• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çirkin hissettiğim için onunla buluşamıyorum

Onemsiz Biri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
9
4
1
25
Merhaba ben 21 yaşındayım. 15 yaşındayken okul grubundan benden 1 yaş büyük biriyle tanıştım. Ben 9. sınıfa başladığımda o 9'u bitirmiş ve ailesiyle farklı şehre taşınmışlar, okuldakilerin tanıdığı biri. Onunla 2.5 yıl boyunca her gün arayıp mesajlaştık. Yaşımız küçüktü buluşamıyorduk ve benim işime geliyordu çünkü kendimi çirkin buluyordum, sözde sevgiliydik ama birbirimizi sadece fotoğraflardan gördük. Kendimi şöyle tarif edeyim: 153 boyunda, zayıf, omurga eğikliği olduğu için biraz kambur duran, boynunun bir tarafı kısa(yine eğiklikten dolayı), tombik yanaklı, çocuksu, çekingen görünüşlü biriyim. Tanımayan 15 yaşında sanır. Fotoğraflarımı düzgün açıyla çekip filtreler ekleyip ufak tefek photoshoplar yapıp olduğumdan 3 kat güzel çıkıyordum ve beğeniyordu övüyordu, 165 boyundayım diye yalan söyledim. O düzenli spor salonuna giden uzun boylu, sarışın, sosyal, yakışıklı biriydi, çok kez video attı ve yanına kendimi hiç yakıştıramazdım. Aynı okulda olsak dönüp bakmazdı ama seviyordu alıştı bana. Sınıftakiler de öğrendi, mert bu kıza nasıl baktı tarzında dedikodu yaptılar. Fen lisesi öğrencileriydik boş biri de değildi her halükarda kat kat güzel birini kolayca bulabilirdi. İş ciddileşince ve buluşma zamanı gelince bahane bulup ayrıldım, yalvardı ayrılmayalım diye ama ayrıldık. Aradan 1 yıl geçti mesaj attı nasılsın diye, aradım sesi ilaç gibi geldi gözlerim doldu, eski dostumla konuşuyormuşum gibi hissettim. İstemezsen iletişim kurmayız dedi ama yalnızdım ve tutunacak birini aradım ayda 1 konuşmaya başladık, her konuştuğumuzda da o kadar eğleniyordum ki sanki hiç ayrılmamışız. Hayatındaki değişiklikleri anlattı tıp kazandı, o süreci ve mutluluğunu benimle paylaştı. Artık zaman geçtiği için hislerim azalmıştı ama bugünlerde onu çok özlediğimi fark ettim, ''konuştuğumuz günlerin hatırına birbirimizi bir kez görelim mi'' dedi. Görmeyi, sarılmayı o kadar istememe rağmen hayır dedim çünkü gerçekten çirkin biriyim. Ne ben o fotoğraflardaki kızım ne fiziğim söylediğim gibi ne de öz güvenliyim. Karşısına geçsem çok utanırım. Neden istemiyorsun sorusuna ''istemiyorum işte'' gibi sert cevaplar veriyorum ve muhtemelen onu sevmediğimi, kibirli olduğumu sanıyor. Ne yapacağım bilmiyorum keşke böyle olmasaydım, içimi dökmek istedim teşekkür ederim.

En başta yalan söyleyerek bir ilişkiye başlamanız hata olmuş ama yapacak bir şey yok artık. Boy takıntınız varsa topuklularla üstesinden gelebilirsiniz eminim abarttığınız gibi çirkin değilsinizdir kendi kusurlarınızı siz görüyorsunuz çünkü vücudunuzu tanıyorsunuz, dikkatli bakıyorsunuz ama genelde karşı taraf fark etmiyor bile. Güzel bir kombin, uğraşılmış bir makyaj ile o buluşmaya gidin boyun söylediğinden kısa derse takıntım vardı o zamanlar öyle söylemiştim aslında gerek yoktu dersiniz. Hem o kusursuz beyefendinin popo çatalında da yumak yumak kılları vardır herkes bi kendine baksın:KK45::KK45:

İşte, zamanında söylediğiniz yalanlar bugün gelip ayağınıza dolanmış...

