Kendimi berbat hissediyorum, psikolojim hiç iyi değil.

mavikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
4.748
4.508
133
2 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz çocuğumuz olmadı malesef. Ilk yıl bu kadar kafama takmadım olur boşver dedim kendi kendime zamana bıraktım. Ama baktım bu sefer eşimle didismeye başladım psikolojim hiç iyi değil aslında herzaman olmuyor böyle. Ama öyle oldum ki herkese herşeye ağlamaya başladım çok duygusal oldum. Cevremizde 5, 6 kişi hamile kimisi doğum yaptı bizle birlikte evlenen herkesin çocuğu var kesinlikle isyan etmiyorum ama artık bende bi aile olmak istiyorum. Eşimle kavga ettiğimizde kavga ettiğimz şeye ağlamıyorum direk çocuk konusu geliyo aklıma ona ağlıyorum. 40 yıl düşünsem bu çocuk olayına ağlayacağım aklıma gelmezdi. Hiç dışarı çıkmak istemiyorum asosyal oldum çıktım. Ben böyle değildim evde durmayan cıvıl cıvıl bi insandım. Ne olduysa şu bir yılda oldu bana herşeyi anlık keyif alıyorum bırdaha keyif almıyorum anında bitiyor. Sürekli dua halindeyim hatime başladım rahatlamak için allaha yöneldim. Özür dilerim okuyanlara böyle benm gibi çok konu okuyoruz burda bunları yazarak içimi dökmek istedim biraz rahatladım
. Okuyanlar benm için dua edebilir mi ağlamaktan kendimi alamıyorum

Canım 2 yıldır bızımde olmuyor zaman zaman bende boyle oluyorum. Tedavi goruyormusun

Sendeki üzüntü değil panik olmuş gibi. Takmamaya başla. Tedaviye başla ve ucunu bırakma. Olur inşallah. Ayrıca stress bu durumlarda da hiç iyi olmuyor.

Her şeyde bir hayır vardır. Üzülme. Hasta bir çocuğun da olabilirdi, belki şu anda vücudun hamilelik ve doğum için hazır değil. Bi arkadaşım da çok üzüldü 2 sene bekledi bi baktık ikizioldu. İkisini birden çıkarıcak aradan. Yani içini ferah tut. Kabul olan duaya 1 kere seviniyorsak kabul olmayan ( olmuyor gibi görünen) duaya 2 kere sevinmek gerek. Hayır getirmeyecek demekki. Sen rahat ol.tam da zamanında gelecek o bebek inşallah emin ol bundan. İki sene gayet ideal bir zaman çocuksuz geçirmek için. Zehir etme eşine de kendine de. Gez toz. Olunca çıkamayacaksın hemen zira:))

Canım 2 yıldır bızımde olmuyor zaman zaman bende boyle oluyorum. Tedavi goruyormusun
6 ay önce klomen ictim hamile kaldım. Düşük yaşadım. 2 ay sonra tekrar klomen ve çatlatma iğnesi oldum hamile kalamadım. Önümüzdeki ay rahim filmi cekilcem. Ondan snra femara verecek sanırım doktorum

Insallah bir bebeginiz olur.

Ama mutlu bir evliliginiz varken, sirf cocugu bu kadar takinti yapip, su ani hem esinize hem kendinize zehir etmeniz uzucu.

Inancli biriymissiniz. O ol derse olacak, biliyorsunuz yani. Olursa da imtihan, olmazsa da imtihan. Keske mutlulugu bir tek cocuga endekslemeseniz.

Siz secici baktiginiz icin herkes hamile gibi geliyor. Benim de cevremde 3o yasin uzerinde bir suru bekar var mesela.

öncelikle eşinizden bunun acısını çıkaramazsınız. böyle şeyler birbirine kenetlenerek çözülür onu bu şeklilde kendinizden soğutarak olmaz ki.kendinize gelin ve gerçekten hayata karışmay çalışın.siz konuyu taktıkça dert ediniyorsunuz.bakın yaz geldi eşinize odaklanın.herşeyin bi doğru zamanı vardır.
bakın benim halam 60 yaşında filan ve hiç çocugu olmadı.ablam evlendiğinde 5yıl boyunca sürekli tedavi gördü ve artık vazzgeçtiği bir anda hamile kaldı.
size tavsiyem hazır yaz gelmişken cıvıl cıvıl halinize geri dönmeniz ve eşinizi kendinize tekrar aşık etmeniz :)

1 yıldr gluopchage içiyorum. Aralık ayında ilk defa klomen kullandım hamile kaldım düşükle sonuçlandı. Mart ayında klomen catlatma ignesi kullandım olmadı. Önümüzdeki ay rahim filmi çekilip yeni tedavi yöntemi düşünecez doktorum la bu arada iki buçuk Aydr da inofolic kullanıyorum

