Kendimi bitik hissediyorum

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Çok negatif bakiyorum etrafa hayata...kendimi cok enerjisiz hissediyorum.yildizim mi düstü merkür mu geri gitti gelmiyor bilmiyorum🤷‍♀️
Olacak islerim olmuyor.Örnegin cok buyuk emeklerle bi sey hazirladim ama benimle tamamen ilgisiz bi sebepten olmadi.
Olmayacagini da hissetmistim. Bi de hissediyorum bi sey olmayacaksa enerjim dusuk oluyor.olacaksa enerjim yuksek oluyor. Su an kendimi cok degersiz onemsiz hissediyorum.hayatimda biri yok ne zamandir.
Ya disardan baksan ne guzel hayati var ne derdi var dersin.ama derdim kendi beynim galiba.
Enerji nasil elde edilir? Ne yapmak gerekir ki yukselsin?

Yasam tarzinizi degistirin; spor yapin
kendinize aktiviteler bulun

bence insan zaman zaman boyle bir ruh haline girebiliyor, birde kis, yaz gelsin duzelir hersey ..... ?

Çok negatif bakiyorum etrafa hayata...kendimi cok enerjisiz hissediyorum.yildizim mi düstü merkür mu geri gitti gelmiyor bilmiyorum🤷‍♀️
Olacak islerim olmuyor.Örnegin cok buyuk emeklerle bi sey hazirladim ama benimle tamamen ilgisiz bi sebepten olmadi.
Olmayacagini da hissetmistim. Bi de hissediyorum bi sey olmayacaksa enerjim dusuk oluyor.olacaksa enerjim yuksek oluyor. Su an kendimi cok degersiz onemsiz hissediyorum.hayatimda biri yok ne zamandir.
Ya disardan baksan ne guzel hayati var ne derdi var dersin.ama derdim kendi beynim galiba.
Enerji nasil elde edilir? Ne yapmak gerekir ki yukselsin?
Sizinle aynı düşüncedeyim

Yasam tarzinizi degistirin; spor yapin
kendinize aktiviteler bulun

bence insan zaman zaman boyle bir ruh haline girebiliyor, birde kis, yaz gelsin duzelir hersey ..... ?
Spora uyeligim var ama gidecek halim yok eve gidip uzansam diyorum disardayken.sabah kalkarken de aksam eve gelip ne guzel uaticam uyuycan diyorum.sonra gece gene uyumuuorum

Ne yaptınız da olmadı acaba merak ettim.
Guc bela bi doktordan randevu aldim cok hazirlamistim kendimi adamin yurt disina cikmasi gerekti.sonra 2 haftadir hazirladigim bir progtam vardi.konusmaci, sekerinden bardagina masa ortusunden sandalyesine her seyini cok ince hazirladim.onemli misafirler de katilacakti.planli elektrik kesintisi🤣🤣🤣saka gibi.konusmaciyi da bidaha getiremiyorum niye o da yurt disina cikiyo.gelmeyecek 5 ay.

Guc bela bi doktordan randevu aldim cok hazirlamistim kendimi adamin yurt disina cikmasi gerekti.sonra 2 haftadir hazirladigim bir progtam vardi.konusmaci, sekerinden bardagina masa ortusunden sandalyesine her seyini cok ince hazirladim.onemli misafirler de katilacakti.planli elektrik kesintisi🤣🤣🤣saka gibi.konusmaciyi da bidaha getiremiyorum niye o da yurt disina cikiyo.gelmeyecek 5 ay.
Ya kıyamam, bu bence sey olumsuz dusunup kotu enerjiyi cekme.
Soyle anlatayım, kuzenimin nişanı vardı organizasyon sırketıyle anlastı, guzel bır markadan harika bir elbise aldı, sacları ıcın karsıyakada kaliteli bi kuaföre gıttı. Ve herkesınde cocuk getirmeyin diyerek kalbini kırdı sulalede. Asırı gergindi, huysuzdu. En mutlu gunum dıyıp tadını cıkarmak yerine habıre ya oyle olursa, ya o yetmezse ya bu gelmezse ya bu olmazsa diye dolandı etrafta kırdıgı insanlarda cabası.
Sonra noldu bılıyo musum:)))) tam yuzuklerı takılırken elektrikler gitti 🤣🤣🤣
Ne dogru duzgun fotosu var o an'dan ne kesilen pastadan 🤣🤣
Herseyı son derece guzel hazırlandı tam ıstedıgı gıbı, cocukta getirmedi kimse kırılsalarda geldiler.. Ama iste fotoğraflarını görmeni isterdim 🤣🤣🤣
Elektrık gitti diyince siz aklıma bu geldi.

Acaba stres yapıp kendin cagırıyor olabilir misin kotu enerjiyi, ben buna cok inanırım.

Her daim Pozitif ol Frekansını hep yükseklerde tutmaya gayret et yapamıyorum olmuyor deme dedikçe düşersin

Var bi bozukluk ama ne ben de bilmiyorum aşağı yukarı aynıları mevcut belki daha daha fazlası psikolog ücretini verecek durumum olmadığı için mecbur acaba delirdim mi diye diye günü bitiriyorum ama vallahi ben de tükendim tukenecem belki tükendim haberim yok öyle fenayım

Ya kıyamam, bu bence sey olumsuz dusunup kotu enerjiyi cekme.
Soyle anlatayım, kuzenimin nişanı vardı organizasyon sırketıyle anlastı, guzel bır markadan harika bir elbise aldı, sacları ıcın karsıyakada kaliteli bi kuaföre gıttı. Ve herkesınde cocuk getirmeyin diyerek kalbini kırdı sulalede. Asırı gergindi, huysuzdu. En mutlu gunum dıyıp tadını cıkarmak yerine habıre ya oyle olursa, ya o yetmezse ya bu gelmezse ya bu olmazsa diye dolandı etrafta kırdıgı insanlarda cabası.
Sonra noldu bılıyo musum:)))) tam yuzuklerı takılırken elektrikler gitti 🤣🤣🤣
Ne dogru duzgun fotosu var o an'dan ne kesilen pastadan 🤣🤣
Herseyı son derece guzel hazırlandı tam ıstedıgı gıbı, cocukta getirmedi kimse kırılsalarda geldiler.. Ama iste fotoğraflarını görmeni isterdim 🤣🤣🤣
Elektrık gitti diyince siz aklıma bu geldi.

Acaba stres yapıp kendin cagırıyor olabilir misin kotu enerjiyi, ben buna cok inanırım.
Olabilirim

Uyumak zaman kaybi gibi geliyo
:) İnanın bana da öyle gelirdi.Ama asıl uyumayıp,beynimizi dinlendirmeyip ertesi gün ruh gibi ortalıkta gezdiğimizde vakit kaybediyoruz.Hem de çook.Zamanla oluşan hastalıklar da cabası.Uykunun faydalarını okursanız belki bu yanlış inancınız yok olur.

Back
X