• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi asalak gibi hissediyorum :(

haklısın ben ne yapacağımı düşünürken,o ne yapacak görmüş olurum

hiçbirşey olmamış gibi davranması çözüm değil bunun farkında değil sanırım

zamannnn....

Aklıselim davranmakta fayda var, kaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama boşanmaya karar vermek işin en basit yönü aslında, boşanmak için dava açıldığında başlıyor ikilemler, acabalar, kadınlar eşlerinden nefret edecek hale bile gelseler o duruşma salonuna girip boşanmayı resmileştirmek ruhen hiçte kolay birşey değil, eğer ayrılacaksanız aklınızda hiçbir soru işareti kalmamalı.

O yüzden konuşmanızdan yanayım.

Eşiniz haklı mı değil, bir erkek ne şartlarda olursa olsun karısını evden kovamaz, küfür edemez, eşine evliliğine kıymet veren bir erkek konuşmaktanda kaçmamalı, konuşmak istemezse hiç üstelemeyin ama benden size bir abla nasihati, eğer ayrılmaya karar verirseniz boşanmak için evi de terk etmeyin, bu evliliği yürütmek istemeyen avukata git diyen eşiniz, o toplanıp gitsin evden.

Hemen toplanıp gitmeniz gerekmiyor şu anda..
Öncelikle karşılıklı konuşmanız gerekiyor.. Eşinize "seninle konuşmak istiyorum" deyin..
Alın karşınıza ve birbirinize; sakince ve işi kavga boyutuna getirmeden neler hissettiğinizi ve birbirinizden beklentilerinizi açıkça anlatın.. o da siz de..
Sonuçta - içtenlikle - özür diler ve devamına karar verirseniz, tekrar deneyin.. Herkes 2. bir şansı hak eder..
Ama baktınız aynı tas aynı hamam.. O zaman da kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz..
O evde yaşayan ve küfre, hakarete maruz kalan sizsiniz..
Hiç olmadı " bana s..ktr çekip kovdu, avukata git dedi.. ben de öyle yapacağım" dersiniz.. Aileniz de sizi zorla geri yollamaz herhalde.??

haklısın yapmam gereken bu

eşim bana iyi gelmıyor, alaycı ve dalga gecerek konuşma şeklı süreklı vardı

bana psıkolojık baskı yapıyor böyle kötü hıssetmem için

onsuz yaşayamam sanıyor

evt herkese ıyı olabılır ama önemlı olan benım ne hıssettığım

bana neler yaptığı

aslında beğenılmeyecek bırı de değilim ndn böyle oldu anlayamıyorum

sanırım hiç bi erkek için fedakarlık yapılmamalı

Aklıselim davranmakta fayda var, kaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama boşanmaya karar vermek işin en basit yönü aslında, boşanmak için dava açıldığında başlıyor ikilemler, acabalar, kadınlar eşlerinden nefret edecek hale bile gelseler o duruşma salonuna girip boşanmayı resmileştirmek ruhen hiçte kolay birşey değil, eğer ayrılacaksanız aklınızda hiçbir soru işareti kalmamalı.

O yüzden konuşmanızdan yanayım.

Eşiniz haklı mı değil, bir erkek ne şartlarda olursa olsun karısını evden kovamaz, küfür edemez, eşine evliliğine kıymet veren bir erkek konuşmaktanda kaçmamalı, konuşmak istemezse hiç üstelemeyin ama benden size bir abla nasihati, eğer ayrılmaya karar verirseniz boşanmak için evi de terk etmeyin, bu evliliği yürütmek istemeyen avukata git diyen eşiniz, o toplanıp gitsin evden.

evt işin kötüsü ben memlekette değilim.kimsem yok burda
29 yaşındayım beş seneyı geçtı evlılığım

boşanmak çok zor ablam boşandı her anına şahıt oldum.

