• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi cok ci4kin ve degersiz hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
39
Merhans yine ben

Kendimi cok cirkin hissediyorum aynada surekli inceliyorum bi göz kapağim düsük siyah beyaz yag bezeleri dolu suratim. Gözüm yine segirmeye basladi sadece gözüm degil heryerim segiriyor suan strestenmi acaba? Dislerim cürumeye basladi kanal tedavisi goruyorum. Ben ne yapicam böyle :( :( önceki gibi mutlu olmak istiyorum baska bisey degil

Elim ayagim tuttuğu icin sükrediyom binlerce kez. Ama bu sorunlarin beni dibe cekiyor maalesef. Dişlerim onceden cok guzeldi onlar bile curumeye basladi. Heryerim segiriyor

O uçuşan karaltılar bende de vardı. Tansiyonla alakalı sanırım. Sonra geçti. Düzenli olarak Demir b 12 vs kullanıyorum doktor gözetiminde.
Cildinİz içinde düzenli temizleyin. Bol su için
Tansiyon falan deme ona da 13456 konu açar simdi karıştırma ortalığı dur 🤦🏻‍♀️

Yaşlanıyoruz çok normal. Diş de çürür, göz de seğirir olur öyle şeyler. Ben de geçen kanal tedavisi oldum iki ay sürdü, yirmilik diş çektirdim bilmem kaç dolgu yaptırdım ağlıyor muyum :KK12:
Ya 30 yasindayim önceden saydiklarimin hicbiri yoktu :( bende dis cektircem yurmilik. Kirismaya basladim. Bi göz kapagim düstü sarkti

Gözlük takiyorum saclarimbbeyazladi döküldun. Aynada hertarifimi özellikle ýüzümü inceliyorum

bi göz kapağim düsük
Okuloplastik cerrah yarım saatte halleder.
siyah beyaz yag bezeleri dolu
Derin cilt bakımıyla cillop gibi pürü pak olur.
Gözüm yine segirmeye basladi
Kuruluk ile ilgili tedavi oluyorsunuz zaten oyle demistiniz.
Dislerim cürumeye basladi kanal tedavisi goruyorum
Dis cürükleri yavas ilerler dislerinizi kaybetmezsiniz doktor muayenesi ile dis temizliğiydi dolguydu yapılabilir .

Ha bir de Allah caresiz hastalıkla sınamasın.Cok bıkkınsanız onkoloji katını bir ziyaret edin derim.

Şu an bi ilaç kullanıyor musunuz? Belki kullandığınız bir ilacın yan etkisini yaşıyorsunuz, dişlerinize vuruyor, ya da bi hastalığın habercisi bir şeyler... Bi bakın, doktora danışın. Tam olarak anlamadım yani bir anda mı dişleriniz çürümeye başladı, hepsi birden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X