Kendimi bitik hissediyorum

:) İnanın bana da öyle gelirdi.Ama asıl uyumayıp,beynimizi dinlendirmeyip ertesi gün ruh gibi ortalıkta gezdiğimizde vakit kaybediyoruz.Hem de çook.Zamanla oluşan hastalıklar da cabası.Uykunun faydalarını okursanız belki bu yanlış inancınız yok olur.
Ya ben bozuldum.zaman zaman bozuluyorum.yine bozuldum ben.bisiy eksildi yine vucudumda.ama ne eksildi noldu bilmiyorum.

Çok negatif bakiyorum etrafa hayata...kendimi cok enerjisiz hissediyorum.yildizim mi düstü merkür mu geri gitti gelmiyor bilmiyorum🤷‍♀️
Olacak islerim olmuyor.Örnegin cok buyuk emeklerle bi sey hazirladim ama benimle tamamen ilgisiz bi sebepten olmadi.
Olmayacagini da hissetmistim. Bi de hissediyorum bi sey olmayacaksa enerjim dusuk oluyor.olacaksa enerjim yuksek oluyor. Su an kendimi cok degersiz onemsiz hissediyorum.hayatimda biri yok ne zamandir.
Ya disardan baksan ne guzel hayati var ne derdi var dersin.ama derdim kendi beynim galiba.
Enerji nasil elde edilir? Ne yapmak gerekir ki yukselsin?
Kurban tuzagindan kurtulmak adli kitabi okumani tavsiye ediyorum

Kurban tuzagindan kurtulmak adli kitabi okumani tavsiye ediyorum
Olur iyi gelir tesekkurnederim.kemdimi kurban gibi hissetmiyorum.her kotu sey benim.basima gelir zaten algim yok aslinda.bu doneme ait bi.algi sadece yoksa bu algida degil8m.iyi.hissetmek diye bi.kitap okumustum iyi gelmisti buradan tavsiye etmislerdo bi hanima.bu da iyi gelir umarim

Back
X