bu arada o söylediği sözler için bana 'uyuyordum sen hışımla seslenınce uyku sersemı ağzımdan çıktı,sinirle söyledim' diyecek

ben eşimi az tanıyorsam bana söyleyeceği tek şey bu

ailesiyle görüşmuyor benım yüzünden (benı istemıyorlar) onlarla görüşmeyı kestim senın için.benım için değerını hala anlayamıyorsan benım söyleyecek anlatack birşeyım yok' demiş msjımda

benden beklıyor, aklında başka birşey var yada ailesini sorun yapıyor bakalım anlayacağım ne istiyor

tek tek fıkrını yazmışsın teşekkur ederım.

o masadan kalkmak istemıyor bozuldum. o masayı değiştir demem eşimi rahatsız oluyor

benım hoşlanmadığımı bılmese kadınlarla sohbet muhabbet sular seller gibi olur

şuan durumlarını bılmıyorum

herkesle samımı olması benı çok rahatsız edıyor

insan bıraz kendını gerı çeker

konu ben olunca benden küçük tanıdıklarla muhabbetım onu rahatsız edıyor

sana da yazayım,fotoya gelınce adam benım saçımı farkettmıyor o kadını farkedınce bozuldum galıba

o hanımlar eşimi havada kapmaz bılıyorum

hanımların suçu yok ben eşime kızıyorum ve zamanında guvenımı sarstı

anladım. o zaman eşinizle konuşmaktan başka bir yol yok gibi. konuşurken de kıskanıyorum, çok samimi oluyorsun veya bana şöyle şöyle hissettiriyorsun yerine şunu şunu diyorsun rahatsız oluyorum, bana saygısız davranıyorsun şeklinde konuşun bence. yani üzülüyorum kırılıyorum dersen seni zaten rencide etmekten çekinmeyen adam bunlardan hiç etkilenmeyebilir. o yüzden kendine güvenerek seninle nasıl konuşması gerektiğini, davranışlarını düzeltmediği taktirde s. olup gitmesi gerekenin kendisi olduğunu söyleyin. ne kadar sert, özgüvenli ve soğuk konuşursan seni ezmeye o kadar çekinir bence. ona güçlü olduğunu hissettir. kendine güvenini topla. bir insana on kere özgüvensizsin dersen özgüvensiz olurmuş. eşinin dediklerinden etkilenme. özgüvensizliğinin tek sebebinin eşinin lafları olduğunu unutma. ilgini başka yönlere dağıt. bırak o seni kıskansın. sosyal ol, dışarı çık, hobi edin, gez. bırak o senin peşinden koşsun. kendini eşine mecbur hissetme. yani eşin etrafındakilerle mesafesini sen kızıyorsun diye değil öyle olması gerektiği için kurmayı bilsin. ona kısıtlayıcı tek bir cümle kurma. kurduğunda sonucunun evden gitmek olduğunu söyle, bilsin. ona göre davransın. anlatabildim umarım ne demek istediğimi.

anladım. o zaman eşinizle konuşmaktan başka bir yol yok gibi. konuşurken de kıskanıyorum, çok samimi oluyorsun veya bana şöyle şöyle hissettiriyorsun yerine şunu şunu diyorsun rahatsız oluyorum, bana saygısız davranıyorsun şeklinde konuşun bence. yani üzülüyorum kırılıyorum dersen seni zaten rencide etmekten çekinmeyen adam bunlardan hiç etkilenmeyebilir. o yüzden kendine güvenerek seninle nasıl konuşması gerektiğini, davranışlarını düzeltmediği taktirde s. olup gitmesi gerekenin kendisi olduğunu söyleyin. ne kadar sert, özgüvenli ve soğuk konuşursan seni ezmeye o kadar çekinir bence. ona güçlü olduğunu hissettir. kendine güvenini topla. bir insana on kere özgüvensizsin dersen özgüvensiz olurmuş. eşinin dediklerinden etkilenme. özgüvensizliğinin tek sebebinin eşinin lafları olduğunu unutma. ilgini başka yönlere dağıt. bırak o seni kıskansın. sosyal ol, dışarı çık, hobi edin, gez. bırak o senin peşinden koşsun. kendini eşine mecbur hissetme. yani eşin etrafındakilerle mesafesini sen kızıyorsun diye değil öyle olması gerektiği için kurmayı bilsin. ona kısıtlayıcı tek bir cümle kurma. kurduğunda sonucunun evden gitmek olduğunu söyle, bilsin. ona göre davransın. anlatabildim umarım ne demek istediğimi.

