- 11 Şubat 2023
- 12.110
- En iyi cevaplar
- 2
- 29.748
- 528
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
-
Nasıl bir konuşma sonunda ya da ortasında size bu cümleyi kurdu çirkin ve yaşlı sizin bam telinizi bildiği için sizi ordan vurmuşa benziyoröherkese bu özgüvensizliğinizi hissetiriyor musunuz?Benimle bir daha konuşma falan diyip engelledim. Küfür edebilen biri değilim ama keşke etseydim diyorum
Esmerim, güneş sebepli çillerim var, kiloluyum, geniş alınlıyım, saçlarım az ve ince telli, burnum estetik, yüzüm asimetrik vs vs ama kendimi o kadar beğeniyorum o kadar güzel buluyorum ki. Bi kere gülüşüm yeter yaaa. Kısacık ömür zaten beyaz pürüzsüz tenli de ölecek ben de ölücem zamanı gelince.Özellikle son yıllarda sosyal medyada övülen beyaz ve pürüzsüz ten algısından sonra karşı cinsle konuşmak bile istemiyorum
Sorun özgüven eksikliği bence çirkinlik falan değil.Bak şöyle bir etrafına ilişkisi olan herkes taş bebek gibi mi?Özguveninizi biz inşa edemeyiz yardım almanız ,kendinizi sevmeyi ogrenmeniz lazım.Herkese iyi günler
Aslında bu yeni bir şey değil benim için küçüklükten beri özgüvensiz yetiştirildim. Atıyorum ilkokulda sorunun cevabını bilsem bile parmak kaldıramazdım, dans etmeyi çok isterdim sırf özgüven sorunundan dolayı dans kursuna gidemedim. Bunun sebebi kendimi fiziksel olarak yetersiz bulmam, kendime güzel gelmiyorum.insanların dış görünüşümle ilgili yaptığı en ufak bir yorum beni günlerce düşündürüyor. Özellikle son yıllarda sosyal medyada övülen beyaz ve pürüzsüz ten algısından sonra karşı cinsle konuşmak bile istemiyorum
Bugün bir arkadaşım bana olduğumdan yaşlı ve çirkin olduğumu söyleyince dayanamadım. Gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi
Sivilce izleri vs çözülebilecek şeyler. Doktora gittiniz mi?İnanın kendime bakıyorum cilt bakımı yapıyorum güzel giyinmeye dikkat ederim. evet cildimde sivilce izleri var burnum kötü bence ama yaşlı durduğumu düşünmüyorum . 24 yaşındayım bu arada
Hayır gitmedim ama gideceğim cildiyeye randevu bulmak zorSivilce izleri vs çözülebilecek şeyler. Doktora gittiniz mi?
sosyal medyadaki milletin filtreli fotolarına bakarak mı söylüyorsunuz bunu? Canım onlara ne bakıyorsunuz, herkesin ne kusurları var. Siz de fondoteni sürün, profesyonel bir makyaj yaptırın bir de fotonuza bir güzel filtre uygulayın siz de öyle olursunuz. Mesele nasıl göründüğünüz değil, elbette bakımlı olmak önemli ama hepsinden önemlisi de sizin içinizden gelen ve auranıza yansıyacak olan güzellik ve özgüveniniz.Sosyal medyada çok güzel kızlar var hepsinin cildi çok güzel beyaz tenliler falan bilmiyorum belki de saçmalıyorum. evet küçükken ailemden geliyor beni çok baskılarlardı
beyaz ve pürüzsüz ten algısı mı varmış sosyal medyada ben kaçırmışım. canım şimdi çirkin kadın mı kaldı. iş hayatınız var mı bilmiyorum ama ni cilt bakımı bir kaç ufak dokunuş vs yaptırın moraliniz yerine gelsin. kiloluysanız spor yapmaya çalışın oldu bitti. herkes wowwww güzel olacak diye bir şey yok siz bakmayın o sosyal medyaya çok filitre oluyorHerkese iyi günler
Aslında bu yeni bir şey değil benim için küçüklükten beri özgüvensiz yetiştirildim. Atıyorum ilkokulda sorunun cevabını bilsem bile parmak kaldıramazdım, dans etmeyi çok isterdim sırf özgüven sorunundan dolayı dans kursuna gidemedim. Bunun sebebi kendimi fiziksel olarak yetersiz bulmam, kendime güzel gelmiyorum.insanların dış görünüşümle ilgili yaptığı en ufak bir yorum beni günlerce düşündürüyor. Özellikle son yıllarda sosyal medyada övülen beyaz ve pürüzsüz ten algısından sonra karşı cinsle konuşmak bile istemiyorum
beyaz ve pürüzsüz ten algısı mı varmış sosyal medyada ben kaçırmışım. canım şimdi çirkin kadın mı kaldı. iş hayatınız var mı bilmiyorum ama bi cilt bakımı bir kaç ufak dokunuş vs yaptırın moraliniz yerine gelsin. kiloluysanız spor yapmaya çalışın oldu bitti. herkes wowwww güzel olacak diye bir şey yok siz bakmayın o sosyal medyaya çok filitre oluyor. ayrıca o yaşlarda herkes öyle hisseder bende öyleydim. kendimi asla beğenmezdim. aman dertlerin bunlar olsun ya büyüyünce ne derlerin olacak bilsen. ayrıca ne kadınların yanında ne yakışıklı erkekler var neden çünkü akıllı kadınlar çoğu. sende zeki ne istediğini bilen akıllı bir kadın ol. kendini geliştirmeye bak önce. güzellik çokkkk göreceli bir kavram.Herkese iyi günler
İnan şu an o kadar özgüvenim yoko dans kursuna acil gitmen lazım
işte olmasa da yapman lazım çünkü o özgüveni orası verecek :)İnan şu an o kadar özgüvenim yokönce psikolog desteği alıp başlayacağım
Her kadın güzeldir. Özgüvenini kazanmak için yardım al ve mükemmel bir hayata başlaHerkese iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?