Kendimi çirkin buluyorum. :(

Seriliyor ama...ilgi odağı olunca herkesin gözü uzerinde olunca erkekler kaçırmak istemiyor... :))) bi de yolda yürürken bile yanindaki erkegin ,herkes sana bakıyor demesi bile hoş
bi yastan sonra erkekler guzel kadin aramiyorlar ben belirteyim sana yasin cok genc sanirim.simdi o serenlerden birini gelecege yatirim olarak sakla:)

sağ ol :)

Manyaksın sen. Sana güzel dememiz için açmışsın konuyu. Daha ergenlikten yeni çıkmışsın. Gayet güzelsin. Yüzün oturur bir kaç sene içinde...

Bende normal biriyim kimileri kibar, kimileri alımlı, masum, çok iyi vs. olduğumu söyler. Çevremde güzellikten önce bu söylediklerimle anılırım. Hayatımda iki kişi oldu çok çoook sevildim çok değer gördüm. Sağ olsunlar . Sende sevip sevilirsin karamsar olmak için çok erken

Manyaksın sen. Sana güzel dememiz için açmışsın konuyu. Daha ergenlikten yeni çıkmışsın. Gayet güzelsin. Yüzün oturur bir kaç sene içinde...
gerçekten çirkin hissediyorum. 19 yıldır hayattayım ve bir kere aynaya bakıp güzelim dmeedim.

Sana çirkin diyenler seni kıskanıyordu hiç takılma.
Kendine bak gerisini düşünme. 19 yaşındasın hemen sevgilin olacak değil ya. Kilon varsa onu ver spor yap kendine güvenin gelir zamanla.

Su resimdeki sensen cirkin falan degilsin canim benim, sana cirkin diye erkek arkadasinin yuzune tukuremedin mi ? Abin ve babanda birazcik edepli akilli olsunlar senin guzelligini cirkinligini konusmaktan baska islerimi yok. Simdi kadinligimi hissetmek istiyorum demissin bunun icin biraz erken canim, daha genc bir kizsin sen yok evde kalirim falan bunlari dusunme. Guzelce okuluna konsantre ol, okulunu bitir isini meslegini bul inan bana karsina kimler kimler cikar. Dis gorunus bazi yuzeysel insanlar icin cok onemlidiri onlarida zaten inan bana sen istemezsin hayatinda, seni sevecek kisi bir butun olarak begenip sevmeli, kisiligini hayata bakisini kisaca takma bunlari kafaya. Dis guzellik dedigin bir kuafore bir makyaja bir kiyafete bakar yani hic meraklanma, ama akilli iyi kalpli zeki becerikli sevecen insan olmak oyle sonrada olunmaz bu sebepten sen asil onemli olan seyler uzerine calis..

doğrudur :)

haklısın ama düşünmeden de durmıyorum. hastalık oldu. bu yüzden psiklologa gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…