ne güzel anlattın.yazdıklarıma dıkkat etmeden diken üzerınde yazıyorum sabahtan berı evde

benımde ıstedığım tam olarak bu ben mesafe demeyeyım içinden gelsın istiyorum

kelımesı kelımesıne haklısın kırıldım dedikçe gözlerım doldukça hep daha fazlasını yaptı

ist.la yenı geldık ne mumkun onsuz birşeyler yapmam,bırlıkte gıderız benı bekle

canı ıstemez tek başıma birşeyler yapayım

gündüz hafıf makyaj yapıyorum tepkısı nereye gıttın oluyor

giyinmeyeyım süslenmeyeyım

arkadaşlar iş bul çalış demiş

üniversıte mezunu değilim ist gibi bir yerde 6 'da evde olacağım br iş olursa olurmuş ancaa...

önce sana saygı duysun sonra istediklerin de olur. ama önce bir saygı duymasını sağlaman lazım. sana saygı duyduktan sonra içinden gelir. nasıl ki iş arkadaşlarına saygısından kibar kibar konuşuyor? sana da saygı duyduğunda istediklerinin olma ihtimali daha yükselir. ihtiyacınız yoksa işten ziyade vaktini alacak hobi veya lokaller oluyor. en azından kafan dağılır eşine odaklanmazsın. bence her şey saygı duymasından geçiyor. sevgisini bile saygı duymadığı için gösterme ihtiyacını hissetmiyor olabilir. önce dik dur. seninle düzgün konuşmasını sağla. düzgün davranmasını. sonra sana saygısını geri aldığında seni elinde tutmak için de çabalamaya başlar. şuan dediğin gibi mahkum hissediyor muhtemelen.

Son düzenleme:
kızlar benimde derdime bir care bulun kafam allak bullak. tomjerry canım seninde sorunun büyük seni çok iyi anlıyorum birde bana söylenenleri duysaydınız ahh ahhhh. okudukca mesajları ben cok seyi sineme cekmişim diyorum :( bende eşimin çok üstüne düşüyorum nasıl yapayımda düşmeym bilemedmki??? suan o başka yerde ben başka yerde yaklaşık 15 gün ayrı kalacaz. peki sizce ne yapmalıyımda degerimi azda olsa anlamalı. aramıyımmı sormayımmı ne biliyim önerileriniz ne olur kızlar hadi banada yardm edin. bu durumu anlatmaya utandıgım için ayrı başlık acıpta derdimi paylaşamadm. sagolsun tomjerry açmış başlık hemen yazdım

erkeklere ne düşünüyorsan açık ve net söyleyeceksin imalardan surat asmalardan pek anlamazlar ince düşünce beklemeyeceksin canım sen biraz eşini kendi haline bırak kıskandığını falan çok belli etme içindekileri kavga etmeden söyle üstüne düşme umarım herşey yoluna girer:31:

diyecek bişey bulamıyorum.desem ne olacak ki içim ne biçim adam bunla yaşanırmı diyo ama yaşanır insanlar kimlerle yaşamıyor ki
sen boşver çok takılma ne hali varsa görsün ilgilenme yani onu ilgi alanından çıkar
istediğine istediği gibi baksın ne düşünürse düşünsün onu önemseme çünkü bu his seni psikolojik sıkıntılara sokacağa benziyor boşver
ve sen sadece o0nun istediği gibi ol kıskanma bakalım ilgisizliğin ne yapacak
sen elinden geldiğince iyi ol olki yuvan yıkılma durumun gelmesin
zira yeni gelenler gidenleri aratabilir
boşanmak çok riskli ve dinimizcede toplumcada hoş karşılanmıyor
ve her zaman ve her çağda yaşayan hemcinslerimiz gibi sus dinle ve sabırlı ol
bakarsın çok mutlu olmaya başlamışsınız he olmazmı?

