Arkadaşlarım merhaba
Konumu okuyan ilgilenen herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum
Ben özgüvensiz,pasif asalak biri miyim eşimin davranışları,tavırları psikolojık baskısı bunun için diye düşünüyorum.
Arada eşime mail gönderirim.Aşk sözleri karıkatür komik vs.
Bu maillerin hiçbirine cvp vermedi uzun süre hiçbirşey demedım.Artık dayanamayıp sorduğumda sanki sen mi yazdın bır yerlerden alıntı şair mıyım ben dedi.Enazından insan cnm bu güzelmiş yazar neyse takmadım çok zaten bunu
Bıkmadan karşılık beklemeden maillerime devam ettım.Kendıne göre birkaç komik bulduğu mailler gönderdi bana .
Asıl konuma gelınce, geçen hafta eşimle tartıştık.Akşamüstü erken geldi ve uyudu.Maillerimi kontrol ederken eşimin gönderdiği maillerle beynımden vurulmuşa döndüm.Yazdıkları;
Kıskançlık, kin doğurur. Kin; başkalarında gördüğünüz nimetin varlığını çekememek ve yitirmesi için elinden geleni yapmaktır. Hırs ise, o insanın sahip olduğu nimete gıpta etmek ve var gücüyle, bütün enerjisiyle o nimetin aynısına sahip olmaya, o kişiye benzemeye ve bu konuda onu geçmeye çalışmaktır.---/// Bütün kötü tutkuların en kirlisi kıskançlıktır --///Kıskançlık ruhun hastalığıdır.-kıskançlık, alçaltan ve küçülten bir duygudur
Maillere önem vermeyen eşim,uğraşmış emek vermiş netten bunları bulmuş benim için. o kadar guzel şeyler gönderdim ona cvp yoktu meğer benımle ilgili neler düşünüyormuş
Uyurken seslendım ne demek bu yazdıkların dedim.O anda affedersiniz s
.git, gerizekalı dedi.ben gideceğim zaten diyince, cvbı avukata git oldu.Aynen öyle yapacağımdedım
İyice gerildim.Eşyalarını topla kafa dinleyeceğim bıraz sesını duymak, yüzünü görmek istemıyorum dedim.Kalkınca nerden çıktı bu şimdi falan dedi.
İlk 3-4 gün hiç konuşmadım hatta onunla yemek bıle yemedım.Şuan mecbur kalırsam konuşuyorum.Birkaç defa hiçbirşey olmamış gıbı davrandı.Hatta bırınde ndn hiç sorun yok gıbı davranıyorsun dediğimde ,düşündü ama cvp vermedı.
Bılıyorum benden beklediği hiç bir şey olmamış gibi davranmam ama yapmayacğım kendımı çok değersız hissettırıyor buna benzer birçok sorunum oldu zaten.
Şimdi size sorum;
Eşinize işyerındekı hanımlarla samimi olma demez mısınız?samımı olacak olsa rahatsız olmaz mısınız?Kötü nıyetlı değil hiçbiri özellıkle bana yapılan bir şey cvplarından sıkıldım.
İşyerınde bır hanım ismiyle hıtap ediyor tesadefen tlfda duydum.bey demeseı gerekmıyor mu?
Bıraz uzun bır masa düşünün ortaya uzun bır tahta konmuş,bu masayı üç hanımla paylaşıyor.
Daha öncekı konularımda ve yukarda söyledği kelımeler örnek.Bu hanımlar benım hakketmedığım saygıyı,hoşgörüyü hakkedıyor mu?Onlarla konuşurken ses tonu bıle değişiyor daha kıbar
Başka masaya geçmesını istedım daha önce.o masadakı adam çok konuşuyor aslında oturduğum yer daha ıyı dedi.
Bır konuda daha fıkırınızı almak istıyorum.Bır resım düşünün facede yarım çekılmiş ama uzaktan.fotoda yüzü zayıf saçları omuzda bır bayan.eşim fotoyu görür görmez tanıdı.
Aylar sonra aynı kişi başka foto.Boydan yüzü daha net,yanaklar daha dolgun saçlar göğüsleri geçıyor.bunu da eşim görür görmez tanıdı.
Rahatsız olduğum konu,eşim çok dikkatlı ben aynı kişi olduğunu anlayamadım ilk bakışta farkettı eşim.
Kendı kendıme düşünüyorum, omuzdan göğüse gelmesı saçların enaz bır sene sürse
Ne kadar dıkkatlı bu adam.daha altı yedı aydır göruyorsun bu kadını sen.üstelık samımıyetım yok diyor.
Ben mı abartıyorum. İnsanlara çok dikkat etmesınden nefret edıyorum bakmasından ne nıyetle bakıyor görüyor anlamıyor
Psikolojık baskı altında,beğenılmeyen ezık daha sayabıleceğim bırçok hissetırıyor eşim bana ve bu böyle gitmez 
Ben ne haldeyım arkadaşlarım???? 