Kendimi berbat hissediyorum, psikolojim hiç iyi değil.

merhaba, yazdıklarını okuyunca cok uzuldum bende benzer durumdayım. uzulme arkadasım. 1 yıl olmus gercı belkı olmustur bebısın ama ınan kı uzulme hersey de var bır hayır.

Bu konuyu yazdıktan 1 ay snra hamile kaldım çok şükür :) şu an bebeğim kucağımda 2 aylık. Rahim filmi çekTrdikten hemen sonra hamile kaldım. Allah herkese nasip etsin insallah

Insallah bir bebeginiz olur.

Ama mutlu bir evliliginiz varken, sirf cocugu bu kadar takinti yapip, su ani hem esinize hem kendinize zehir etmeniz uzucu.

Inancli biriymissiniz. O ol derse olacak, biliyorsunuz yani. Olursa da imtihan, olmazsa da imtihan. Keske mutlulugu bir tek cocuga endekslemeseniz.

Siz secici baktiginiz icin herkes hamile gibi geliyor. Benim de cevremde 3o yasin uzerinde bir suru bekar var mesela.

evet seçiçi baktığından dolayı.
ben evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım, çevremde herkes ay ne acele ettin demişti mesela.
daha 2 yıllık evliler, geç falan değil asla.

evet seçiçi baktığından dolayı.
ben evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım, çevremde herkes ay ne acele ettin demişti mesela.
daha 2 yıllık evliler, geç falan değil asla.

Merhaba bu konunun sahibiyim bu konuyu açtıktan 1 ay snra hamile kaldım ve bebeğim şuan kucağımda 2 aylık :)
Keşke o çevreden bende de olsaydı . Çocuk yapma daha erken deselerdi ama psikolojimi bozdular resmen. Çok şükür oldu bebeğim allah herkese nasip etsin

Merhaba bu konunun sahibiyim bu konuyu açtıktan 1 ay snra hamile kaldım ve bebeğim şuan kucağımda 2 aylık :)
Keşke o çevreden bende de olsaydı . Çocuk yapma daha erken deselerdi ama psikolojimi bozdular resmen. Çok şükür oldu bebeğim allah herkese nasip etsin

Çok sevindim, güle güle büyütün bebeğinizi:)

Back
X