kızlar benimde derdime bir care bulun kafam allak bullak. tomjerry canım seninde sorunun büyük seni çok iyi anlıyorum birde bana söylenenleri duysaydınız ahh ahhhh. okudukca mesajları ben cok seyi sineme cekmişim diyorum :( bende eşimin çok üstüne düşüyorum nasıl yapayımda düşmeym bilemedmki??? suan o başka yerde ben başka yerde yaklaşık 15 gün ayrı kalacaz. peki sizce ne yapmalıyımda degerimi azda olsa anlamalı. aramıyımmı sormayımmı ne biliyim önerileriniz ne olur kızlar hadi banada yardm edin. bu durumu anlatmaya utandıgım için ayrı başlık acıpta derdimi paylaşamadm. sagolsun tomjerry açmış başlık hemen yazdım

Hiç arama bence.
Hatta O aradığı zaman soğuk konuş,özledim falan deme.
Ne yapıp ettiğini o anlatmazsa sorma,konu açma O açsın.

Ne yapıyorsun derse güzel zaman geçirdiğine dair birşeyler söyle.
Mesela arkadaşlarımla buluştum veya arkadaşım gelmişti,kalan ikramlarla çay demledim,netten film izliyorum gibi.
Şöyle bir görsün ki yokluğu sana dokunmuyor,eksikliğini hissetmiyorsun,merak etmiyorsun :)
Bir düşünsün bakalım bu kadın beni özlemiyor mu,sevmiyor mu...Neden acaba desin.

Hiç arama bence.
Hatta O aradığı zaman soğuk konuş,özledim falan deme.
Ne yapıp ettiğini o anlatmazsa sorma,konu açma O açsın.

Ne yapıyorsun derse güzel zaman geçirdiğine dair birşeyler söyle.
Mesela arkadaşlarımla buluştum veya arkadaşım gelmişti,kalan ikramlarla çay demledim,netten film izliyorum gibi.
Şöyle bir görsün ki yokluğu sana dokunmuyor,eksikliğini hissetmiyorsun,merak etmiyorsun :)
Bir düşünsün bakalım bu kadın beni özlemiyor mu,sevmiyor mu...Neden acaba desin.

bu aksamdan bir deneyelim bakalm. Bugun hic aramadm msj atmadm onu kendi haline bıraktm. Aksam kesin arar ama. Belki ilk etapta acmam bile telefonu. 2 3 aramaya devm ederse dediklerini uygularım ;) tesekkür ederm canım

Yani kusura bakmayın ama adama hayatı zindan etmişsiniz. Baskı kura kura adama mail attırmışsınız, sonuc ortada.

-Bazı arkadaşlarımızla daha samimi oluruz. Ben herkese bey diye hitap ederken bana bazı erkek arkadaşlarım ismimle hitap etmeye basladı, ben de samimi olduklarımla ismiyle hitap ettim. Üstelik eşlerinin yanında.
-Çalışma ortamında, daha saygılı, daha özverili olmak zorundayız cünkü anlaşmazlığa düştüğümüzde hayat cekilmez olur, orda kimse babamızın oğlu/kızı değil, kimse bizi tolere etmez. Hepimiz evdeki hallerimizin bir tık üstündeyiz. Önceden babamn i,ş yerine gittiğimde, bütün hanım arkadaşları "harika bir baban var cok sanslısınız" derlerdi ama inanın babamın cekilecek tek bir davranısı bile yoktu.

Eşinizi bunaltmayın. Başlıktaki konuma siz kendi kendinizi sokuyorsunuz. Ortada mesele yokken evi terketmeye/ettirmeye calısıyorsunuz sonra da hicbişi olmamış gibi devam ediyorsunuz.

Ne istiyorsunuz, ona karar verin bence.

Arkadaşlarım merhaba

Konumu okuyan ilgilenen herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum

Ben özgüvensiz,pasif asalak biri miyim eşimin davranışları,tavırları psikolojık baskısı bunun için diye düşünüyorum.

Arada eşime mail gönderirim.Aşk sözleri karıkatür komik vs.
Bu maillerin hiçbirine cvp vermedi uzun süre hiçbirşey demedım.Artık dayanamayıp sorduğumda ‘sanki sen mi yazdın bır yerlerden alıntı şair mıyım ben ‘ dedi.Enazından insan cnm bu güzelmiş yazar neyse takmadım çok zaten bunu
Bıkmadan karşılık beklemeden maillerime devam ettım.Kendıne göre birkaç komik bulduğu mailler gönderdi bana .

