Kendimi çirkin hissettiğim için onunla buluşamıyorum

O çirkin şansı.. :)
Çirkin şansı versin derler ya o misal.
Bana çok denk geliyor açıkçası böyle güzel adamlarin yanında daha sade ve albenisi az kadınlar.
Şöyle bir durum var:Belki de Kadın güzeldir de ben yakistiramadigim için kafamda uyusturamiyorumdur.
Bu da bir seçenek :)
Gerçekten yakışıklı bir erkek kadınların ilgisine çok fazla maruz kaldığı için kaba tabirle abaza olmuyor. O yüzden asalet, kültür, yanında eğlenebilmek onlar için daha önemli. İki dolgun kalçaya, iki iri memeye düşmüyorlar. Başak dizer örneği verilmiş mesela ama o kadın güzel. Biraz algı farklılığı da var sanırım. Güzellik deyince çok standart kalıplar bekliyoruz “kum saati vücut, uzun saçlar, renkli gözler..” aura çok başka bir şey.

Size degilde o cocuga uzuldum belliki oda alismis sevmis ama aslinda olmayan birini. Neden boyle bisey yaptinizki bu resmen kandirmak aize yapilsa ne hissederdiniz ben olsam tum gercekleri anlatirdim hala gorusmek istersen gorusursunuz

Bana çok denk geliyor açıkçası böyle güzel adamlarin yanında daha sade ve albenisi az kadınlar.
Şöyle bir durum var:Belki de Kadın güzeldir de ben yakistiramadigim için kafamda uyusturamiyorumdur.
Yakışıklı erkek güzel kadınlara göre çok az sayıda olduğu için bence :) çıkınca bir sürü güzel kız görüyorum yakışıklı binde bir

Yani bazen bana da oluyor ama guzellik illa estetikli, bol makyajli, gosterişli olmak değil. O kadar da guzel degil dedikleri cogu kadinin fizigi duzgun oluyor en azindan, yuzu ortalama olsa da. Nebileyim biyerden biyer kurtariyor. 😬

Bu konuda bahsi gecen cocuk o kadar da yakisikli degildir bile belki, konu sahibi kendini begenmedigi icin gozunde buyutuyor bile olabilir o da ayri.

Bu benim yaşadığıma o kadar benziyor ki anlatamam. Kendi hayatımla ilgili fazla ayrıntı vermek istemediğimden anlatmıycam ama kesinlikle şansını dene ne kaybedersin ki? En fazla senle bir daha görüşmez ki şu anda senin yaptığınla aynı şey zaten. Bence önce git gide daha az shoplu ve daha az filtreli fotolar atıp çocuğun gözünü alıştır eğer hala sana ilgiliyse buluş. Eğer çok iyi anlaşıyorsanız görüntünü beğenmese de devam ettirebilir ki belki beğenicek seni onu da bilmiyoruz

