- Konu Sahibi rainstarlol
-
7-8 kilo alırsan eğer, çok güzel görüneceğine eminim. Anlattığına göre yüz hatlarında bir problem yok. Kendini çirkin bulma nedenin, yüzünün sert durduğunu düşünmenden olabilir. 48kiloya yüzün çok zayıf görünüyordur ve bu yüzden o kadar güzel yüz hatların kendini gösteremiyordur.
Zaten ben de fondotene karşıyım çünkü 20 yaşında kırış kırış olmak istemiyorum.Ve fondoten sürmüyorum ama benim alnımda iki-üç tane sivilce ve burnumun kenarlarında da siyah noktalar var ve ben buna sinir oluyorum.Benim yaptığım makyaj sadece rimel,göz kalemi ve rujdan ibaret.[/
tin tin tini mini hanımcok guldum ya.dusununce gercekten pek bırsey kalmamıs.
Hee ondan sonra da öğretmen kızdı yazmış
Ama şu var,ben okula giderken ruj ve rimel sürmüyorum.Sadece kalem çekip gidiyorum.Hem sınıftaki 2-3 kız daha makyaj yapıyor,onları görmedi beni gördü.Neden ki?Hee ondan sonra da öğretmen kızdı yazmış
Ama şu var,ben okula giderken ruj ve rimel sürmüyorum.Sadece kalem çekip gidiyorum.Hem sınıftaki 2-3 kız daha makyaj yapıyor,onları görmedi beni gördü.Neden ki?
sen o kızlardan daha guzel olduğun için seni ksıkanmıştır
psikolog yeterli gelmezse eski usul uygundur. osmanlının hep adı anılır bunda hadi bilin bakalım neymiş bu problemin cozumu
Ama şu var,ben okula giderken ruj ve rimel sürmüyorum.Sadece kalem çekip gidiyorum.Hem sınıftaki 2-3 kız daha makyaj yapıyor,onları görmedi beni gördü.Neden ki?
Off off, en sevmediğim şey kıyaslamadır.
Biliyor musun, okul hayatım ve iş hayatım boyunca, her yanlışı patlayan insanların kurduğu ilk cümle "e o yaptı bir şey olmadı, ben yapınca neden patladı?"
Bahane değildir vesselam, her koyun kendi bacağından asılır, nacizane önerim bunu bil buna göre gardını al her zaman.
1488de yapılan Edirne Sultan Bâyezid Dârüşşifâsında akıl hastaları tedavi edilirdi.. tımarhaneye yatması mı acaba ???
yok yok daha okkalı bişe
psikolog yeterli gelmezse eski usul uygundur. osmanlının hep adı anılır bunda hadi bilin bakalım neymiş bu problemin cozumu
1488de yapılan Edirne Sultan Bâyezid Dârüşşifâsında akıl hastaları tedavi edilirdi.. tımarhaneye yatması mı acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?