Asıl konuma gelınce, geçen hafta eşimle tartıştık.Akşamüstü erken geldi ve uyudu.Maillerimi kontrol ederken eşimin gönderdiği maillerle beynımden vurulmuşa döndüm.Yazdıkları;
Kıskançlık, kin doğurur. Kin; başkalarında gördüğünüz nimetin varlığını çekememek ve yitirmesi için elinden geleni yapmaktır. Hırs ise, o insanın sahip olduğu nimete gıpta etmek ve var gücüyle, bütün enerjisiyle o nimetin aynısına sahip olmaya, o kişiye benzemeye ve bu konuda onu geçmeye çalışmaktır.---/// Bütün kötü tutkuların en kirlisi kıskançlıktır --///Kıskançlık ruhun hastalığıdır.-kıskançlık, alçaltan ve küçülten bir duygudur

Maillere önem vermeyen eşim,uğraşmış emek vermiş netten bunları bulmuş benim için. o kadar guzel şeyler gönderdim ona cvp yoktu meğer benımle ilgili neler düşünüyormuş

Uyurken seslendım ne demek bu yazdıkların dedim.O anda affedersiniz ‘s….git, gerizekalı’ dedi.ben gideceğim zaten diyince, cvbı ‘ avukata git’ oldu’.Aynen öyle yapacağım’dedım
İyice gerildim.Eşyalarını topla kafa dinleyeceğim bıraz sesını duymak, yüzünü görmek istemıyorum’ dedim.Kalkınca nerden çıktı bu şimdi falan dedi.

İlk 3-4 gün hiç konuşmadım hatta onunla yemek bıle yemedım.Şuan mecbur kalırsam konuşuyorum.Birkaç defa hiçbirşey olmamış gıbı davrandı.Hatta bırınde ndn hiç sorun yok gıbı davranıyorsun dediğimde ,düşündü ama cvp vermedı.
Bılıyorum benden beklediği hiç bir şey olmamış gibi davranmam ama yapmayacğım kendımı çok değersız hissettırıyor buna benzer birçok sorunum oldu zaten.

Şimdi size sorum;

Eşinize işyerındekı hanımlarla samimi olma demez mısınız?samımı olacak olsa rahatsız olmaz mısınız?Kötü nıyetlı değil hiçbiri özellıkle bana yapılan bir şey cvplarından sıkıldım.
İşyerınde bır hanım ismiyle hıtap ediyor tesadefen tlfda duydum.bey demeseı gerekmıyor mu?

Bıraz uzun bır masa düşünün ortaya uzun bır tahta konmuş,bu masayı üç hanımla paylaşıyor.

Daha öncekı konularımda ve yukarda söyledği kelımeler örnek.Bu hanımlar benım hakketmedığım saygıyı,hoşgörüyü hakkedıyor mu?Onlarla konuşurken ses tonu bıle değişiyor daha kıbar
Başka masaya geçmesını istedım daha önce.o masadakı adam çok konuşuyor aslında oturduğum yer daha ıyı dedi.

Bır konuda daha fıkırınızı almak istıyorum.Bır resım düşünün facede yarım çekılmiş ama uzaktan.fotoda yüzü zayıf saçları omuzda bır bayan.eşim fotoyu görür görmez tanıdı.

Aylar sonra aynı kişi başka foto.Boydan yüzü daha net,yanaklar daha dolgun saçlar göğüsleri geçıyor.bunu da eşim görür görmez tanıdı.

Rahatsız olduğum konu,eşim çok dikkatlı ben aynı kişi olduğunu anlayamadım ilk bakışta farkettı eşim.

Kendı kendıme düşünüyorum, omuzdan göğüse gelmesı saçların enaz bır sene sürse
Ne kadar dıkkatlı bu adam.daha altı yedı aydır göruyorsun bu kadını sen.üstelık samımıyetım yok diyor.