Merhaba ben 21 yaşındayım. 15 yaşındayken okul grubundan benden 1 yaş büyük biriyle tanıştım. Ben 9. sınıfa başladığımda o 9'u bitirmiş ve ailesiyle farklı şehre taşınmışlar, okuldakilerin tanıdığı biri. Onunla 2.5 yıl boyunca her gün arayıp mesajlaştık. Yaşımız küçüktü buluşamıyorduk ve benim işime geliyordu çünkü kendimi çirkin buluyordum, sözde sevgiliydik ama birbirimizi sadece fotoğraflardan gördük. Kendimi şöyle tarif edeyim: 153 boyunda, zayıf, omurga eğikliği olduğu için biraz kambur duran, boynunun bir tarafı kısa(yine eğiklikten dolayı), tombik yanaklı, çocuksu, çekingen görünüşlü biriyim. Tanımayan 15 yaşında sanır. Fotoğraflarımı düzgün açıyla çekip filtreler ekleyip ufak tefek photoshoplar yapıp olduğumdan 3 kat güzel çıkıyordum ve beğeniyordu övüyordu, 165 boyundayım diye yalan söyledim. O düzenli spor salonuna giden uzun boylu, sarışın, sosyal, yakışıklı biriydi, çok kez video attı ve yanına kendimi hiç yakıştıramazdım. Aynı okulda olsak dönüp bakmazdı ama seviyordu alıştı bana. Sınıftakiler de öğrendi, mert bu kıza nasıl baktı tarzında dedikodu yaptılar. Fen lisesi öğrencileriydik boş biri de değildi her halükarda kat kat güzel birini kolayca bulabilirdi. İş ciddileşince ve buluşma zamanı gelince bahane bulup ayrıldım, yalvardı ayrılmayalım diye ama ayrıldık. Aradan 1 yıl geçti mesaj attı nasılsın diye, aradım sesi ilaç gibi geldi gözlerim doldu, eski dostumla konuşuyormuşum gibi hissettim. İstemezsen iletişim kurmayız dedi ama yalnızdım ve tutunacak birini aradım ayda 1 konuşmaya başladık, her konuştuğumuzda da o kadar eğleniyordum ki sanki hiç ayrılmamışız. Hayatındaki değişiklikleri anlattı tıp kazandı, o süreci ve mutluluğunu benimle paylaştı. Artık zaman geçtiği için hislerim azalmıştı ama bugünlerde onu çok özlediğimi fark ettim, ''konuştuğumuz günlerin hatırına birbirimizi bir kez görelim mi'' dedi. Görmeyi, sarılmayı o kadar istememe rağmen hayır dedim çünkü gerçekten çirkin biriyim. Ne ben o fotoğraflardaki kızım ne fiziğim söylediğim gibi ne de öz güvenliyim. Karşısına geçsem çok utanırım. Neden istemiyorsun sorusuna ''istemiyorum işte'' gibi sert cevaplar veriyorum ve muhtemelen onu sevmediğimi, kibirli olduğumu sanıyor. Ne yapacağım bilmiyorum keşke böyle olmasaydım, içimi dökmek istedim teşekkür ed
Karar verirken kar zarar bazında düşünmekten yanayım görüşseniz ya olur ya olmaz % 50 diyelim, görüşmezseniz zaten %100 olmaz .Bir de görüşmeseniz ömür boyu bir pişmanlık ,bir acaba taşıyacaksınız içinizde.İnsan yapmadıklarından daha çok pişman olur.

Gerçekten yakışıklı bir erkek kadınların ilgisine çok fazla maruz kaldığı için kaba tabirle abaza olmuyor. O yüzden asalet, kültür, yanında eğlenebilmek onlar için daha önemli. İki dolgun kalçaya, iki iri memeye düşmüyorlar. Başak dizer örneği verilmiş mesela ama o kadın güzel. Biraz algı farklılığı da var sanırım. Güzellik deyince çok standart kalıplar bekliyoruz “kum saati vücut, uzun saçlar, renkli gözler..” aura çok başka bir şey.

Kesinlikle yakisikli erkek diyince yaninda hep yuzu az bucuk estetik gormuş, estetikli iri kalcali, goguslu biseyler bekleniyor.

çık karşısına bence... beğenmezse zaten konuşmayı keser,sende bu vebalden kurtulmuş olursun...belli ki çocuk senin ruhunu karakterini sevmiş görüntün onun için önemliyse icindeki sevgi biter soğur zaten...ama yok çocuk senden vaz geçmez ilişkiye devam ederse mutlu mesut yaşarsın fenamı😉

özgüvensizliğinizi anlıyorum fakat birçok yalanla karşı tarafa saygısızlık etmişsiniz. açık açık tüm yalanlarınızı söylemelisiniz bırakın da görüşüp görüşmek istemiyceğine sonrasında o karar versin

Oyle erkeklerin yaninda cirkin kadin ben pek gormedim. 🙄 Ornek var ama cok az var.
Kivanç Tatlitug'un eşini de bir cok kişi guzel bulmuyordu mesela. Ama kadina butun olarak bakinca 175 boyunda diye biliyorum fizigi de gayet duzgun zarif bir kadin. Yüzü de cirkin degildi sadece bazilarinin kafasinda kurduğu kalıpta değil. O kadar da guzel degil dedikleri kadinin fizigine sahip degil bir coklari...

