• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi beğenmiyorum

ay Chery çok lezzetli görünüyor ama Türkiye'ye göre bayağı zengin diyeti bu ya
üzüldüm,
neyse bir şeyler daha yazarsam siyasetten ban alicam 😑

Yani orası öyle, amma karidesi çıkarır tavuk yaparım, mangoyu çıkarırım portakal yaparım mesela, asitli meyve salatada iyi gidiyor :KK71: Türkiye'de de gayet iyi sağlıklı öğünler var mesela köfte piyaz ayran, piyaz lif dolu protein var karbonhidaret var ufacık tefecik fasulye ama sağlık yuvası:)

Yani orası öyle, amma karidesi çıkarır tavuk yaparım, mangoyu çıkarırım portakal yaparım mesela, asitli meyve salatada iyi gidiyor :KK71: Türkiye'de de gayet iyi sağlıklı öğünler var mesela köfte piyaz ayran, piyaz lif dolu protein var karbonhidaret var ufacık tefecik fasulye ama sağlık yuvası:)
yok yok o konuda haklısın
sadece son zamanlarda güzel yiyeceklere ulaşmak zaten lüks ama asgari kazanan için neredeyse beslenmek bile lüks oldu ona üzüldüm
yoksa senlik değil, seninkiler leziz😎

Sporu yazmıyorum bile, spor çok önemli her gün çık yürü hiçbir şey yapamıyorsan. Eyyorlanmam bu kadar bol sans dilerim xoxo
Spor herkesin hayatının bir parçası olmalı zaten, 50 yaşındayım bu yaşıma kadar her gün düzenli olarak yürüdüm hala yürüyorum, kilolu değilim ama zaten spor kilo için yapılmaz, son zamanlarda yürüyüşlerime haftada 3 gün egzersiz de ekledim+birkaç senedir bisiklete binip turluyorum çünkü artık menopoza giriyorum kadınlar menopoza girince özellikle bel ve basen bölgesinde yağlanma olur, belin yağlanması da genel sağlığı riske sokabilir, ileriki yaşları sağlıkla karşılayabilmek için spor diyorum ✌️

bu adam muhteşem bir hekimdir , birebir kısa dönem hocam gibi yanındaydım.
ne diyorsa gözüm kapalı destekliyorum :KK200:

Yani şöyle şişmanlıkta dış görünüşü geçersek cok daha önemli bir konu var, yetişkinlerin çoğu beslenmeyi bilmiyor. Bence Türkiyedeki insanların çoğu makroları bilmiyor, besin gruplarını bilmiyor, lifli gıdaları tanımıyor, sonuç olarak da grupları dengeli dağıtmayı bilmiyor. Yavuz Hocanın tüm videoları izlenmeli bence de, kendisi de listeli diyetler çöp, başarı oranı çok az, hızlı verilen kilo hızlı geri alınıyor diyor tamamiyle doğru. 2 hafta 3 hafta 0 karbonhidrat yiyince zaten metabolizmanın pusulası şaşıyor, ekmek pizza evde ne var ne yoksa dizip yiyorsun verdiğin kiloları alıyorsun, onu yapmasan bile yine eski ve yanlış beslenme düzenine dönüyorsun. Valla o yüzden bu hocayı baştan aşağı dinlemek gerek.

Ablacım o konuna da o adamdan uzak dur yazdım, işyerine gelen danışana yavşayan adamdan hayır gelmez bugün sana yarın değişer müşteriye ... adam seni zayıf yanından vurmak istemiş rezillik yapmış.

Ayrıca hiç doğru değil, eti butu seven çok erkek var. Bana kilo al diyen olmuştu dhdgdgg, bir tanıdığım da Bihter karakterini beğenmiyordu mesela niye demiştim fazla Avrupai, Anadolu kadını seviyorum ben etli butlu olcak demişti sdhdhfhf
Merhabalar uzak durdum zaten,her yerden engelli..