Ben mı abartıyorum. İnsanlara çok dikkat etmesınden nefret edıyorum bakmasından ne nıyetle bakıyor görüyor anlamıyor
Psikolojık baskı altında,beğenılmeyen ezık daha sayabıleceğim bırçok hissetırıyor eşim bana ve bu böyle gitmez 
Ben ne haldeyım arkadaşlarım???? 

valla arkadaşım yazdıklarını okurken ben bile bunaldım ne küçük şeyleri takıyosunuz kafanıza kocan da bunlardan bunalmış olabilir bende.

bide hala öyle mailler göndermek kaldı mı ya onlar bi 5 sene önce popüler değil miydi:) whatsapp'dan şarkı falan at bence o daha mod şimdilerde.

bide işyerindeki kadınlara ismiyle hitap etmesinde ne var ki anlamadım? düşün ki o insanlarla günde 8 saatini geçiriyor, konumları da aynıysa bey-hanım kalmıyor iş hayatında pek.

bence kendine hobi, meşgale bişeyler bul. kocana sardırma.

Eşinin sana saygı duymasının yolu sürtüşmek değildir, her şeyin bir yeri bir zamanı vardır. Uyuyan adama bu mail ne demek diye sorulmaz, gelecek cevap ters olacaktır, burası belli

İş yerindeki insanları kıskanmanın da bir alemi yok, hepimiz çalışıyoruz, bütün gün bir aradayız, samimiyetler doğuyor ama herkesin bir hayatı var işten çıkınca, insanlar işe bu niyetlerle gitmiyorlar. Keza abes karşılanacak bir durum yok anlattıklarında.

Sürekli kıskançlık, yakın markaj, ailelerle sorunlar zamanla saygıyı yok eder, sizde de öyle olmuş, senin için ailemle görüşmüyorum diyen bir adam dolmuş demektir. Biraz sakin olacaksın, kimse kimsenin tüm hayatı olmamalı, seninde eşinin de kendinize ait alanları olmalı. Eşin sana dışarıda ki insanlara davrandığı gibi davranmasın zaten, yabancıyla kurduğu diyalogla senin ki aynı olmamalı, sana daha fazla özenmeli ama bunun için sende ilişkine özen göstermelisin. Kendine güvenli, kendini geliştirebilen bir kadın olmalısın. Sürekli aynı şikayetler etrafında dönüp, gözünün üstünde kaşın vardan problem çıkaran bir eş saygı görmez. Umarım çabuk halledersiniz sorunları, şu aşamada boşanma düşündürecek bir durum yok bence.

Yani kusura bakmayın ama adama hayatı zindan etmişsiniz. Baskı kura kura adama mail attırmışsınız, sonuc ortada.

-Bazı arkadaşlarımızla daha samimi oluruz. Ben herkese bey diye hitap ederken bana bazı erkek arkadaşlarım ismimle hitap etmeye basladı, ben de samimi olduklarımla ismiyle hitap ettim. Üstelik eşlerinin yanında.
-Çalışma ortamında, daha saygılı, daha özverili olmak zorundayız cünkü anlaşmazlığa düştüğümüzde hayat cekilmez olur, orda kimse babamızın oğlu/kızı değil, kimse bizi tolere etmez. Hepimiz evdeki hallerimizin bir tık üstündeyiz. Önceden babamn i,ş yerine gittiğimde, bütün hanım arkadaşları "harika bir baban var cok sanslısınız" derlerdi ama inanın babamın cekilecek tek bir davranısı bile yoktu.

Eşinizi bunaltmayın. Başlıktaki konuma siz kendi kendinizi sokuyorsunuz. Ortada mesele yokken evi terketmeye/ettirmeye calısıyorsunuz sonra da hicbişi olmamış gibi devam ediyorsunuz.

hayatı zından mı etmişim eşime :(

peki benım hayatım,sarsılan güvenim

zorla mail göndermesı söz konusu değil,sadece bir kere sormuştum cvp vermiyorsun diye

ilk msjda bahsettiğim maildeki alıntılar kendi isteğiyle gönderdıkleri

çünkü bir gece önce atışmıştık bıraz sabah maili göndermiş

maılde yazılanlar hoşuma gıtmedı,benımle ılgılı neler düşünüyormuş haberım yoktu

bu arada işyerındekı hanımlarla bır derdım yok benım,derdım eşimle güvenmıyorum tahammul edemıyorum :(

valla arkadaşım yazdıklarını okurken ben bile bunaldım ne küçük şeyleri takıyosunuz kafanıza kocan da bunlardan bunalmış olabilir bende.

