- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
Edicem serh koycambaktım işler cirkinlesiyor resti cekcem evden çıkmıyorum diycem
Ne yaptınız? Bir gelişme var mı? Nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edicem serh koycambaktım işler cirkinlesiyor resti cekcem evden çıkmıyorum diycem
Amin sagolasin bugün ogrendimki 50 bin parası varmış onda demis pztesi muhakkak gönder rahmetlide parayı kaptırmış pazar gunude vurmus kendini diyoki ben dedim diye mi keski öyle demeseydim kendimi suçlu hissediyorum diye...Öncelikle basınız sagolsun allah rahmet etsin ..
Niye kendini sorumlu hissediyor hiç sordunuz mu esinize ... Belki bilmediğiniz birşey var ... Sebep olduğunu mu dusunuyor yada daha farklı şeyler . Bir konuşmayı deneyin bence ... Üstelik siz de bir ailesiniz tabiki yardım edecek bırakın abi olarak kardeş olarak etmesini insan olarak da gerekli ... Ama niye tek başına ... Allah yardımcınız olsun
Sanmıyorum canım telefon konuşmalarında nedeni ne niye vurmus gibi sözler duyuyorum bir ise karissa başka türlü konusurlardi heraldeTapuya şerh koydurun en azından sizden habersiz satışa çıkaramasın.kendine gelmezse bu adamdan artık size hayır geleceğini hiç sanmıyorum gerekirse boşanırsınız arabayı satmış zaten sıra eve mi gelmiş?ev kolay alınmıyor sizede çalışmak şimdi zor gelir sonuçta nedeni belli.kardeşiyle bir işe karışmış onunda başı belada olmasın?
Amin sagolasin bugün ogrendimki 50 bin parası varmış onda demis pztesi muhakkak gönder rahmetlide parayı kaptırmış pazar gunude vurmus kendini diyoki ben dedim diye mi keski öyle demeseydim kendimi suçlu hissediyorum diye...
Sağol canım çok güzel yazmisin haklısın onumde 2 yol var allah yardimcimolsunMerhabaYamuk prensesss konunuzu takipteyim.
Uzgunum ama ortada bir yuva yok. Eşinizi ne sizi ne de çocuklarınızı düşünmüyor. Malesef ki sizi de hiç takmıyor.
Insan elbet böyle bir durumda kardeşinin çocuklarını düşünür elinden geleni yapar fakat öncelik her zaman kendi evlatları olur.
Siz evinizden çıkmayın asla da sattirmayin ve şerh koydurun mutlaka. Yazdıklarınizdan eşinizi sevdiginiz zaten çok belli fakat sevgide bir yere kadar. Siz evlatlarınizı düşünmek zorundasınız. Esiniz sizi nasıl sindirdiyse şerh koydurmaya bile cekiniyorsunuz aramiz bozulur diye. Bırakın bozulursa bozulsun. zaten adamın umrunda da değilsiniz önceliği de değilsiniz.
Önunüzde 2 yol var. Ya ömür boyu bitmeyecek bir borcun altına gireceksiniz ve mutsuz olacaksınız. Ya da gerekirse boşanıp hakkınızı alıp yolunuza bakacaksınız.
Sağol canım çok güzel yazmisin haklısın onumde 2 yol var allah yardimcimolsun
Aynen değil 50 bin 50 trilyon olsa ne yazar evlatlarinin yanında ki bu kardeşleri (özellikle benim kocam )napar eder bulurlardi hala buna anlam veremiyorumBuna ragmen evlatlarini mahrum etmese hakki yok.
Iki çocukla taaaa tapuya kadar gitmek okadar zorduki mahvoldum annem acilen memlekete dondu ....belge istediler annem gelsin onları toplayıp bugün yarın serh koycamNe yaptınız? Bir gelişme var mı? Nasılsınız?
Gitim tapuya canim istenilen belgeleri toplayıp goturcemSerh isini naptin? Bugün koyduracaktin?
Gitim tapuya canim istenilen belgeleri toplayıp goturcem
Iki çocukla taaaa tapuya kadar gitmek okadar zorduki mahvoldum annem acilen memlekete dondu ....belge istediler annem gelsin onları toplayıp bugün yarın serh koycam
Suçlu hissetmesi kendisini de o noktaya getirecek hareketler yapmasına sebep değil ki ... Allah yardımcınız olsun ... Yanında olmaya calisin konuşun çözümünun bu ol aldığını anlatin güzel dilleAmin sagolasin bugün ogrendimki 50 bin parası varmış onda demis pztesi muhakkak gönder rahmetlide parayı kaptırmış pazar gunude vurmus kendini diyoki ben dedim diye mi keski öyle demeseydim kendimi suçlu hissediyorum diye...
En kotu uc yıl canim....evide satmassa kesin kiraya vermekte kararlı esyalarida memlekete yollarız diyor ben dedim orasi kotuysede mi gelelim evet diyor ay bu evi bosaltalimda adam başka bise istemiyoEn doğrusu sizin çocuklarla o evde kalmanız. Eşiniz tayini çıktığı yerde ne kadar duracak?
Çok yüksek maddi kayıp olmuş. Bir de ev gitmez inşallah.
Amin sagolasin valla böyle sacmalayinca yanında olmak hiç istemiyorum her yanında olma cabamda saçma bir öneride bulunup beni püskürüyor canımı skyorSuçlu hissetmesi kendisini de o noktaya getirecek hareketler yapmasına sebep değil ki ... Allah yardımcınız olsun ... Yanında olmaya calisin konuşun çözümünun bu ol aldığını anlatin güzel dille
Amin sagolasin valla böyle sacmalayinca yanında olmak hiç istemiyorum her yanında olma cabamda saçma bir öneride bulunup beni püskürüyor canımı skyor
Tamm sagol canim ilgin için allah razi olsunSen ne yap ne et o evraklari topla yarin ilk is o serhi koydur.
Tamm sagol canim ilgin için allah razi olsun
İnşallah düzelir ... Dediğim dedik herhaldeAmin sagolasin valla böyle sacmalayinca yanında olmak hiç istemiyorum her yanında olma cabamda saçma bir öneride bulunup beni püskürüyor canımı skyor