Merhaba arkadaşlar,kendime baksam da beğenemiyorum.
Giyimi kuşam konusunda ne kadar özen göstersem de giydiklerimi yakıştıramıyorum.20 kiloya yakın fazlalığım var.Gitmediğim diyetisyen kalmadı.Bir haftadan fazla diyet yapamıyorum.iradeli değilim.Yok duygusal boşluk ,yok vs derken veremedik bir türlü.Benimle aynı durumda olanlar anlayacaktır beni,olmayanlar da gülüp geçecektir.
Depresif oluyorum diyet yaparken.Mutsuz oluyorum.Sorunlarım gün yüzüne çıkıyor.Sinirleniyorum.
Yemeğin verdiği mutluluk da anlık..ufak bir kaçamak da bugün gitti,yarın başlarsın diywrek o yarınlar gelmiyor.
Kilo fazlalığınız olunca da özgüvensiz oluyorsunuz.Kendimi beğenmeyince bir erkekle ilişkiden de kaçıyorum.Uzaklaşıyorum ,ya da başlamadan bitiyor.Ah bir kilo verebilsem.Üç aylık iş aslında.ama beceremiyorum..
Bir de erkekler kilo fazlalığı olan bayanları tercih eder mi?80 kiloyum da.
Beğenenler de oluyor.Ama sağlığınız için vermeye gayret edin.Ben 94 kiloyum.

Depresif oluyorum diyet yaparken.Mutsuz oluyorum.Sorunlarım gün yüzüne çıkıyor.Sinirleniyorum.
Yemeğin verdiği mutluluk da anlık..ufak bir kaçamak da bugün gitti,yarın başlarsın diywrek o yarınlar gelmiyor.
İnanın bende sigara kullandığımda aynı durumdaydım,gece bırakıyorum kesin kararlıyım hemde.sabah ilk iş markete sigara almaya koşa koşa gidiyordum.baktım olmuyor başaramıyorum hastanede doktor ilaç başardım.Dilerim sağlıklı bir şekilde diyet yapabilirsiniz🙏kilo kendinizi beğenmenize engel olmamalı .

Giyimi kuşam konusunda ne kadar özen göstersem de giydiklerimi yakıştıramıyorum.20 kiloya yakın fazlalığım var.Gitmediğim diyetisyen kalmadı.Bir haftadan fazla diyet yapamıyorum.iradeli değilim.Yok duygusal boşluk ,yok vs derken veremedik bir türlü.Benimle aynı durumda olanlar anlayacaktır beni,olmayanlar da gülüp geçecektir.
Kilo fazlalığınız olunca da özgüvensiz oluyorsunuz.Kendimi beğenmeyince bir erkekle ilişkiden de kaçıyorum.Uzaklaşıyorum ,ya da başlamadan bitiyor.Ah bir kilo verebilsem.Üç aylık iş aslında.ama beceremiyorum..
Bir de erkekler kilo fazlalığı olan bayanları tercih eder mi?80 kiloyum da..😌
Daha önce ben de 3 ayda 17 kilo verdim, kesinlikle kilo vermek bir kadını baştan aşağı değiştiriyor yeniden yaratıyor. Bence kilo verince siz de çok değişeceksiniz moral olarak da. Psikolojik olarak diyet yapamıyorsanız bir terapist eşliğinde profesyonel destek almanızı öneririm. Ondan sonra diyet listelerinin mantığı aynıdır. Ben aralıklı oruç şeklindeki diyet listeleri ile verdim. Diyetisyene gittiğinizde zaten uygun listeyi kendiniz de oluşturursunuz. Spor da önemli. Ben günde 1 saat eliptik bisiklet çeviriyordum. Gerçekten sıkılaştırıyor. Ama bu işin yüzde 80’i boğazını tutmaktır. Ben yiyeyim sonra spor yapayım eritirim olmaz. Günde 2.5 litre de su için mutlaka. Kilomuzu verdikten sonra da gidip istediğimiz kıyafet ve ayakkabıları da alırız oh mis gibi. Saçımızı yenileriz. 80 kilo çok değil, yaza bomba gibi girebilirsiniz. Hayatınızın baştan sonra değiştiğini göreceksiniz. ❤️🌸

