Kendimi çok boş ve yalnız hissediyorum

erdemliiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
170
1
96
Hatay
merhaba kızlar ben şehir merkezinde yetişmiş çalışmış rahat bi bayandım fakat evlendikten sonra eşimin öğretmen olması nedeniyle yaşadığım şehirden ayrılarak başka bir şehirde herşeyden mahrum olan bi köyde lojmanda oturmaktayım burdaa gezilecek hiçbir yer yok bütün gün evdeyim kaldığımız yer şehre çok uzak insanlarla hiçbi ortak noktam yok konuşmalarını bile zor anlıyorum kendimi çok boş hissediyrum çok yalnız. eşimin ortamı var okul ortamı öğretmen olduğu için diğer memur arkadaşlarıyla arada toplanıyorlar.artık kendime olan güvenimi bile kaybetmeye başladım sizce abartıyormuyum lütfen beni rahatlatın fikirlerinizle hiçbir arkadaşım yok burda artık eşime bile sinir olmaya başladım okuldaki bayan öğretmenlerle konuşmasına muhabbetine bile abartıyormuyum sizce ???

yaşadığın sıkıntıların benzerlerini bende yaşadım sana şunu önerebilirim lojmandaki diğer bayanlarla görüşebilirsin.unutma sayılı zaman çabuk geçer Allah kolaylık versin

eşinizin öğretmen arkadaşlarıyla sizde arkadaş olun hem eşinizi kıskanmanıza gerek kalmaz hemde arkadaş çevreniz olmuş olurr

eşinizin yakın görüştüğü birkaç arkadaşını eşleriyle birlikte yemeğe davet edebilirsiniz.

hem tanışmış olursunuz,hem de belki onlarda aynı sıkıntıları yaşıyorlardır.birbirinize arkadaş olursunuz.

İlk aklıma gelen: EŞİMİN ARKADAŞLARIYLA ARKADAŞ OLURDUM OLDU

Eşim arkadaşlarıyla toplanıyor demişsin, kızlı erkekliyse seni neden götürmüyor?
Sadece erkeklerse, o zaman sen de eşine söyle, yolunu yapsın, sen diğer kadınlarla arkadaş ol :)

Sonuçta sen onun için hayatını değiştiriyorsun, elinden geleni yapması gerekmiyor mu?

Pek benzer olmasa da bende üni.de öyleyim arkadaşlarımla hiç ortak noktam yok..

Seviye farkı da var..

Zor Allah sabır versin ..

evde kitap oku biliyorsan el işi yap nette zaman geçir kısaca kendine hobiler bul canım
haftasonları da eşinle şehir merkezine gezmeye git size değişiklik olur
böylelikle daha az canın sıkılmış olur
aklıma ilk bunlar geldi:44:

Canm bende istda dogup buyudum.benmde esim memur.bikac seneye kadar bizde baska bi sehire gorevi geregii tasinmak zorunda kalicaz.ben hic istemiyorum ama mecburi gorev.cok dusunuyorum ailemden yasadigim ortamdan nasil ayri kalabilirim.nasil yasayabilirim diye.sen nasil basettin.neler hissettin.zor oldumu.merak ettim.
cunku nasil giderim hic tahmin bile edemiyorum.

sadece erkekler toplanıyorlar lambruscocum bayanlarda bende yok ama çocuk çok olduğu için rahat olmuyorlarmış

canım sana kısaca bahsedeyim gerçekten çok zor bilmediğin bir ortama girmek alışmış olduğun hayattan kopmak ailenden anne baba kardeşlerinden ayrılmak. Ama eşinin desteği çok önemli o yanında sana destek oluyorsa daha kolay oluyor sağolsun eşim hep yanımda oldu. [tabi eşinin sabırlı olması gerekiyor] sebebsiz yere eşinle tartışma çıkartabiliyorun sıkıntıdan=))) bu kıskançlık olabiliyor neyse sanırım çok içini daralttım allah yardımcımız olsun memur eşlerinin kaderi bu eşin nereye en oraya=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…