Peki1.67 boy. 65 kiloyum. sanırım yakın çekimden dolayı tombiş çıkmışım. normalde kimse kilolusun dmez. fazlam var. ama kilolu değilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki1.67 boy. 65 kiloyum. sanırım yakın çekimden dolayı tombiş çıkmışım. normalde kimse kilolusun dmez. fazlam var. ama kilolu değilim
1.67 boy. 65 kiloyum. sanırım yakın çekimden dolayı tombiş çıkmışım. normalde kimse kilolusun dmez. fazlam var. ama kilolu değilim
Bence sırf senin kalbini kırıp kendinden uzaklaştırmak için demiştir. Yoksa bu sözleri hak etmiyorsun.Bakın arkadaşlar birgün tanıştığım bir erkek bana telefonda ne dedi biliyor musunuz? Seni kimse merak etmez. Sen çirkinsin eğer bir erkek seninle birlikte olmak istiyorsa sırf kız olduğun içindir. sen merak uyndırmazsın falan dedi. bEnimde zoruma gitti.![]()
Bakın arkadaşlar birgün tanıştığım bir erkek bana telefonda ne dedi biliyor musunuz? Seni kimse merak etmez. Sen çirkinsin eğer bir erkek seninle birlikte olmak istiyorsa sırf kız olduğun içindir. sen merak uyndırmazsın falan dedi. bEnimde zoruma gitti.![]()
hayır kendim hakkında bir şey sormadım. hayat hakkında konuşurken söyledi :)sen saçma sorular sorduysan oda öle konuşmuştur. Ne bakıyosun bi ergenin laflarına
bilemiyorum.Bence sırf senin kalbini kırıp kendinden uzaklaştırmak için demiştir. Yoksa bu sözleri hak etmiyorsun.
ah diyebilsem her şey daha güzel olacakBak kardeşim ne güzelsin ne de çirkinsin... kendine haksızlık da etme
Burda kaç kadın yok değilsin diyor, bundan iyi kamuoyu araştırması mı olur... ikna ol artık...
En önemlisi kendini sevmek ve kendine özenmek, beni beğenmeyen totomu yesin de geç yahu:)
Şu hayatta güç gibi görülen ama getirisinden çok götürüsü olan tek şey güzellik sanırım. Çok doğru anlatmışsın. '' Seni potansiyel av olarak gören vasat tipler. ''
Hadi bu kafayı yaşayan erkeklerden bi şekilde korursun kendini.
Ama dost gibi gözüken, içten içe sana kin besleyen kıskanç hatunlara ne demeli..
Güzelliğin bi getirisi yok yani. Aksine dostluklardan da ilişkilerden de illallah ettirebiliyor insanı.
Ufacık bi tepkini, insanların dikkatini çekecek bi hareketini hemen '' ayyy kendini bi şey sanıyo, havalı. '' diye eleştiriveriyorlar.
Güzelsen itiraz etme hakkın pek olmayacak ortam içerisinde. Böyle bi düşünce yapısı mevcut resmen. Yoksa '' kendini bi şey sanıyo sevimsiz '' e çıkar adın.
İyi ve güzeeelll kadınlaaar hep ağlaaarr diye noktalıyorum yorumumu![]()
shapes konuyla alakasız ama cok merak ettim hala sigara içmiyor musun?İşte onlar bu dünyadan olmadığına inanılanlar
Büyük lutuf, yüksek çıta..
O kadarına gerek yok bence
Ortalama güzellikte olmak ta fena birşey değil![]()
shapes konuyla alakasız ama cok merak ettim hala sigara içmiyor musun?
fotoğraımı koydum bakın lütfen :)
Ayy hayir tatlim cirkin falan degilsin senin tek sorunun bakimsizlik. Biraz bakim yap cok guzel olacagina eminim cunku yumusak bir yuzun var. Cildinde problemli, begenmedigin yerler varsq bakim yapmaya basla, cildiyeye git. Makyaj yap vs vs