- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
Oyyy çok teşekkür ederim. Yorumlar bana en iyi gelen şey oldu bugün.Bak canm senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var şükret haline güzel bi evliliğin varsa bi bebişin daha olsun ne güzel.zorlanırsın elbette ama her dert böyle güzel olsa keşke bide böyle düşün
Çok sağol hiç güleceğim yoktuOhoo 5 tane daha doğur sen
Şaka bir yana gerçekten hiç korkma. Arada seni dinlendirecek birileri çıkarsa hiç kaçırma fırsatı.
Temizliğe falan da yardımcı çağırırsan bitti gitti zaten.
Sizin yerinizde olmak isterdim .Allah vermis size sukredin .neden üzülüyorsunuz ki.(dört düşük yapan ben) hayırlı olsun sizin adınıza sevindimselamlar kızlar.
Aslında tam olarak nasıl yazacağımı bilmiyorum.
Çok sinirli üzgün değişik hissediyorum.
6 aylık oğlum var. Bana hiç zorluğu yok nasıl desem hiç ağlayan bir bebek olmadı.
Bazen görüyorum ağlayan bebekleri çok şaşırıyorum. Zaten herkes senin oğlun niye hiç ağlamıyor diyorlar. Kısacası oğlumun bana öyle pek zorluğu yok.
Prematüre benim oğlum 34+5 te dünyaya geldi.
Dün bir test yaptım öyle hayali çıktı çizgiler.
Neyse bugün 2 saat önce de yaptım ve inanamıyorum.
Şok oldum dondum bacaklarım kollarım uyuştu.
Çok ağladım. Eşim zaten çok sevindi.
En büyük destekçim hep eşim oldu o konuda sıkıntı yok.
Olumlu veya olumsuz her türlü yoruma açığım kızlar.
Daha da ne yazacağımı bilemedim.
Hem korunmayıp hem de bu habere neden şaşırıyorsunuz bende bunu anlamıyorum2. Çocuk evet 2-3 yıl sonra düşünüyordum.
Çok erken oldu hiç beklemiyordum.
Teşekkür ederim.
Ben korunmuyordum gibi bir cümle mi kurdum acaba? Çok şaşkınım tabiki de korunuyorduk.Hem korunmayıp hem de bu habere neden şaşırıyorsunuz bende bunu anlamıyorumneyse kazayla olmamış sizinki , dürüstçe bile isteye korunmayarak olmuş. Kk da bu bile büyük bir adım
İş güç durumlarınız ayarlı ise , maddi olarak hazırlıklı iseniz niye sıkıyorsunuz canınızı? Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz, ikisini de güle güle büyütün
Çok teşekkkür ederim.hayırlı olsun hiç üzülmeyin Rabbim verecekmiş vermiş büyür giderler beraber benimde 13 ay arası olan kardeşlerim var ikiz gibi oluyorlar hem doğmasına daha 9 ay var ilk bebeğiniz büyümüş olucak biraz az sıkıntı çeksenizde sonra iyi ki doğurmuşum dersiniz bence :)
Çok teşekkür ederim canım.Sizin yerinizde olmak isterdim .Allah vermis size sukredin .neden üzülüyorsunuz ki.(dört düşük yapan ben) hayırlı olsun sizin adınıza sevindim
Yasasin sende benim gibi uykusuz kalacaksinÇok şükür herhangi bir sıkıntı yok.
Tek sıkıntı yurtdışındayım annemi getireceğim bu kez. Onun dışında kariyerim çocuk bakmak oldu zaten :)
İnsallah canım iyi dileklerin için teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canım.
Ama üzülme bende 2 düşük yaptım. Yani birisi büyümüştü baya karnımda öldü.
Kan sorunum var benim hergün iğne vuruyordum karnımdan. Hiç üzülme gelince de peş peşe geliyor sanırım. İnşşalah sende çok çabuk zamanda hayırlısı ile müjdeli haberi sağlıkla mutlulukla alırsın.
Üzülme olur mu seni çok iyi anlıyorum..
ayy hiç güleceğim yoktuYasasin sende benim gibi uykusuz kalacaksinsaka biyana bende birinin akli ermeden digerini dogurmadigima pismanim...mutluluk getirsin bebiscik
Allahım sağlık versin oğluna. Maddi olarak çok şükür bir sıkıntı yok. Eşim hazırlık planlarında mutluluktan ne yapacağını şaşırdı.Allah bebeğinizini nazardan korusun :) ben böyle bişey ile karşı karşıya kalsam saç baş yolarım herhalde :) sizin bebeğiniz ne kadar sakin ise benimki tam tersi oyun oynarken bile huysuzmaddi manevi o gücü kendinizde görüyorsanız kıymayın o can'a...
Amin inşallah çok teşekkür ederim. İnşallah öyle olurlar.Arkadaş gibi olurlar birlik oynarlar.emin olun tek çocuktan daha kolay büyütulur iki çocuk.Allah hayırlı etsin.
Oğlum olduğunu nereden anladınızAllahım sağlık versin oğluna. Maddi olarak çok şükür bir sıkıntı yok. Eşim hazırlık planlarında mutluluktan ne yapacağını şaşırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?