Sendeki üzüntü değil panik olmuş gibi. Takmamaya başla. Tedaviye başla ve ucunu bırakma. Olur inşallah. Ayrıca stress bu durumlarda da hiç iyi olmuyor.
Kesinlikle katılıyorum. Takmamaya çalışıyorum azmediyorm tedavinin peşini bırakmamaya çalışıyorum. Rabbim verecek inşallah

Her şeyde bir hayır vardır. Üzülme. Hasta bir çocuğun da olabilirdi, belki şu anda vücudun hamilelik ve doğum için hazır değil. Bi arkadaşım da çok üzüldü 2 sene bekledi bi baktık ikizioldu. İkisini birden çıkarıcak aradan. Yani içini ferah tut. Kabul olan duaya 1 kere seviniyorsak kabul olmayan ( olmuyor gibi görünen) duaya 2 kere sevinmek gerek. Hayır getirmeyecek demekki. Sen rahat ol.tam da zamanında gelecek o bebek inşallah emin ol bundan. İki sene gayet ideal bir zaman çocuksuz geçirmek için. Zehir etme eşine de kendine de. Gez toz. Olunca çıkamayacaksın hemen zira:))
Çok teşekkür ederim :)) içim ferahladi valla :) doğru diyorsunuz ama bu insan nefsi yokmu istiyor işte kör olası nefs .
Şimdi olsa çocuğum dünyanın en mutlu insanı olurdum çünkü tam zamanında ve bu kadar beklemisken....
İnşallah rabbim ol der ve olur

Insan en cok istediği sey ile imtihan edilirmis. Herseyin bir zamanı var buna inanin kuzenim evliliginden 10 sene sonra doktorlar olmaz dedigi halde ikizlerine hamile kalmıştı yani herseye bir zaman vermis Allah bu zamanin istesekte istemesekte dışına cikamayiz. Rabbim insallah hayırlı bir evlat nasip eder size ve anne olmak isteyen herkese.

Bu gibi meseleler icin caninizi siktiginiza degmez, esinizin haberi olmasina gerek yok gidin bir kadin doguma arastirmaya alinin duzenli ve periyodik tarihlerinizde iliskiye girin; tip diye bir sey var her konuyu kendinize dert etmeyin! :)

Insallah bir bebeginiz olur.

Ama mutlu bir evliliginiz varken, sirf cocugu bu kadar takinti yapip, su ani hem esinize hem kendinize zehir etmeniz uzucu.

Inancli biriymissiniz. O ol derse olacak, biliyorsunuz yani. Olursa da imtihan, olmazsa da imtihan. Keske mutlulugu bir tek cocuga endekslemeseniz.

Siz secici baktiginiz icin herkes hamile gibi geliyor. Benim de cevremde 3o yasin uzerinde bir suru bekar var mesela.
Doğru diyorsunuz hiç bu bakış açısı ile bakmamıştım. Aslında bu konuyu da insanlarda görüş bilgi almak için . Doğru muyum sizce diye fikir almak için. Doğru söylüyorsun insan neyi görmek istiyorsa onu görüyor. Niyeyse mutlu olmam için çocuk gerekiyor çünkü herkes çevremdeki herkes işte bi çocuğun olsa çok mutlu olursun çocuk hersey dır. Tüm sevgiler yalan çocuk aşkı gerçek. İyiki çocuklar var çocuk çocuk çocuk. Kaynanam in bi arkadaşı var kadının çocuğu olmuyor esinde sorun var. Geçende kadın rahatsızlandı neden noldu neyi var dedim. Hasta işte çocuğu da yok ya üzüntüden dedi :) insanlar çocuk çocuk diye diye beni de bu hale getirdiler. Çocuk delisi oldum çıktım

öncelikle eşinizden bunun acısını çıkaramazsınız. böyle şeyler birbirine kenetlenerek çözülür onu bu şeklilde kendinizden soğutarak olmaz ki.kendinize gelin ve gerçekten hayata karışmay çalışın.siz konuyu taktıkça dert ediniyorsunuz.bakın yaz geldi eşinize odaklanın.herşeyin bi doğru zamanı vardır.
bakın benim halam 60 yaşında filan ve hiç çocugu olmadı.ablam evlendiğinde 5yıl boyunca sürekli tedavi gördü ve artık vazzgeçtiği bir anda hamile kaldı.
size tavsiyem hazır yaz gelmişken cıvıl cıvıl halinize geri dönmeniz ve eşinizi kendinize tekrar aşık etmeniz :)
Haklısın galiba çok teşekkür ederim :) yüzümde tebessüm sağladın. Bazen diyorum ki ya tamam bu çocuk inşallah olacak ama ne zaman olacak bana deseler 5 yıl 10 yıl beklerim. Ki zamanını bileyim. Sonra saçmalama salak misin diyorum kendi kendime. Ama iyi ki sizler varsınız burda herşeyi rahat rahat anlatabiliyorum yoksa daha kötü olurdum. Eşimle aramızı düzelttim. Ki eşimde benm gibi çocuk sevdalısı değil. Olursa olur olmazsa olmaz diyor

