Kendimi berbat hissediyorum, erkek arkadaşımla ayrılmak üzereyiz:(

valla arkadasim anladigima göre erkek arkadasin bi emek sarfetmiyor, hic bi fedakarlikta bulunmuyor,
ben degisemem beni ceken böyle cekicek diyor kisacasi :delphin:
adim atan ve fedakarlik yapan sadece sensin
bu böyle yürümez
ben olsam cekemezdim valla benneyaptımki
sende hic cekme, cünkü hicbi erkek aci cekmeye deymez.. :delphin:

canını acıtmak istemem ama bir erkeği ne yaparsan yap değiştiremezsin....
o da değişmicek.. sen neden 3 yıl deyip üzülüyorsun ki.. 30 yıl olunca ve hala bunca huzursuzluğu güvensizliği yaşıyor olursan ne düşüneceksin...

ayrıl bırak demek burdan kolay seni anlıyorum birde onu sana sormak gerek... yaşayan bilir tabi ancak.. ama diyorum ya canını acıtmak istemem ama o çocukla pekte parlak bişeyler düşünemedim yazdıklarını okuyunca :( karar senin tabi...

hem zaten o seni gözden çıkarmış baksana.. anlaşamıyorsak ayrılcaz diyerek.. tabi yurtdışı olayı var rahat rahat fink atmak varken oralarda.. bırak gitsin canım sende kafanı toparla ve önüne bak.. bi arkadaşımız çok güzel bişey demiş: belki de ona takılıp kaldığın süre boyunca hayatının anlamı olacak insanın zamanından çalıyorsundur ne dersin?? ben düşün derim çünkü bu olayın bir benzerini yaşayıp olayın üzerinden 9 ay geçtikten sonra evleneceği insanı bulan birini tanıyorum... :):)

hakkında hayırlısı...

çok teşekkür ederim arkadaşlarr mutlu oluyorum böyle fikir verenleri gördükçe:) az önce msj attı hala umut var uğraşıcam elimden geleni yapıcam diye, artık sorun uğraşması değil hani hakkını yiyemem uğraştığı şeyler çok oldu ama bu uğraştıkları bnm kaprisim fln değil ztn yanlış olan şeyleri düzeltmesiydi. bir de msjda bana şart koşması kötü msjda şöyle yazmış, tamam aşkım düşün ona göre ya tamam de ya devam de ama bitti diyorsan da bundan sonrası için bi tartışmada yoruldum, tükendim birikti içimdekiler deme demiş, ama bu mümkün değill keşke format atar gibi silinebilse bunlar dedim ona o da o zaman sen de hayatına format atar başkasını bulursun diye bi cevap verdi. şimdi ben mücadele edicem uğraşıcam diyen birisinden beklenecek söz mü bu :( bazen cidden sabır deniyor çok üzülüyorum içime oturuyor, ama beni mutlu edicek şeyler bulmaya çalıştı hep hakkını yemek istemiyorum uğraştıda. bence sorun tamamen kişilik. aşırı abartıyor laf sokuyor..::( çook zoruma gidiyor artık, içimi dökmek istiyorum mesela bi tartışmada özellikle biz ayrıyken eski sevgilisine yazdığı için güvenim sarsıldı ayrıldık 1haftaya yazmış kıza, (hernekadar arkadaşçaydı die yemin etsede) güvenim sarsıldı fln diyordum yurtdışından korkuyorum falan derken senin için o kdr uğraştım, hiç 2. kız muhabbeti yapmadım millet yaparken bu kdr dürüst oldum sana senin dediğine bak hakkımı helal etmiyorum dedi mesela ben şok oldum, sonra o özür diledi falan ama bi kere kızınca bu kdr ciddi laflar söylüyor bu şekilde 3-4kez ağır sözleri oldu artık bu konuda da güvenemiyorum üzülücem çünkü:(:(:(

ben sağlıklı bir gidişat göremiyorum ilişkinizde.. bir insan yedisinde neyse yetmişinde de o olacak..... keşke yeter diyebilecek cesareti gösterebilsen..

Back
X