- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
Neden kim soledi cirkin oldugunu : (Güzel değilim güzel sanıyomuşum kendimi çirkinmişim vll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kim soledi cirkin oldugunu : (Güzel değilim güzel sanıyomuşum kendimi çirkinmişim vll
Git kendine yeni bir hayat kur.Hayır öok çalışıcam
Bi yere gidemem artık oraya git buraya git sürekli yer değiştirilmezGit kendine yeni bir hayat kur.
Valla ben senin kaşlarını çok beğendim,keşke benimde olsa. @MustakbelmdryrdNeden kim soledi cirkin oldugunu : (
Ben söyledim dün arkadaşlarla oturuyorduk karşımda boydan boya ayna vardı baktım yüzüm çökmüş çok çirkinimNeden kim soledi cirkin oldugunu : (
Yaw sacmalama koy fotonu biz yorum yapak:)Ben söyledim dün arkadaşlarla oturuyorduk karşımda boydan boya ayna vardı baktım yüzüm çökmüş çok çirkinim
Sen benimkileri gorme o zaman :)) hemde orjinal:)Valla ben senin kaşlarını çok beğendim,keşke benimde olsa. @Mustakbelmdryrd
At at atttt :) kıskanırım kız,kaşlarım çok boşluklu. Bir de nazar değdiriyomuşum dökülüyomuş falanSen benimkileri gorme o zaman :)) hemde orjinal:)
kaşlar benim de az seyrek ama kırpıkler 2 metre maşallah mecbur kullandığım damla uzattı takma gibi olduAt at atttt :) kıskanırım kız,kaşlarım çok boşluklu. Bir de nazar değdiriyomuşum dökülüyomuş falan![]()
:)) genetik bazi seyler:)) eskiden olsa neyse ama gunumuzde herseyin caresi car neyseki:)At at atttt :) kıskanırım kız,kaşlarım çok boşluklu. Bir de nazar değdiriyomuşum dökülüyomuş falan![]()
Kirpik sorunum yokta kaşlarım çok kötü duruyor.kaşlar benim de az seyrek ama kırpıkler 2 metre maşallah mecbur kullandığım damla uzattı takma gibi oldu
Önceden bende kalın kaşlıydım,ince ince aldıra aldıra böyle oldular :):)) genetik bazi seyler:)) eskiden olsa neyse ama gunumuzde herseyin caresi car neyseki:)
Sanki goz yapin oyle gibi geldi banaYok benim üst boşluğu görün giye koydum
3 ayda bir kuaföre gıdıyorum kaş için aa hiç bir şey çıkmammış dıyor valla uzulsem mi sevınsem mi bilemiyorum kaşş yok ben deKirpik sorunum yokta kaşlarım çok kötü duruyor.
Dolması için 15 gündür almıyorum sen düşün
Kas ektirme filan yok mu ya?Önceden bende kalın kaşlıydım,ince ince aldıra aldıra böyle oldular :)
İyi ya,Allah çirkin bahtı versin diye boşuna dememişlerdir,şansın dönecek demekki:)Güzel değilim güzel sanıyomuşum kendimi çirkinmişim vll
Sarımsak+tatlı badem yağı sürüyorum bayağı dolucaklar inşallah,tavsiye ederim.3 ayda bir kuaföre gıdıyorum kaş için aa hiç bir şey çıkmammış dıyor valla uzulsem mi sevınsem mi bilemiyorum kaşş yok ben de
Hahaha bu guzeldi iste:)İyi ya,Allah çirkin bahtı versin diye boşuna dememişlerdir,şansın dönecek demekki:)
Canım bir kere kaş dövmesi yaptırdım kuaföre,iğrenç çok yapay durdu,gitmesi için her gün kaşlarımı keseledim düşün yani,doğal yöntemlerle uzatmaya çalışıyorum.Kas ektirme filan yok mu ya?
Kasi olnayanlar tuylude olmuyo sanirim. Bi yerden aglarken bi yerden guluyonuz demekki3 ayda bir kuaföre gıdıyorum kaş için aa hiç bir şey çıkmammış dıyor valla uzulsem mi sevınsem mi bilemiyorum kaşş yok ben de