Insan en cok istediği sey ile imtihan edilirmis. Herseyin bir zamanı var buna inanin kuzenim evliliginden 10 sene sonra doktorlar olmaz dedigi halde ikizlerine hamile kalmıştı yani herseye bir zaman vermis Allah bu zamanin istesekte istemesekte dışına cikamayiz. Rabbim insallah hayırlı bir evlat nasip eder size ve anne olmak isteyen herkese.
Her şeyin vakti zamanı var bunun bilincindeyim ama işte insanoğluyum biseye takmadan edemiyorum edemiyoruzn :( ama iyi olcak herşey inşallah. İnanıyorum herşey güzel olacak bu da benm sınavım. Ve çocuğum olduğunda ben onun kıymetini hersey den çok bilicem

Çok teşekkür ederim :)) içim ferahladi valla :) doğru diyorsunuz ama bu insan nefsi yokmu istiyor işte kör olası nefs .
Şimdi olsa çocuğum dünyanın en mutlu insanı olurdum çünkü tam zamanında ve bu kadar beklemisken....
İnşallah rabbim ol der ve olur

Canım:) ferahla tabi. Bu yıllar, bu yaşlar geri gelmeyecek. Rabbim en doğru zamanda ol diyecek ve oluverecek. Ben o kadar çok yaşadım ki doğru zamanı benim değil rabbimin iyi bildiği gerçeğini. Bak mesela ben hep 2 bebek üst üste hayal ettim bekarlığım ve evliliğim boyunca. Biri daha bebeklen öbürü gelsin. İkinci hayalimse her çocuğumda ücretsiz izin alayım hepsini kendim büyüteyim belli bir yaşa kadar. Üst üste de olacak ya, bikaç yıl çalışmayacağım. Evde boy boy benek büyüteceğim sözde:) ben planları yaptım oh! 2. Bebek çalışmalarına giriştim tam da vaktinde hamile kaldım ki ilk izin biter bitmez doğum yapıcam izne devam edicem. Bi baktık ben ölm tehlikesiyle ameliyathane kapısındayım. Çok kanamam olmuş içerde. Ölmesem bile rahim alınacak, o olmazsa yumurtalık ve tüp kesin. Sen bunu böyle takıntı haline getirir bi de çok bilirmiş gibi tarihlere varana kadar planlar mı yaparsın? Bak kulum dedi rabbim bunlar da var hayatta, hayırlısını iste, benden iste. Rabbim yardım etti ölmedim. Rahim de duruyor yumurtalık da. Tüp tanınmayacak hale geldiği için vedalaştık kendisiyle:) ben nasıl yavrumu bırakıp çalışıcam bebek de gitti derken bir baktık eşim yurtdışına görevlendirildi. 2,5 yıl:)) o sebeple değil bu sebeple yavrumun başındayım. Kaybettiğim bebeğe ve tüm o olanlara da üzülmüyorum. Rabbim şefaatçi olacak bir evlat gönderdi benden önce oraya. Araştırıp soruşturdum anne karnında düşen bebek de şefaatçi olurmuş. İsmini koydum yavrumun gitti. İşte bunun için çok mutlu ol. Allah sana hayırlı olan sağlıklı olan evladı versin.

Her şeyin vakti zamanı var bunun bilincindeyim ama işte insanoğluyum biseye takmadan edemiyorum edemiyoruzn :KK43: ama iyi olcak herşey inşallah. İnanıyorum herşey güzel olacak bu da benm sınavım. Ve çocuğum olduğunda ben onun kıymetini hersey den çok bilicem
Sabret muhakkak Rabbim tattiracaktir annelik duygusunu ama stres yapma sen sıkıntı yaptıkça isler dahada zorlaşır. Insallah tez zamanda bebisin olur canımm.

Sabret muhakkak Rabbim tattiracaktir annelik duygusunu ama stres yapma sen sıkıntı yaptıkça isler dahada zorlaşır. Insallah tez zamanda bebisin olur canımm.
Coook teşekkür ederim Allah razı olsun. İnan tek içimi dokebildigim yer burası. Kimseye anlatamadığım anlatsam da anlamıyorlar ki. Stres aslında yapmıyorum stresim şu yönde yani çocuğum hiç olmazsa diye stres yapıyorum. Yoksa beklerim her türlü. Neyse sağolun daha iyiyim herkesin sayesinde

Maşallah ne güzel kuzeniniz için çok sevindim. Bende peşini bırakmcam bu işin her türlü tedavi yöntemini denicem olana kadar

Back
X