Eğer gerçekten o çocuğu kendinize bağladıysanız, şu an yaptığınız büyük vebal almak oluyor... ( yazık, durup durup ağlatıyorsunuz çocuğu 😢 )

duygularım azaldı diyorsunuz, ama her gün konuşmaya devam ediyorsunuz.

bence artık ya tamamen hayatından çıkın çocuğun, ya da kendinizi olduğunuz gibi gösterin.

size hayat tecrübesi oldu bu, cebinize atın. Yalan söyleyerek çıkılan hiçbir yolun sonu iyi bitmez. İstisnasız. Net.

bilemiyorum ayrıca, hiç yüz yüze görüşmemişsiniz, görüntülü bile konuşmamışsınız. İstediği kadar video göndersin, kendisini gönderdiğine nasıl tamamen eminsiniz?

belki o da en başından beri kendini farklı birisi olarak tanıttı?

neyse, demem o ki işler bu kadar Arap saçına dönmüşken yapılacak en doğru şey ya düzgünce yolları ayırmak ( temelli olarak) ya da itiraf etmek.

Üzüldüm sizin için bende de o omurga eğiriliği var biliyorum nasıl hissettirdiğini. Bence bunları aşamayacaksanız konuşmayı kesin diğer türlü utanç verici görünüyor ben söyleyemezdim galiba 😕

İşte, zamanında söylediğiniz yalanlar bugün gelip ayağınıza dolanmış...

Eğer gerçekten o çocuğu kendinize bağladıysanız, şu an yaptığınız büyük vebal almak oluyor... ( yazık, durup durup ağlatıyorsunuz çocuğu 😢 )

duygularım azaldı diyorsunuz, ama her gün konuşmaya devam ediyorsunuz.

bence artık ya tamamen hayatından çıkın çocuğun, ya da kendinizi olduğunuz gibi gösterin.

size hayat tecrübesi oldu bu, cebinize atın. Yalan söyleyerek çıkılan hiçbir yolun sonu iyi bitmez. İstisnasız. Net.

bilemiyorum ayrıca, hiç yüz yüze görüşmemişsiniz, görüntülü bile konuşmamışsınız. İstediği kadar video göndersin, kendisini gönderdiğine nasıl tamamen eminsiniz?

belki o da en başından beri kendini farklı birisi olarak tanıttı?

neyse, demem o ki işler bu kadar Arap saçına dönmüşken yapılacak en doğru şey ya düzgünce yolları ayırmak ( temelli olarak) ya da itiraf etmek..

Yazdıklarınızda haklısınız, duygularım azaldı derken araya soğukluk girdiği ve kendimi kabullendiremeyeceğimi düşündüğüm için vazgeçmiştim, yaşadığım duygusal boşluktan dolayı eski hislere kapıldım. En iyisi artık konuşmamak sanırım

En başta yalan söyleyerek bir ilişkiye başlamanız hata olmuş ama yapacak bir şey yok artık. Boy takıntınız varsa topuklularla üstesinden gelebilirsiniz eminim abarttığınız gibi çirkin değilsinizdir kendi kusurlarınızı siz görüyorsunuz çünkü vücudunuzu tanıyorsunuz, dikkatli bakıyorsunuz ama genelde karşı taraf fark etmiyor bile. Güzel bir kombin, uğraşılmış bir makyaj ile o buluşmaya gidin boyun söylediğinden kısa derse takıntım vardı o zamanlar öyle söylemiştim aslında gerek yoktu dersiniz. Hem o kusursuz beyefendinin popo çatalında da yumak yumak kılları vardır herkes bi kendine baksın:KK45::KK45:
Teşekkür ederim ama takıntı olmadığına emin olabilirsiniz gerçekten çirkin bir görünüşüm var annem bile yapacak bir şey yok kızım gibi cümle kurmuştu teselli etmek yerine 🙂 cesaretim yok konuşmayı keseceğim sanırım

Ona açılıp bunu itiraf etmeyi denesen,hem o zaman beklentisi olmazsa hayal kırıklığına da uğramaz.gercek.sebebi söylemeden ayrılmak sana da zarar verir.icinde bunun pişmanlığı ve acabalari kalır.sen unuttum sanar farkında bile olmazsın belki ama;vereceğin kararları bile etkiler.bence bu olayı bir şekilde dürüstçe sonuca bagla.
Onunla konuştuktan sonra, gerçeklere rağmen illa buluşmak görüşmek isterse bunu yap,çok.uzulmekten korktuğunu anlıyorum.ama başka türlü yine üzücü

İstemediğiniz halde sırf bu yüzden konuşmayı kesmek yerine söylediğiniz yalanları tek tek anlatın o isterse konuşmayı kessin.. Madem iki türlü de konuşma kesilecek sizin için birşey değişmez??

