- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar size bir şey danışmak istiyorum şimdiden çok sağolun...Arkadaslar benim kaynim vefat etti allah rahmet eylesin kendi eliyle ...ve biz ailece yıkıldık neyse bikac gün sonra geride yüklü miktarda borç bırakmış onu ogrendik esim arabasını sattı ağzımı açmadım ki borçla almıştı o borç kaldi tabi ardından bundan sonra onların yükünü tasiycaz dedi maddi manevi elimden geldiğince yanindayim dedim dort cocugu geride birakti kucik onlarda benim canim dedim...esim ozelden devlete geçti kazancimix yüzde yetmiş düştü bunla beraber bizde borca girdik baya ama inaninki bunun hesabını yaptıysam ne olayim acisi taze olduğu için ne benim ne çocuklarının yüzüne bakıyor küçük iki çocuğa eve ben bakiyorum helali hoş olsun ama dün dediki evi satalım tayini çıktı çok kötü bi yer dunekadar kötü bi yer gelirse çocukları goturmem diyodu evi satıp rahmetliden kalan borçları öderiz biz ilerde kredi çekip alırız diyor ya o insan evini satarmi kaldiki borcu ödemek için çocukları beni oraya goturcek annemler gelcekti yanima kötü bi yer olsaydı ...adam bizden vazmigectiya ben bencilmiyim altı kardesi daha var yemin ederim arabasını sattı borç aldığımız parayı verdi ağzımı açmadım ev satilirmiya