Kendimi boğmadan önce size bi danisayim

Daha ne bekliyorsun? Eve serh koydur. Ama hemen simdi. Saniye bekleme. Senin evlatlarin var. Cocuklarin var. Adam kendi degil kardesinin karisini cocugunu düsünüyo. Yok serh koyaraam aram acilir yok düzelmez. Adam seni takmiyo ki, adamin derdi kardesleri esleri onlarin cocuklari. Enayiyi de bulmus calisir bakar nasilsa yamuk prenses
Yarın koycam nasipse annem gibi bir kadın bile bunla yapamiycaksin dedi ...çok acı bu durumda olmak elimden geleni yapardım oysaki babamız kendini niye böyle bir misyona soktu anlamadım gitsin ona göre o uzaktayken konuşup dava accam gerekirse cikmiycam evden diye evi satmak ta kiraya vermekte çözüm değil adam kendini ömürboyu onlara adadı

Esiniz hala ciddi bir travma yaşıyor gibi. Durum çok ciddi. Keşke kabul etse de bir uzman yardımı alsanız yoksa eşiniz ne zaman nasıl kendine gelir belli olmaz. Eşinizin diğer kardeşleri, anne babasıyla konuşsanız, durumu anlatıp onların eşinizle konuşmasını isteseniz etkisi olmaz mi acaba?
Yok olmaz bu kardeşler herşeyi çeviriyor belkide kimse buna böyle biseyde demedi ama nedense bu ahde vefaligi abartıp.kendini tüm zorlukların kaldiraci olarak görüyor niye böyle bir psikolojiye büründü anlamadım ben gerekirse kendi evimde kiraci olup 1.500 vereyim kabul etmezki ya düşünün bunu bile teklif etcem ama serhkoycan insallah ...sonra baktım olmuyo ayni kafada sevdiğim adamdan ayrilcam cocuklarim için bunu bile yazarken ağlıyorum hiç böyle tahmin etmemiştim allah benimde evladlatiminda yardımcısı olsun

Yok olmaz bu kardeşler herşeyi çeviriyor belkide kimse buna böyle biseyde demedi ama nedense bu ahde vefaligi abartıp.kendini tüm zorlukların kaldiraci olarak görüyor niye böyle bir psikolojiye büründü anlamadım ben gerekirse kendi evimde kiraci olup 1.500 vereyim kabul etmezki ya düşünün bunu bile teklif etcem ama serhkoycan insallah ...sonra baktım olmuyo ayni kafada sevdiğim adamdan ayrilcam cocuklarim için bunu bile yazarken ağlıyorum hiç böyle tahmin etmemiştim allah benimde evladlatiminda yardımcısı olsun
İyi de eşiniz bu kardeş olayından önce de pek düşünceli biri değilmiş ki anladığım kadarıyla. Basbayağı aileci. Fikrinizi sormaması da ayrı itici.

İyi de eşiniz bu kardeş olayından önce de pek düşünceli biri değilmiş ki anladığım kadarıyla. Basbayağı aileci. Fikrinizi sormaması da ayrı itici.
Hep öyleydi hep kendi kararlarını kendi verirdi düğün de takilan takıları bile almamayı benimkileri onlara vermeyi hangi arabayı alcagini hangisini satcagini o karar verirdi daha doğru onlar diyelim ama severek evlendim bunu görüp uzuluyordum ama diğer güzel huylarini görüp teselli ediyodum kendimi bu son yaptığı çok fazla oldu ama orda evladlatimin hakkida devreye girince bir dur orda bakalim okadar da enayi degilim

Karar verdiysen hızlı hareket etmeni tavsiye ederim. Bi tanıdığın eşi böyle bişey oldu hemen hesapları boşalttı. Karısını çocuklarını ortada bıraktı. Evet böyle adamcıklar var. Hızlı hareket et gerideki malları kurtar
Edicem serh koycambaktım işler cirkinlesiyor resti cekcem evden çıkmıyorum diycem

Yarın koycam nasipse annem gibi bir kadın bile bunla yapamiycaksin dedi ...çok acı bu durumda olmak elimden geleni yapardım oysaki babamız kendini niye böyle bir misyona soktu anlamadım gitsin ona göre o uzaktayken konuşup dava accam gerekirse cikmiycam evden diye evi satmak ta kiraya vermekte çözüm değil adam kendini ömürboyu onlara adadı

Aynen öyle. Kac kere dedik bidaha diyorun. Allah kardes acisi yasatmasin. Ama evladi olan bir baba da cocuklarim elin elinde büyüsün evi barki satip karimi calistirip elimdeki avucumdakini yengeme yegenlerime verim benim cocuklarim karimda karin tokluguna yasasin demez dememeli. En iyisini yaparsin serh koydurarak.

Evi de satsım kendi de borca girsin. Kendi eşini kırsın gerekiyorsa, çocuklarıyla ilgilenmesin. Snra gün geçsin devran dönsüm çocuklar yüzüne bakmasın, eşi soğuk olsun.
Al işte elinle kaçırdın huzuru.

Evet canım çok zor bir durumdayım yuvami bozucak şimdi kiraya vercez diyor eşyaları da alabildimizi alcaz diyor parayı onlara gondercez diyor artı elimden geldiğinide yapcam diyor ve bir yuva yıkılır arkadaşlar sanırım dayanamiycam bu iskenceye

Kolaysa ayrılsın. Çocukların düzeni bozulmasın diye ev sizde kalsın. İki çocuk için nafaka ödesin. Sonra ayrı eve çıktığı için kendi kirasını ödesin. Sonra karnını doyursun, kaldığı evin faturalarını ödesin. Bu sırada memur maaşı biter zaten. Ama bitmezse, kardeşinin borcu için sattığı arabanın 80,000 TL borcunu ödesin. Ondan sonra kime yardım edebiliyor bakalım.