Guzel kadinlarin yaninda cirkin erkek gormek kolay ama yakisikli erkegin yaninda cirkin kadin gormek daha zor. 😬
Bence Başak Dizer çok güzel bir kadın. Benim güzellik anlayışıma tam olarak uyuyor daha doğrusu. Sanırım yakışıklı erkeklerin yanına kim olursa olsun yakıştırmıyorlar. Durum tam tersi olsa kimsenin umurunda olmaz çoğunlukla.

Yani bazen bana da oluyor ama guzellik illa estetikli, bol makyajli, gosterişli olmak değil. O kadar da guzel degil dedikleri cogu kadinin fizigi duzgun oluyor en azindan, yuzu ortalama olsa da. Nebileyim biyerden biyer kurtariyor. 😬

Bu konuda bahsi gecen cocuk o kadar da yakisikli degildir bile belki, konu sahibi kendini begenmedigi icin gozunde buyutuyor bile olabilir o da ayri.
Yok gerçekten benim öyle görmemle ilgili değil okulda da popülermiş toplu fotoğraflarda diğerlerinin arasında parlıyor. aaron altaras'ı andırıyor biraz, onun sarışın uzun boylu hali gibi. ben ise guccinin ermeni modeline benziyorum boyum da kısa. Belki o da ortalama ya da ortalama altı görünseydi böyle yalanlara gerek duymayacaktım söyledim bir kere 16 yaşındaydım sonra da düzeltemedim

Son düzenleme:
Yok gerçekten benim öyle görmemle ilgili değil okulda da popülermiş toplu fotoğraflarda diğerlerinin arasında parlıyor. aaron altaras'ı andırıyor biraz, onun sarışın uzun boylu hali gibi. Belki o da ortalama ya da ortalama altı görünseydi böyle yalanlara gerek duymayacaktım söyledim bir kere 16 yaşındaydım sonra da düzeltemedim

Baktim kim diye. Aaron altaras yakisikli gelmedi bana, ünlü degil de sokaktaki herhangi biri olsaydi yanimdan gecerken dikatimi cekmezdi. Bence cocuk cok yakisikli degil ama kesin karizmatik bir tip, uzun boy ve sarisinlik bizim memlekette çok yok o yuzden digerlerinin arasinda parliyordur. 😬

Guzellik algisi boyle işte. Alex Hogh Andersen mesela bana gore asiri yakisikli, baskasi begenmez belki. 😬

Sosyal medyada mükemmel vücutlu, pürüzsüz ciltli, pırıl pırıl gür saçlı kadınlar görmekten kadınlarımız kendini iyiden iyiye çirkin hissetmeye başladı. Herkes, teknolojiden hiç anlamayanlar bile filtre uygular, photoshop yapar oldu. Ve hep bir özgüvensizlik, bir mutsuzluk hali.

Açıkça söyleyin çocuğa durumu, madem beklentiniz yok. En kötü ne olabilir?

Yok gerçekten benim öyle görmemle ilgili değil okulda da popülermiş toplu fotoğraflarda diğerlerinin arasında parlıyor. aaron altaras'ı andırıyor biraz, onun sarışın uzun boylu hali gibi. ben ise guccinin ermeni modeline benziyorum boyum da kısa. Belki o da ortalama ya da ortalama altı görünseydi böyle yalanlara gerek duymayacaktım söyledim bir kere 16 yaşındaydım sonra da düzeltemedim
Bence siz abartıyor olabilirsiniz. Karşı tarafın yakışıklılığını ve kendinizin kusurlarını. Bahsettiğiniz adam yakışıklı gelmedi bana mesela.

