

cvp verme inceliğinde bulunmazdı

bana netten alıntı yapıp gönderıyorsun ' diyordu

ilk msjımda yazdıklarımı göndermiş 'kıskanç,hırs kinden bahsettiği cümleye kızdım ben

hakkımda neler düşünüyormuş

yanı konu aşağılamak olunca eşimde netten birşeyler bulabıldı

belki takılacak bır mevzu değildir ama insan enazından bi güzel cümle yazmaz mı maillerime

benım asıl sorunum ettiği küfürler zaten

diğerlerını de yazdım işte ne bıleyım :/

doldum herhalde

Ayrıca....

Sana bu küfrü eden bu adam için kendini asalaklıkla suçlamana değiyor mu arkadaşım :20:

Sen asalak değilsin.Ama sana bu lafı söyleyen adam için aynı şeyi düşünemeyeceğim üzgünüm :19:

evt onun için hırpalamayacğım kendımı

saygı yok benı gözden çıkarmış sanırım

dediğin gibi yaa öğrenecek yaa öğrenecek bende onun burnundan getırmezsen bin pişman etmezsem

zendeledım bir toparlayayım kendımı

bu arada bıraz daha iyiyim

daha ıyı olacağım

çok aşırı detaylara takılıp kendinizi yiyip bitiriyorsunuz...bu huyunuz ilerde sizi hastalıklara kadar götürebilir...
bence eşinizin bir kadını görünce hemen tanıyıp tanımamasına kafanızı takacağınıza, eşinizin avukata git demesine takılıp burdan düzeltmeye çalışmalısnız....demekki eşiniz bir çırpıda sizi silecek kıvamda...öncesinde neler yaşadınız bilemiyorum ama hiç bir erkek sırf karısı bu mailler ne demek oluyor sorusuna avukata git diye cevap vermez..öncesinde mutlaka bişeyler yaşamışsınız ki birikmiş ve patlamış gibi geldi bana....
bu arada eşinize böyle komik mailler yollamakta neden ısrarcısınız anlayamadım...bir kaç yolladınız baktınız karşılık yok ona saçma geliyor, o halde vazgeçin..neden gülünç duruma düşürüyorsunuz ki kendinizi onun gözünde.....
bu kadar detaycı olursanız sağlıklı bi evliliğiniz olmaz....bu kadar üzerine gitmeyin, herşeyi sorgulamayın....
bi tabir vardır ya, eş...ğin aklına karpuz kabuğunu getirmeyin....

hergun her an yollamadım mail

sadece komık değildi

mesela ayrı kaldığımız zamanlarda ( ben memlekette iken) sevgi,aşk,özelm içeren maillerdi. mail mı bır daha tövbee

bende aynı şeye taktım o söylediği cümlelereee

foto meselesıne gelınce düz kesım saçlarıma kahkül kestırdım adam farketmedı.

o kadını farkedınce bır kıyas yaptım sanırım :/

öncelikle normal şartlarda size bu lafı eden bir insanla bir saniye daha aynı havayı solumamanız gerekir. ama öyle bir zaman gelir ki insanı çıldırtmışsınızdır öyle bir anda kim olsa küfür edebilir. o kadar çıldırttıysanız bilemeyeceğim.

eşime "durduk yere" işyerindeki kadınlarla samimi olma demem! samimi olacak olsa değil samimiyse rahatsız olurum. o da samimiyetin derecesine bağlı.

insanın iş arkadaşına bey veya hanım deme zorunluluğu yoktur bence. hitap edebilir de etmeyebilir de. hanım ve bey kullanmıyor diye kötü niyetli denemez kimseye.

kimle paylaşacağı eşinizin elindeyse ve kadınları tercih ediyorsa eşinizin karakterinde sorun vardır.

o kadınlar sizin görmediğiniz saygıyı haketmiyor. ama adamı bunaltıyorsanız sitem etmesi ve bıkıp kabalaşması normaldir. herkes kıskançlığa tahammül edemez. eşinizin rahatsız olduğu davranışları düzeltin bakalım o zaman eşiniz nasıl davranacak. aynı davranırsa evliliğinizi gözden geçirebilirsiniz. hiç çaba göstermeden değil.

çok çok normal. ben televizyonda dizilerde mesela popüler olmayan oyunculardan bir kez gördüğüm insanı kolay kolay unutmuyorum. eşim ve ailem tv de birini görünce bu şu dizide de oynamamış mıydı derler ben hemen doğrusunu söylerim veya yine onların hatırlamadığı oyuncuların hemen nerelerde oynadığını sayarım. eşiniz gibi bir kere görsem bile. bu konuyu kafanıza takmayın.

birinin silüeti eşinizin aklında kaldı diye niye kötü niyetli olsun? bu kadar pinpirikli olmayın. sakin soğukkanlı olun biraz. bu davranışlarınızla eşinize pek diyecek bir şey bulamıyorum. sıkıntı tek taraflı değil gibi. siz kendinizi tutmayı deneyin. eşinizin size bu kadar kıskanç olma demeye hakkı kalmasın. bir de olaya öyle bakın. eşinizin aklında yoksa bile bu kadar sıkmakla sokarsınız.

tek tek fıkrını yazmışsın teşekkur ederım.

o masadan kalkmak istemıyor bozuldum. o masayı değiştir demem eşimi rahatsız oluyor

benım hoşlanmadığımı bılmese kadınlarla sohbet muhabbet sular seller gibi olur

şuan durumlarını bılmıyorum

herkesle samımı olması benı çok rahatsız edıyor

insan bıraz kendını gerı çeker

konu ben olunca benden küçük tanıdıklarla muhabbetım onu rahatsız edıyor

sana da yazayım,fotoya gelınce adam benım saçımı farkettmıyor o kadını farkedınce bozuldum galıba

o hanımlar eşimi havada kapmaz bılıyorum

hanımların suçu yok ben eşime kızıyorum ve zamanında guvenımı sarstı

Back
X