Belki bir şansınız olabilir yine de sizinle konuşmak, görüşmek isteyebilir siz de rahat olursunuz böylece..İstemezse de kendi bilir . Sizin içiniz rahat olsun yeter.. Bunlar çok basit şeyler.. Ayrıca böyle yalanlar söylemeye hiç gerek yoktu belli ki bu çocuk sizin güzelliğinizi değil muhabbetinizi sevmiş ki görüşmeden o kadar konuşmuş sizinle..

Fen lisesi ogrencileriydik demissiniz. Siz de güzel bir bölüm kazanıp ıyi bir meslek sahibi olmalısınız. Kendinizi bu kadar hor görmek yerine kendimi daha iyi nasıl hissedebilirim diye birseyler yapmalısınız.
Ayrıca sanki hepimiz Angelina jolie miyiz. Bu kadar da kendinizi tüketmeyin

Fiziksel kusurlarınızın olması yaptığınızı masum kılmıyor. Hiçbir şey birinin duygularıyla oynamanın bahanesi olamaz. Kendinize güvenip karşısına çıkamayacaksanız hayatına dahil olmayın artık. Herkes kendi yoluna baksın.
Kendinizede haksızlık etmeyin. Kimse düşündüğü kadar güzel ya da çirkin değildir. İnsan neresini beğenmiyorsa aynada ilk oraya bakıyor :) hepimiz böyleyiz

Skolyozun var galiba ben de skolyoz hastasıyım . Hislerini her şeyini çok çok fazla anlıyorum. Üniversite boyunca aşık olduğum ama tanışmaya cesaret bile edemediğim adamla üni bitince tanışıp sevgili olmuştuk. Benim kusur olarak gördüğüm hiç bir şeye o takilmamisti bile . 3 yıl süren kendime güvenmemi sağlayan bir iliskiydi bitti belki ama erkeklerin bizi sadece skolyoz olarak görmediklerini fark ettim . Bunu tek başına asabilmen gerçekten çok zor bı uzman yardımı almalısın . O çocukla olur ya da olmaz hiç önemli değil ama kendi iyiliğin için bunu yapmalısın :) senin yaşadıklarını yaşamış bir ablan :)

Gönül kimleri kimleri seviyor..
Kimi severse de o en güzel geliyor..
Bunu gerçekten durum bu , çirkinim dediğiniz için diyorum. Bence abartıyorsunuz.

Yerinizde olsam buluşmaya gider arkadaşça rahat davranırdım. Bu yalanları söylediğim için istemedim buluşmak kusura bakma da derdim.
Sonra nereye giderse gitsin durum.
Bari yarım kalmış bir hikaye olarak degil de tamamlanmış olup geçmişte kalır..
Bu en kötü ihtimal..

Skolyozun mu var ? Küçük yaştayken tedavi ile en aza indirilmiyormu skolyoz?

Ömrünü Ben çirkinim diye takinti yapıp kendini kapatarak geciremezsin. Hic mi sevmeyeceksin, dışarı çıkmak gezmek yasamak istemiceksin? Hayatının baharında korkusuzca yasaman gerekirken kabuğuna çekme kendini. O çocukla kırılmamak için gorusmezken, onu da bu sekilde kırıyorsun yapma. Ben senin yerinde olsam bulusurdum. Hayatımı başkalarının beni gördüğü şekliyle yasamazdim

Sanal yalanlar uzerine birliktelik kurulmaz iste..
Oldugun gibi olacaksin istemiyorsa yollar acik olsun..
Kimdir bu? Tovbe haşa Allah mi?
Begenmezse yurur gider..

Teyzemin kizi biz ergenken; cok sismandi.
Esmerdi baya..
Kendini begenmezdi hic. Hayali hep sarisin zapzayif olmakti. Fake bi foto kullanarak yazisirdi msn de. Derdim niye kendini koymuyorsun? Niye kendini kandiriyorsun? Kizardi.
Yillar sonra gordum. Gozlerime inanamadim.
Kendini o fotodaki gibi yapmis..
Kalin Kaslarinin altini jiletlemis ne cok belli oluyor..
Simsiyah saclarini actirip platin yaptirmis.. bariz siritiyor..
Ve kilosu oyle zayiflamis ki tedavi goruyordu, teyzem agliyordu heba oldum diyordu hastanelerde beni dinlemiyor...
Her tarafi catlak ve sarkik doluydu..
Hasta olmuştu anlayacagin..
Neden biliyor musun?
Kendini sevemedigi icin, ozunu begenmedigi icin, birilerine guzel gorunmek ugruna.. birileri icin yasadigi icin hastaliklarla bogusuyor..

Sen oyle olma lutfen kendini sev.
Dunya sevmesin isterse, kime ne? Kendinden utanma.

Back
X