Kendimi bilemedim bir duygunun içinde kaybolmuş hissediyorum

Bak canm senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var şükret haline güzel bi evliliğin varsa bi bebişin daha olsun ne güzel.zorlanırsın elbette ama her dert böyle güzel olsa keşke bide böyle düşün
Oyyy çok teşekkür ederim. Yorumlar bana en iyi gelen şey oldu bugün.
Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

Ohoo 5 tane daha doğur sen

Şaka bir yana gerçekten hiç korkma. Arada seni dinlendirecek birileri çıkarsa hiç kaçırma fırsatı.

Temizliğe falan da yardımcı çağırırsan bitti gitti zaten.
Çok sağol hiç güleceğim yoktu
Ayda bir camları temizlemeye yardımcı geliyor zaten. Evim dubleks ama küçük fazla büyük değil.
Temizlik için zaten 2 ayda bir bayan geliyordu.
Artık almıyorum ben yaptığım zaman daha temiz üstelik çok ücret alıyorlar. Türkiye gibi değil.
Koltuk altları temizlemezler. Sandalyeye çıkmazlar ne bileyim verdiğim paraya değmiyor açıkcası

Sizin yerinizde olmak isterdim .Allah vermis size sukredin .neden üzülüyorsunuz ki.(dört düşük yapan ben) hayırlı olsun sizin adınıza sevindim

hayırlı olsun hiç üzülmeyin Rabbim verecekmiş vermiş büyür giderler beraber benimde 13 ay arası olan kardeşlerim var ikiz gibi oluyorlar hem doğmasına daha 9 ay var ilk bebeğiniz büyümüş olucak biraz az sıkıntı çeksenizde sonra iyi ki doğurmuşum dersiniz bence :)

2. Çocuk evet 2-3 yıl sonra düşünüyordum.
Çok erken oldu hiç beklemiyordum.
Teşekkür ederim.
Hem korunmayıp hem de bu habere neden şaşırıyorsunuz bende bunu anlamıyorum neyse kazayla olmamış sizinki , dürüstçe bile isteye korunmayarak olmuş. Kk da bu bile büyük bir adım

İş güç durumlarınız ayarlı ise , maddi olarak hazırlıklı iseniz niye sıkıyorsunuz canınızı? Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz, ikisini de güle güle büyütün

Ben korunmuyordum gibi bir cümle mi kurdum acaba? Çok şaşkınım tabiki de korunuyorduk.
Bende sizin dediğinizi anlamadım aslında ama neyse
Maddi olarak bir sıkıntımız yok. Ne olacağı belli değil tabiki de garantisi yok hiçbirşeyin.
Tek sıkıntı sürpriz olması erken olması. Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkkür ederim.
Kardeşlerinize size uzun Ömürler versin inşalah.

Sizin yerinizde olmak isterdim .Allah vermis size sukredin .neden üzülüyorsunuz ki.(dört düşük yapan ben) hayırlı olsun sizin adınıza sevindim
Çok teşekkür ederim canım.
Ama üzülme bende 2 düşük yaptım. Yani birisi büyümüştü baya karnımda öldü.
Kan sorunum var benim hergün iğne vuruyordum karnımdan. Hiç üzülme gelince de peş peşe geliyor sanırım. İnşşalah sende çok çabuk zamanda hayırlısı ile müjdeli haberi sağlıkla mutlulukla alırsın.
Üzülme olur mu seni çok iyi anlıyorum..

Çok şükür herhangi bir sıkıntı yok.
Tek sıkıntı yurtdışındayım annemi getireceğim bu kez. Onun dışında kariyerim çocuk bakmak oldu zaten :)
Yasasin sende benim gibi uykusuz kalacaksinsaka biyana bende birinin akli ermeden digerini dogurmadigima pismanim...mutluluk getirsin bebiscik

İnsallah canım iyi dileklerin için teşekkür ederimsende üzülme olur mu

Ne güzel iste sendromlar baslamadan kardesi olacak ikiz gibi büyüyecekler
Bir de esyalariniz da full hazir sadece bez masrafiniz olacak. İlk bebegin emmiyorsa hic dert etme gerci hamileyken emziren de cok var. Hayırlı evlat olsun insallah saglikla sihhatle gelsin. Emin ol o yaramaz surpriz yumurtayi da cokkkk seveceksin annesi

Allah bebeğinizini nazardan korusun :) ben böyle bişey ile karşı karşıya kalsam saç baş yolarım herhalde :) sizin bebeğiniz ne kadar sakin ise benimki tam tersi oyun oynarken bile huysuz maddi manevi o gücü kendinizde görüyorsanız kıymayın o can'a...

Allahım sağlık versin oğluna. Maddi olarak çok şükür bir sıkıntı yok. Eşim hazırlık planlarında mutluluktan ne yapacağını şaşırdı.

Allahım sağlık versin oğluna. Maddi olarak çok şükür bir sıkıntı yok. Eşim hazırlık planlarında mutluluktan ne yapacağını şaşırdı.
Oğlum olduğunu nereden anladınız Allah herkesin evladına sağlık versin. Ay ne güzel işte, ne mutlu size ki sevinen, bunalıma girmeyen bir eşiniz var :))) siz de alışsanız iyi edersiniz

Farzet ki ilk bebegin ikiz oldu.
İkiz gibi büyüyecekler ne güzel.
Benim kızların arasında 26 ay var. Biri 8 biri 6 yasında şimdi. İyiki doğmuş. Arkadaş oldular birbirlerine. Bir kaç yıl zorlanırsın gerisi çok güzel gececek emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…