- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
Korunamadığımı söylemedim ama,Yani siz istemiyorsunuz?? Niye korunmadınız ki ozaman?? Eşinizde destekçi bebeğin zorluguda yokmuş size altından kalkarsınız elbet üzülmeyin yani ne diyelimki başka
Çok teşekkür ederim.Neden olumsuz yorum yapalım ki? Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla büyütün evlatlarınızı.
2. Çocuk evet 2-3 yıl sonra düşünüyordum.Madem uyumlu bir bebek, 2. Çocuk zaten düşünüyorsanız rahata alışmadan bu da aradan çıkar. İyi düşün iyi olsun.
hayırlısı olun inşallah sessiz sakin evlatlarınız sizi üzmeden büyür hayırlı evlarlar olurlar:)selamlar kızlar.
Aslında tam olarak nasıl yazacağımı bilmiyorum.
Çok sinirli üzgün değişik hissediyorum.
6 aylık oğlum var. Bana hiç zorluğu yok nasıl desem hiç ağlayan bir bebek olmadı.
Bazen görüyorum ağlayan bebekleri çok şaşırıyorum. Zaten herkes senin oğlun niye hiç ağlamıyor diyorlar. Kısacası oğlumun bana öyle pek zorluğu yok.
Prematüre benim oğlum 34+5 te dünyaya geldi.
Dün bir test yaptım öyle hayali çıktı çizgiler.
Neyse bugün 2 saat önce de yaptım ve inanamıyorum.
Şok oldum dondum bacaklarım kollarım uyuştu.
Çok ağladım. Eşim zaten çok sevindi.
En büyük destekçim hep eşim oldu o konuda sıkıntı yok.
Olumlu veya olumsuz her türlü yoruma açığım kızlar.
Daha da ne yazacağımı bilemedim.
Bak canm senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var şükret haline güzel bi evliliğin varsa bi bebişin daha olsun ne güzel.zorlanırsın elbette ama her dert böyle güzel olsa keşke bide böyle düşünKorunamadığımı söylemedim ama,
İstemiyorum deyip büyük konuşma olayına girmek istemiyorum zira,büyük konuştuğum ne varsa başıma geldi. Teşekkür ederim.
Amin amin çok teşekkkür ederim çok duygulandım..hayırlısı olun inşallah sessiz sakin evlatlarınız sizi üzmeden büyür hayırlı evlarlar olurlar:)
Çok şükür herhangi bir sıkıntı yok.Maddi sıkıntı, kariyer planı, geçimsizlik yoksa
Düşünülür
Zaten karar vermek için bi süreniz var,
İlk günden içiniz kararmasın
abimler arasındada bu kadar fark var beraber büyümüş oyun arkadaşı olmuşlar birbirlerine annem hep söylerdi çok rahat büyüdüler diye inşallah öyle olur sizin içinde:)Amin amin çok teşekkkür ederim çok duygulandım..
Ayy böyle bir mesajı duymaya çok ihtiyacım vardı.Hiç boşa ağlayıp sızlanma. Evet çok zorlanacaksın, uykusuz kalacaksın, evin darmadağın olacak, sıcak çay içemeyeceksin falan filan. Ama hepsine değecek inan bana.
İki çocuğumun arasında 15 ay var ve senin gibi beynimden vuruldum. 9 ayı zehir ettim kendime. Şimdi ufaklık 5 yaşında, iyi ki doğurmuşum. İkisine birden sarıldığımda bulduğum huzur hiçbir şeyde yok.
Eşine çok iş düşüyor. İnşallah benim eşim gibi çok yardımı dokunur sana. Sağlıkla al kucağına evladını.
Yani siz de gönüllüsünüz :)Çok şükür herhangi bir sıkıntı yok.
Tek sıkıntı yurtdışındayım annemi getireceğim bu kez. Onun dışında kariyerim çocuk bakmak oldu zaten :)
Ayyy amin inşallah çok teşekkür ederim gerçekten.abimler arasındada bu kadar fark var beraber büyümüş oyun arkadaşı olmuşlar birbirlerine annem hep söylerdi çok rahat büyüdüler diye inşallah öyle olur sizin içinde:)
Dediğim gibi beklemiyordum.Yani siz de gönüllüsünüz :)
Ohoo 5 tane daha doğur senAyy böyle bir mesajı duymaya çok ihtiyacım vardı.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size inşallah.
Eşim zaten bir ev kadını kıvamında haftada 1 ben yemek yaparım geri zamanlar hep eşim kendi ütülerini dahil. Bana sadece ev temizliği bebek kalıyordu.
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?