Kendimi Berbat Hissediyorum.....

inşalah canım bende bugün tartıda 56yı gördüm ama tokken bakalım sabah aç karnıma tartılırım.yediklerime bende bugün dikkat etmedim akrabalar geldi :)) yarın yine sıkı yönetime dönücem beraber zayıflarız güzelce :)) be sirkeli suyu denedim yazın ama işe yaramadı bende bıraktım zaten tadı kötü :D spor içinse yürüyüş yapıyorum bide günde 250 mekik çekiyorum :))

aa canım 5 günde 4 kilomu verdin?
çok az yiyorsun ya nasıl duruyorsun?
senin yediklerin benim yediklerimin onda biri degil!

48 kıloydum ve unıversıteye gelınce ıkı yılda 70 kılo oldum sureklı gece yıyorum ve fast food beslenıyorum ama suan eve cıktım ve ıstedıgım yemegı yapabılırım. 1.60 ım ve 70 kıloyum bende sızlerle bırlıkte zayıflamak ıstıyorum belkı bu benı dahada hırslandırır.sarımsak cayı aldım ınternetten ama bı faydasını goremedım spor dısarda yapamıyorum ama evde onerebılcegınız hareketler varsa beraber baslayabılırız:)

48 kıloydum ve unıversıteye gelınce ıkı yılda 70 kılo oldum sureklı gece yıyorum ve fast food beslenıyorum ama suan eve cıktım ve ıstedıgım yemegı yapabılırım. 1.60 ım ve 70 kıloyum bende sızlerle bırlıkte zayıflamak ıstıyorum belkı bu benı dahada hırslandırır.sarımsak cayı aldım ınternetten ama bı faydasını goremedım spor dısarda yapamıyorum ama evde onerebılcegınız hareketler varsa beraber baslayabılırız:)

evde spor olarak sadece mekik çekiyorum genelde dışarda koşarım ya da yürürüm :) tabiki gel aramıza :))

Back
X