- 27 Nisan 2017
- 33
- 20
- 38
- 29
- Konu Sahibi MaBigDreams
-
TMerhaba. O kadar güzel ve net bir şekilde anlatmışsınız ki heslerinizi okurken çoğu yerde kendi aklımdan geçenleri buldum. Kimi zaman bende böyle düşünüyorum. Daha çok insan tanımak arkadaş edinmek sizin tabirinizle hayata karışmak hatta yeni biriyle tanışıp tüm yapmaktan zevk aldığınız şeyleri onunla yapmak vs. Bu gibi istekler bizim yaşımızdakiler için gayet normal aslında bakarsanız. Ancak bazen olmuyor işte. Çevrenizde tanıdığınız ya da tanımadığınız yolda rast geldiğiniz insanlar bile türlü türlü değişimler mutluluklar yaşarken bunlara tanık olmak bile (en azından benim için) insanı karamsarlaştırıyor ne yasık ki. Ama daha yaşımız çok genç ben de 21 yaşındayım :) hayatın devamında karşımıza neler çıkaracağı belli olmaz diyebiliyorum sadece.
Hayatin cok guzel 22 yasindasin gencsin guzelsin cok iyi bir bolumde okuyorsun daha ne olsun ki.Okulunuzu bitirmeye calisin .Bu devirde iyi arkadas bulmak zor.Boylesi daha iyi bence kendine yet kendini sevmekle basla sonra ozguvenin olur.Yeni nortamlara katiıl kurslara git yada ek is yap part time gibi ordada cok arkadasin olur gerisi gelir zaten.
Ben tesekur ederim canim yardimci olabiliyorsak ne mutlu bizeEn önemlisi kendime yetebilmek haklısınız. Önce kendimi sevebilmeliyim ki insanlarda benden pozitif enerji alabilsin. Son 1 yıldır işin aslında bende bittiğini daha iyi anlıyorum. Tüm bu problemlerimi halletmek hem çok kolay geliyor hem de cok zor. Yorumlar uzerinde dusunecegim okuyup okuyup. cok tesekkurler
Ben tesekur ederim canim yardimci olabiliyorsak ne mutlu bizesana kucuk misal veriyim basta kendi sev diyoruz ya hani ben mesala evde kimse olmazsa bile oturur makyajimi yaparim.aynaya bakarim kendimi overim cunku icimden geliyor Sonra arkadaslarimi cagirim cafede bir cay icer geri geliriz bu sefer onlar sizi cagirir arkadaslarini getiri yeni insanlar tanimis olursunuz daha cok ornek var aslinda amaa en onemlisi kendini cok cok sevv hayat cok guzel kiymetini bil gunesli bir gunde cimlerde tek yurumek bile sana yeter
Basla canim hata bugun basla :))sevdigin bir muzigi ac makyanini yap bir guzel giyin bir arkadasini cagir caya boyle basla bence guzelsin saglikliksin herseyin en guzrli bulur seni merak etme sonra yeni asklar yeni heyecanlat gelirNe güzel hep böyle mutlu olun en iyisini yapıyorsunuz. Bu yorum bana da enerji verdi. Ertelemekle pasiflikle hiç birşey hallolmuyor ben de bi yerden dalar başlarım inşaallah . hala umudum var :)
Kendine küçük bir hediye alarak başla deniz kabuğundan küçük bir bileklige ne dersin? Sonra nisan yagmurlari başladı yağmur altında sahil e çıkıp dolaş sıcak bir çay al kendine,bi tanede kağıt helva ooohhh miss. Bisiklet kirala yada alabiliyorsan al hafta sonları korudu bisiklet parkurunda gez bağıra bağıra şarkılar söyle,okula giderken roman ablalarimizdan bir buket çiçek al sonra gözüne kestiğin herkese tek tek dağıt ama öncesinde bi kokla buketi
Basla canim hata bugun basla :))sevdigin bir muzigi ac makyanini yap bir guzel giyin bir arkadasini cagir caya boyle basla bence guzelsin saglikliksin herseyin en guzrli bulur seni merak etme sonra yeni asklar yeni heyecanlat gelir
Terapi alırsanız faydası olabileceğini düşünüyorum. Psikiyatriden alınan ilaç tedavisiyle karıştırmayalım bunu. (Terapiye/Psikologa gittim ilaç yazdı diyen oluyor çünkü) Bazen hayatımızda yönümüzü şaşırabiliyoruz, inanın çoğu kişinin başına gelmiştir. Terapi kendinizi keşfetmenize ve hayattan zevk alacağınız yönleri bulmanıza yardımcı olabilir.
Tabii ki aile yapısı cok önemliymiş buyudukçe anladım. Kabuklarimi kirabilecek şekilde yetiştirilmedim maalesef. Beni cok sevdikleri için minnettarim ama en kucuk olarak hala fazlaca korumaciliga maruz kaliyordum son zamanlarda, simdi biraz daha iyi tabii durumGenc yasta bu karamsarlik olmamis. Aile yapin nasil bilmem tabii o da etken faktor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?