Canım benimde 5 kilo fazlam var. Yapışmış kalmış veremiyorum. Bı alışkanlık var geceleri birşeyler yemeyi çok seviyorum. Dün eski fotoğraflarima baktım. Bundan sonra bir şey yemek isteyince eski fotoğraflarima bakıp yemiyorum geceleri bakalım etki edecek mi 🤣🤣🤣

Ben o kiloların daha fazlasından indim aşamalı olarak. Ama pandemi zamanı 80 den 60 lara düşmüştüm . Aşk hayatımda bir değişim olmadı açıkçası . Hala bekarım 😂 O zamanlar ben de kiloyla ilgisi olduğunu düşünürdüm ama zayıflayınca çok da olmadığını gördüm. Sadece fikir olarak eskiden bir erkeğin beni beğenmemesi böyle korkunç gelirken şu an çok da umursadığım bir şey değil açıkçası . Fiziksel beğeni çok değişken değil mi zaten ben de birilerini beğenmiyorum , normal bu diye düşünüyorum . Bunun sebebi de kendini beğenme bence. Kiloluyken kendimi beğenmiyordum , insanların da beğenmediğine ikna olmuştum o yüzden . Yani eğer zayıflamayı kafaya koymadıysanız kendinizi beğenmeye çalışmalısınız. Kendim de kilo veren biri olarak cidden zor bir olay olduğunu düşünüyorum. Yani ben yaptım aman ne var yapılır olarak bakamıyorum . Emek istiyor gerçekten . Ben o ara çok boştum ve kendime sarmıştım başarımın sırrını o kafa rahatlığı olarak görüyorum. Zayıflamak istiyorsanız önce mental olarak hazırlanmalısınız.

Kilo vermek yüzde doksan psikolojiktir. Kafada olayı başlatmadıkça gerçeğe dökemezsin. Önce psikolog şart diyorum.

Bununla alakalı bir film izlemiştim kadın kendini aynada zayıf görüyor bir kaza geçirdikten sonra ama aslında şişman bir kadın. O özgüvenle birçok erkeği kendine aşık ediyor. Aşık olanlar onun şişman olduğunu biliyor ancak onun özgüveni onları aşık ediyor. Görünüşünüz değil enerjiniz onları aşık eder bence. Siz kendinizi degerli ve özel görünce bunun enerjisini karşı cins de alıyor. Eminim çok güzelsinizdir

Psikolojik destek alıp diyete başlamanı öneririm.Ayrica kilolu seven de var.Ben kilolu erkek seviyorum mesela😁İlla biraz göbeği olacak derdim.

Bir ara bendede vardı kiloluyum o yüzden sevgilim yok kiloluyum o yüzden arkadaşım yok diye beynime kazımıştım. Sonra ne oldu zayıfladım ama hayatım gene aynıydı, gene aynı sümsük ben, gene sevgilim yoktu, gene çevremden arkadaşım yoktu. İşin özü sende bitiyor bu işler fiziğe bakmıyor. Bana ne oldu dersen 83 kiloyum 23 kilo fazlam var ama hayattan keyif alıyorum. Biraz bakış açımı değiştirdim sende dene istersen

Tabiki de bir erkekle varolabilecek insanlar değiliz ama artık aşk,sevgi vb duyguları tatmak istediğim için acaba bu durum mu engel diyorum.

Şu anki kilonuzdan +4 kg fazla iken, gittiğiniz diyetisyenle flörtleşme yaşamıştınız. Mevcut kilonuz duruma engel olsa, diyetisyeninizle flört durumunuz da olmazdı.

Back
X