Kendimi Bu Kişiden Nasıl Uzak Tutabilirim

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Merhaba kizlar iş yerimdeki biriyle alakalı daha onceden konu açmıştım bir sure once fazlasiyla ilgili alakalıydı sonraları nedensiz bir kıskandirma çabasına burundu ve tam kalbim ona dogru kayacakken bazen cok ilgili bazen cok alakasız davranmaya basladı bazen herkesin icinde oyle ilgili davraniyor ki hayret ediyorum yine bazen sanki hic tanımıyor gibi davranıyor ve bu yaptıklatı beni oyle yordu ki kac aydır artık cok yoruldum cok bunaldim

Gecen konuyu ustu kapali hir sekilde onu tanimayan bir erkek arkadasima anlattim neden boyle yapiyor olabilir diye aldigim cevap sevmiyordurda ondan oldu

Eger bir erkegin nedensiz gelgitleri varsa gozu dısarda olduğundandir dedi bence onunla is dısında konusma yakin durma olabildigin kadar uzak dur zaten gercekten seviyorsa o yaklasacaktir dedi dusununce cok hakli tespitlerdi

Şimdi sizlere sormak istedigim her ama her konuda iradesiz bir yapiya sahibim birde isin icine gonul mevzusu girince iradem sıfırlarda nolur bana bir yol gosterin kendimi nasıl uzak tutabilirim bu kisiden aslinda öncesinde bu karari kac kere aldim hatirlamiyorum ama her seferinde is guc dosya evrak bir bahaneyle kendimi yaninda buldugumu farkettim ve acikcasi ben bu insanla arama mesafe koyarsam onu kaybedecegim korkusunu yasadim hep

Yada isi yokken cagirdiginda kesinlikle reddemiyorum cocuk gibi isi gucu birakip solugu yaninda aliyorum sanirim boyle boyle kiymetsizlestim rica ederim bana bu konuda yardimci olun

Belkide eskisi gibi kıymet verdigi o kız olmak istiyorum yine kendimi onun yaninda degerli hissetmek istiyorum

Mesafe koymadan da sizin degil ki kaybedesiniz, oncelikle bu duyguyu atin. Zaten beraber degilsiniz o sizi cebinde goruyor gel deyince gel git deyince git misali. Cozumu siz biliyorsunuz zaten is disinda mesafe, irademi koruyamiyorum diye bisey yok yani.

Back