- 30 Aralık 2019
- 166
- 262
- 103
- 24
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
-
Kimler kimler ne sevgililer kocalar buluyor bir bilsen.zaten hayatı yaşayabilmek için güzel olmaya gerek yok.eğer öyleysen tabii.eskiden delikli boncuk yerde kalmaz derlerdi o kadar doğru bir lafmiş ki.kim erkeksiz kalmış? Başka konularda da bir işe yaramıyor zaten dış görünüş.Herkese iyi günler
Aslında bu yeni bir şey değil benim için küçüklükten beri özgüvensiz yetiştirildim. Atıyorum ilkokulda sorunun cevabını bilsem bile parmak kaldıramazdım, dans etmeyi çok isterdim sırf özgüven sorunundan dolayı dans kursuna gidemedim. Bunun sebebi kendimi fiziksel olarak yetersiz bulmam, kendime güzel gelmiyorum.insanların dış görünüşümle ilgili yaptığı en ufak bir yorum beni günlerce düşündürüyor. Özellikle son yıllarda sosyal medyada övülen beyaz ve pürüzsüz ten algısından sonra karşı cinsle konuşmak bile istemiyorum
Uzman yardımı bana nasıl işe yarayabilir ki, aynada baktığım görüntü değişmeyecek. Bambaşka biri olmayı dilerdim inanınBurdan tavsiye alarak yada kendi kendinize asabileceğiniz bir sorun değil. Uzman yardımı almalısınız. Kendinizi daha fazla üzmeyin.
Uzman kendinize bakış açınizin yanlış olduğunu gösterip rehberlik edecek. Kendine değer vermeyi öğretecek. Güzel olup özgüven problemi yaşayan da çok.Uzman yardımı bana nasıl işe yarayabilir ki, aynada baktığım görüntü değişmeyecek. Bambaşka biri olmayı dilerdim inanın
Ne saçmalıyorsun sosyal medyaya bakarak mı kendini çirkin hissediyorsun. Eminim çok güzel kızdındır. Bu çekingenliğinin sebebi ailenden mi geliyor küçükken olur ya. İnsanların her dedigine bakarsak dışarı adım bile atamayız. Önce kendini sev seni sevmeyeni sende sevmeHerkese iyi günler
Aslında bu yeni bir şey değil benim için küçüklükten beri özgüvensiz yetiştirildim. Atıyorum ilkokulda sorunun cevabını bilsem bile parmak kaldıramazdım, dans etmeyi çok isterdim sırf özgüven sorunundan dolayı dans kursuna gidemedim. Bunun sebebi kendimi fiziksel olarak yetersiz bulmam, kendime güzel gelmiyorum.insanların dış görünüşümle ilgili yaptığı en ufak bir yorum beni günlerce düşündürüyor. Özellikle son yıllarda sosyal medyada övülen beyaz ve pürüzsüz ten algısından sonra karşı cinsle konuşmak bile istemiyorum
Sosyal medyada çok güzel kızlar var hepsinin cildi çok güzel beyaz tenliler falan bilmiyorum belki de saçmalıyorum. evet küçükken ailemden geliyor beni çok baskılarlardıNe saçmalıyorsun sosyal medyaya bakarak mı kendini çirkin hissediyorsun. Eminim çok güzel kızdındır. Bu çekingenliğinin sebebi ailenden mi geliyor küçükken olur ya. İnsanların her dedigine bakarsak dışarı adım bile atamayız. Önce kendini sev seni sevmeyeni sende sevme
Önerdiğiniz bir yer var mı,İstanbul Anadolu yakasındayımUzman kendinize bakış açınizin yanlış olduğunu gösterip rehberlik edecek. Kendine değer vermeyi öğretecek. Güzel olup özgüven problemi yaşayan da çok.
Hayır. Araştırınca bulunur. Burda da konu olarak açılmış mi bir bakarsiniz.Önerdiğiniz bir yer var mı,İstanbul Anadolu yakasındayım
Orası sosyal medyada bir çok insan göründüğü gibi degil. Çoğu filtre estetik osu busu dolu. Ten rengi doğuştan gelen bir şey neden milletle kıyaslıyorsunuz anlamıyorumSosyal medyada çok güzel kızlar var hepsinin cildi çok güzel beyaz tenliler falan bilmiyorum belki de saçmalıyorum. evet küçükken ailemden geliyor beni çok baskılarlardı
O nasıl arkadaşmış öyle,Bugün bir arkadaşım bana olduğumdan yaşlı ve çirkin olduğumu söyleyince dayanamadım. Gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi
Sorun sende değil arkadaşında. Ayrıca sen neden insanların sana böyle şeyler söylemesine izin veriyorsunBugün bir arkadaşım bana olduğumdan yaşlı ve çirkin olduğumu söyleyince dayanamadım. Gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi
Neden böyle dedi çok mu paspal giyiniyorsun kendine dikkat etmiyorsun belki dostça uyarmak istedi ben de görüyorum mesela arkadaşımın ablası var 28 yaşında daha genç ama baksan 35 40 dersin kendine özenmez saçına başına bakmaz kötü giyinirBugün bir arkadaşım bana olduğumdan yaşlı ve çirkin olduğumu söyleyince dayanamadım. Gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi
sen böyle yaparsan insanlar da konuşma haddini elde eder.Herkese iyi günler
Nasıl ya direk yaşlı ve çirkin mi dedi? Hamgi hadle siz kötü hissetmdk dışında ne cevap verdiniz?Bugün bir arkadaşım bana olduğumdan yaşlı ve çirkin olduğumu söyleyince dayanamadım. Gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi
Benimle bir daha konuşma falan diyip engelledim. Küfür edebilen biri değilim ama keşke etseydim diyorumNasıl ya direk yaşlı ve çirkin mi dedi? Hamgi hadle siz kötü hissetmdk dışında ne cevap verdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?