- 7 Ocak 2022
- 432
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Arka kamera mi yüzüm sanki ayva gibi normalde öyle değil aslındaO kameralara güvenmeyin.Kamerada ben de kendimi tanıyamıyorum ki 20 kg fazla şişman göstererek çekiyor kamera
Kamera sahte di miBende öyle hissediyorum canım bazen kamerada farklı çıkabiliyoruz sonuçta insan gözüyle kameranın çözünürlüğü bir mi
Ön kamerada güzel çıkıp arka kamerada kötü çıkıyorsanız muhtemelen yuvarlak bir yüzünüz vardır ya da kilolusunuzdur. Çünkü ön kamera yüzü inceltip uzatarak çekiyor. Yüzünüz yuvarlaksa daha oval gözükür, bu da hoşunuza gitmiştir. Arka kamera ön kameraya göre gerçeğe daha yakındır ayrıca.Bir çok insana göre güzel göründüğim söylenir hep ama biraz önce kendimi telefonun arka kamerası ile çekiyordum kendimi taniyamiyorum o kamerada selfiede sorun yok ama kamera arkaya dönünce çok çirkin oluyorum burnum küçüktür ama yamuk görünüyor neden böyle oluyor
Hayır tam tersi yüzüm karedir ve boyum 160 kilom 50Ön kamerada güzel çıkıp arka kamerada kötü çıkıyorsanız muhtemelen yuvarlak bir yüzünüz vardır ya da kilolusunuzdur. Çünkü ön kamera yüzü inceltip uzatarak çekiyor. Yüzünüz yuvarlaksa daha oval gözükür, bu da hoşunuza gitmiştir. Arka kamera ön kameraya göre gerçeğe daha yakındır ayrıca.
Tamam, oval değil yani. Yuvarlak, kare, ikisi de simetrik şekiller ovale kıyasla. Ön kamera ovalleştiriyor, uzatıyor. Benim yüzüm oval, o yüzden ön kamerada iyice uzun gibi çıkıyor, arka kamerada daha güzel çıkıyorum.Hayır tam tersi yüzüm karedir ve boyum 160 kilom 50
SaygısızBence birçok insan yanılıyor..
Gerçekten cirkinsin..
Duymak istediğin buydu,duymak istediğini duydun..
Tövbe tövbe..
Ne alakası var şimdi..Saygısız
Sizce bir insan kendiyle ilgili bir sorun anlatırken sizin yazdığınız yazı tutumunuz ne kadar dogriNe alakası var şimdi..
Birçok kişi beginiyor diyerekten hava atan sensin..
Selfiede de güzel cikiyorum diyerek devam eden sensin..
Ama arka kamerada cirkinlesiyorum,burnum yamuluyor diyen de sensin..
Biraz fazla takintilisin bana kalırsa.
Arka kamerayi kullanma o halde..
Yani dert ettiğin şey çocukça..
Sevgi doğrular kizdiriyor seni..Sizce bir insan kendiyle ilgili bir sorun anlatırken sizin yazdığınız yazı tutumunuz ne kadar dogri
Sanırım haklısınız kusura bakmayın maddi yönden kötü bir dönemdeyim kendime bakamadikca üzüldümSevgi doğrular kizdiriyor seni..
Ayrıca buna sorun deme ağzın eğilir..
Sorun böyle olmaz.
Sen arka kamerada çirkin çıktığın için stres yapıyorsun.
Kullanma o halde..
Bitti gitti.
Millet zaten güzel diyormus,sen de selfielerini begeniyorsun..
Yani bu bir dert yahut sorun değil.
Sorun : Her açıdan,herkes tarafından çirkin olarak gorulmen olsaydı kabul ederdim.
Ama bu biraz simarikca.
Kullanma bacım arka kamerayi.Cozulsun sorunun.
Bak o bir dert..Sanırım haklısınız kusura bakmayın maddi yönden kötü bir dönemdeyim kendime bakamadikca üzüldüm
Gerçekten böyle hissetmem için nedenlerim var dişim çürüdü ama doktora gidecek durumum yok kuaför yüzü göreli 3 yıl oldu insan düşündükçe nasıl cikicam bu işin içinden diye kendini yiyorBak o bir dert..
Onu konuşuruz,bir çoğumuz aynı dertten muzdarip..
İnşallah feraha kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?