- 12 Temmuz 2006
- 58.745
- 224.335
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi rainstarlol
-
size katılıyorum.bende çok düştüm bu durumlara.halende ara ara oluyo.ama sağlıyım iyi elim ayağım tam diyip kendime kızıyorum sonraHiç kolunu bacağını bi kazada kaybettinmi sen?
Veya vücudunda herhangi bi engelin varmı?
Felç oldunmu yatalakmısın?
Bunlardan bi tanesini dahi yaşasaydın bu cümleleri sarf etmezdin.
Rabbim sana yüz vermiş sağlık vermiş daha ne istersin.
Bazı insanlar sırf karşısındaki kendine güzel desin diye ben çok çirkinim güzel değilim der.
Karşı taraftakinin bu durumdaki övgüsü egoyu tatmin eder.
Bence sendeki de buna benzemiş.
Bu kadar şımarıklığa şükürsüzlüğe Allah razı olmaz.
Gücüne gider.
Sonsuz mükemmellikte yaratılmışız daha ne istersin ki ben onu anlamadım.
Çok kızdım şuan sana inan bana.
Hemen bu düşüncelerini değiştirmelisin.
Eğer sen kendini beğenmiyorsan bi gün o güzelliğini Rabbim elinden alırsa işte ozaman dersin ah keşke..
Bende senin gibiyim çirkin değilde cok güzel oldugumu düşünmüyorum sana oldugu gibi bana da birsürü iltifat geliyo sevgilim benım adriana limanın yanımda hiç kalacağını düşünüyo ama ben tabi inanmıyorum böyle oldugunasenınde kendine özgüvenın yok benım gibi bu sorunu burda çözemesin canım ne yazıkki resimde koysan bin kişi burda sana muhteşemsin de dese normal hayata döndüğünde yine kendine güvenmeyeceksin.. sanırım tek bilmemiz gereken kimse mükemmel değil bak kendini ne kadar güzel anlatmışsın dudaklarım minik dolgun fiziğim güzel vs aslında güzel oldugunun farkındasın sende yeterince kendine özgüvenin yok bunun çözümü için ne yapılmalı inan bende araştırmadayım
canım senin özgüvenin yok basta bunu aşman lazım kimse mükemmel değil herkez sıradan sadece ufak tefek makyaj hileleriyle güzelleşenler var mesela kimisinin gözleri güzeldir lenstir kimisinin kirpikleri takma kirpiktir onların sabah kalkmıs haline inanamassın ve dersin ki herkez sıradan allahın yarattığı her kul güzeldir allah herkeze ayrı bi güzellik vermiş neden bukadar kasıyosunki allahına şükür et elin tutuyo gözün görüyo bence hiçkimse mükkemel değil aşırı güzel olanları gördüğündede ya estetiktir yada makyajsız yada takmadır yani
aslında herkes beni beğeniyor ama ben çirkinim diyenlerin çoğu içten içe kendlerini çok çok güzel buluyorlar ve güzelsin lafını çok duydukları içinde bir süre içinde bağımlılık yaratıyor. duyamadıkları anlardada ya da duydukları yeterli gelmedikleri anlardada ben çirkinim be yawww diyerek güzelsin cümleleri duymak istiyorlar. bu şahsi görüşüm; genelleme yapmıyorum ama çoğu böyle. Bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?