Bence Başak Dizer çok güzel bir kadın. Benim güzellik anlayışıma tam olarak uyuyor daha doğrusu. Sanırım yakışıklı erkeklerin yanına kim olursa olsun yakıştırmıyorlar. Durum tam tersi olsa kimsenin umurunda olmaz çoğunlukla.

Bence de guzel ben begeniyorum ama çok elestirildi hatta cok terbiyesiz yorumlar yapilmisti ilk zamanlarda. O yuzden onu ornek verdim.

canlı konuştunuz mu hiç? shopsuz filtresiz bir şekilde görünce bu halinizi çok farklı bulmazsa sıkıntı yok demektir. boyunuz konusunda keşke yalan söylemeseydiniz ama. onu direkt itiraf edebilirsiniz o zamanlar öyle yuvarlayıp söylüyodum şimdi kabul ettim falan diyerek. bu arada özgüvensizlikten buluşamamayı çok iyi anlıyorum 🥺
beni sadece sosyal medyadaki halimle hatırlayan biriyle buluşamam mesela.
shop yapmasam bile efekt tüm kusurlarımı kapatıyor veya kamerayı tutuş açım bile farklı biri gibi hissettiriyor. zaten yüzüm biraz asimetrik olduğu için selfielerden daha farklı olduğumu fark edebiliyorum. karşımdakinde hep bi hayal kırıklığı olacak endişesi oluyor bende ( özellikle o fiziksel açıdan çok beğenilen biriyse ) konu tamamen dürüst fotoğraflar paylaşmaktan geçiyor sanırım

Yaş küçük olunca yalana başvurmuşsunuz,keşkelerin faydası yok artık.
Ben olsam buraya yazdığım itiraf mesajına benzer bir mesajda çocuğa atar,içimi rahatlatırdım.en fazla görüşmezsiniz ki şuanda durum bu ama içiniz rahatlat
Ayrıca çok geçmiş olsun rahatsızlığınız için manuel terapiyi araştırın,iyi bir uzmanla bir kaç seansta kurtulursunuz

En başta yalan söyleyerek bir ilişkiye başlamanız hata olmuş ama yapacak bir şey yok artık. Boy takıntınız varsa topuklularla üstesinden gelebilirsiniz eminim abarttığınız gibi çirkin değilsinizdir kendi kusurlarınızı siz görüyorsunuz çünkü vücudunuzu tanıyorsunuz, dikkatli bakıyorsunuz ama genelde karşı taraf fark etmiyor bile. Güzel bir kombin, uğraşılmış bir makyaj ile o buluşmaya gidin boyun söylediğinden kısa derse takıntım vardı o zamanlar öyle söylemiştim aslında gerek yoktu dersiniz. Hem o kusursuz beyefendinin popo çatalında da yumak yumak kılları vardır herkes bi kendine baksın:KK45::KK45:
+1

Gerçekten çok ayıp etmişsin ama zaten farkındasın. Ben olsam açık açık söylerdim her şeyi. Hem vicdanım rahatlardı hem acaba beni böyle de sever miydi şüphesinden kurtulurdum. Hem de çocuk ne yaptım da bu kız beni sevmedi diye kendini yiyip bitirmezdi.

Benim de var skolyozum. Ameliyatlıyım hem de. Boynumdan popoma kadar skar izim var. Ha %100 düzelmiş de değilim eğriliğim seninkinden daha görünür emin ol. Ne olmuş yani? Beğenen beğenir beğenmeyen beğendiği yere gider. Her zaman söylerim: çekici olmadıktan sonra çok güzel olmak pek bir işe yaramaz. Çekicilik de ancak özgüvenle, kendine değer verip bakmakla, kendi ayaklarının üzerinde durmakla olur.
Dikislerimizi seviyoruz:) Haziran skolyoz fakrindalik ayı belki burda da farkındalık olur birilerine :)

Back
X