bide hala öyle mailler göndermek kaldı mı ya onlar bi 5 sene önce popüler değil miydi:) whatsapp'dan şarkı falan at bence o daha mod şimdilerde.

bide işyerindeki kadınlara ismiyle hitap etmesinde ne var ki anlamadım? düşün ki o insanlarla günde 8 saatini geçiriyor, konumları da aynıysa bey-hanım kalmıyor iş hayatında pek.

bence kendine hobi, meşgale bişeyler bul. kocana sardırma.

belki bizim tlfonlarımızda whatsapp yoktur.neyse mail çok sık kullanıyor işi nedenıyle o yüzden tercıhımdı

sorun mailler değil, yazdıkları düşündükleri ve yazdıkları hoş değildi

ona güvenmıyorum asla hemde

Eşinin sana saygı duymasının yolu sürtüşmek değildir, her şeyin bir yeri bir zamanı vardır. Uyuyan adama bu mail ne demek diye sorulmaz, gelecek cevap ters olacaktır, burası belli

İş yerindeki insanları kıskanmanın da bir alemi yok, hepimiz çalışıyoruz, bütün gün bir aradayız, samimiyetler doğuyor ama herkesin bir hayatı var işten çıkınca, insanlar işe bu niyetlerle gitmiyorlar. Keza abes karşılanacak bir durum yok anlattıklarında.

Sürekli kıskançlık, yakın markaj, ailelerle sorunlar zamanla saygıyı yok eder, sizde de öyle olmuş, senin için ailemle görüşmüyorum diyen bir adam dolmuş demektir. Biraz sakin olacaksın, kimse kimsenin tüm hayatı olmamalı, seninde eşinin de kendinize ait alanları olmalı. Eşin sana dışarıda ki insanlara davrandığı gibi davranmasın zaten, yabancıyla kurduğu diyalogla senin ki aynı olmamalı, sana daha fazla özenmeli ama bunun için sende ilişkine özen göstermelisin. Kendine güvenli, kendini geliştirebilen bir kadın olmalısın. Sürekli aynı şikayetler etrafında dönüp, gözünün üstünde kaşın vardan problem çıkaran bir eş saygı görmez. Umarım çabuk halledersiniz sorunları, şu aşamada boşanma düşündürecek bir durum yok bence.

onunla aynı evdeyım yaa şuan çok rahatsızım

ettiği küfürlerin harıcınde tartışırken söylediği farklı şeylerde var

içime sinmıyor şuanda hiçbirşeyi düzeltmek istemıyorum

bende çok doldum her söylediğime alaycı dalga geçer gibi cvplar

insanlar bu nyetle gıtmıyorlar işe demişsiniz ama ben eşimin niyetınden emin değilim

hiçbirşey olmamış gibi davranan eşim bu arada

kararım şuan için ona guvenmıyorum asla da guvenemeyeceğim

erkekler kıskanıldıklarını hissettiklerinde biryerleri kalkar afedersiniz.onun için tavsiyem kendi haline bırakın hatta ilgilenmiyor görünün.unutmayon her zaman kaçan kovalanır.

hayatı zından mı etmişim eşime :(

peki benım hayatım,sarsılan güvenim

zorla mail göndermesı söz konusu değil,sadece bir kere sormuştum cvp vermiyorsun diye

ilk msjda bahsettiğim maildeki alıntılar kendi isteğiyle gönderdıkleri

çünkü bir gece önce atışmıştık bıraz sabah maili göndermiş

maılde yazılanlar hoşuma gıtmedı,benımle ılgılı neler düşünüyormuş haberım yoktu

bu arada işyerındekı hanımlarla bır derdım yok benım,derdım eşimle güvenmıyorum tahammul edemıyorum :(

Eşiniz ne yaptı da bu denli sarstı güveninizi?

Back
X