Dava açarsanız, tedbir nafakası da isteyin. Size boşanın diyemiyorum kişiliğiniz itibariyle. Ama bunları düşünüyorsanız, cevval bir avukat bulun, boşanma öncesi, sonrası haklarınızı korusun. Anneniz bile demiş sen bununla yapamayacaksın diye. Eşiniz de bu süreçte akıllanır belki.

Son düzenleme:
Kolaysa ayrılsın. Çocukların düzeni bozulmasın diye ev sizde kalsın. İki çocuk için nafaka ödesin. Sonra ayrı eve çıktığı için kendi kirasını ödesin. Sonra karnını doyursun, kaldığı evin faturalarını ödesin. Bu sırada memur maaşı biter zaten. Ama bitmezse, kardeşinin borcu için sattığı arabanın 80,000 TL borcunu ödesin. Ondan sonra kime yardım edebiliyor bakalım.
Aynen öyle. Kadının parasıyla, emeğiyle kahramanlık yapıyor.

Aynen öyle. Kadının parasıyla, emeğiyle kahramanlık yapıyor.

Asla götürmem diye söz verdiği çocuklarını ve karısını zorla terör bölgesine götürüp, yeni doğum yapmış, bir de üstüne yeni ameliyat olmuş, çalışmayacaksın diye söz verdiği karısını zorla çalıştırıp, kahramanlık yapacak.

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar size bir şey danışmak istiyorum şimdiden çok sağolun...Arkadaslar benim kaynim vefat etti allah rahmet eylesin kendi eliyle ...ve biz ailece yıkıldık neyse bikac gün sonra geride yüklü miktarda borç bırakmış onu ogrendik esim arabasını sattı ağzımı açmadım ki borçla almıştı o borç kaldi tabi ardından bundan sonra onların yükünü tasiycaz dedi maddi manevi elimden geldiğince yanindayim dedim dort cocugu geride birakti kucik onlarda benim canim dedim...esim ozelden devlete geçti kazancimix yüzde yetmiş düştü bunla beraber bizde borca girdik baya ama inaninki bunun hesabını yaptıysam ne olayim acisi taze olduğu için ne benim ne çocuklarının yüzüne bakıyor küçük iki çocuğa eve ben bakiyorum helali hoş olsun ama dün dediki evi satalım tayini çıktı çok kötü bi yer dunekadar kötü bi yer gelirse çocukları goturmem diyodu evi satıp rahmetliden kalan borçları öderiz biz ilerde kredi çekip alırız diyor ya o insan evini satarmi kaldiki borcu ödemek için çocukları beni oraya goturcek annemler gelcekti yanima kötü bi yer olsaydı ...adam bizden vazmigectiya ben bencilmiyim altı kardesi daha var yemin ederim arabasını sattı borç aldığımız parayı verdi ağzımı açmadım ev satilirmiya
Öncelikle basınız sagolsun allah rahmet etsin ..
Niye kendini sorumlu hissediyor hiç sordunuz mu esinize ... Belki bilmediğiniz birşey var ... Sebep olduğunu mu dusunuyor yada daha farklı şeyler . Bir konuşmayı deneyin bence ... Üstelik siz de bir ailesiniz tabiki yardım edecek bırakın abi olarak kardeş olarak etmesini insan olarak da gerekli ... Ama niye tek başına ... Allah yardımcınız olsun

Sorunda o zaten haberim yok daha kaynim yaşarken evimi sat borcun varsa demiş yeterince esimin karakterini yansıtan bir cümle olduğunu düşünüyorum daha anlatmama gerek yok sanirim
Olaylar hiç anlatıldığı gibi görünmüyor .bu işin içinde başka iş var ,bence ..

Tapuya şerh koydurun en azından sizden habersiz satışa çıkaramasın.kendine gelmezse bu adamdan artık size hayır geleceğini hiç sanmıyorum gerekirse boşanırsınız arabayı satmış zaten sıra eve mi gelmiş?ev kolay alınmıyor sizede çalışmak şimdi zor gelir sonuçta nedeni belli.kardeşiyle bir işe karışmış onunda başı belada olmasın?

Aynen öyle canim bir yuva yikilcak sanırım çünkü her gun dozunu biraz daha artırıyor oysa ben onu seviyofum tüm sacmalamalarina rağmen ...sende anliyosun dimi dayancak gibi değil
Merhaba Yamuk prensesss Yamuk prensesss konunuzu takipteyim.

Uzgunum ama ortada bir yuva yok. Eşinizi ne sizi ne de çocuklarınızı düşünmüyor. Malesef ki sizi de hiç takmıyor.
Insan elbet böyle bir durumda kardeşinin çocuklarını düşünür elinden geleni yapar fakat öncelik her zaman kendi evlatları olur.

Siz evinizden çıkmayın asla da sattirmayin ve şerh koydurun mutlaka. Yazdıklarınizdan eşinizi sevdiginiz zaten çok belli fakat sevgide bir yere kadar. Siz evlatlarınizı düşünmek zorundasınız. Esiniz sizi nasıl sindirdiyse şerh koydurmaya bile cekiniyorsunuz aramiz bozulur diye. Bırakın bozulursa bozulsun. zaten adamın umrunda da değilsiniz önceliği de değilsiniz.

Önunüzde 2 yol var. Ya ömür boyu bitmeyecek bir borcun altına gireceksiniz ve mutsuz olacaksınız. Ya da gerekirse boşanıp hakkınızı alıp yolunuza bakacaksınız.

Allah korusun ama aynı şey sizin başınıza gelse kardeşleri o nun ve sizin için böyle birşeyler yapacaklarmı acaba ?

Back
X